Čo dávate manželom a priateľom pod stromček?
Čaute kočky, dajte dajakú inšpiráciu, čo MM pod stromček, mňa už fakt nič nenapadá... uvítam aj dajaké hovadinky 😀 😀
juuj baby musim sa pochvalit ja som dnes manzelovi konecne kupila vianocne darceky takze kupila som teplu ciapku puma,paskovy teply svetrik a retiazku na krk z chirurgickej ocele))) 😉
ahojte , ja som drahemu do jednej krabice oblecenie , do druhej kozmetiku , do tretej penaženku , cedulku do auta ,naramok , a take svietiace poldecaky 🙂 🙂 🙂
ahojte, sportovu kameru Evolve, da sa pripnut na prilbu, bicykel, auto. S Matkom radi blbnu na bobovej drahe, natacaju si na kameru svoje blbiny a tato ma objektiv rybie oko, moze si ju prinut na seba a tak budu mat este akcnejsie videa.
tak ja som kupila kozmetiku,papuce,pyzamo,CD a este spolocensku hru Kamasutra.Videla som to vo farmarovi tak ma to zaujalo.Som zvedava na ten jeho pohlad,ked to uvidi.Urcite mu oci vypadnu 😀
Obnovme tuto temu,kedze sa blizia vianoce 🙂 chcela by som vymysliet nieco,co by ho strasne nadchlo,no ale na auto nemam 😀 takze asi skoncime zas pri praktickych veciach ako oblecko,kozmetika.... 😅
ja mu tento rok kupujem iba poriadny holiaci strojček a drobnosti už len okolo 🙂
Ponozky, spodne pradlo, biele tricka, papuce
Chystam sa na lyzovacku, takze tieto vianoce budu dost slabe...ale deti sa rozhodli, ze chcu vidiet sneh, tak niekde usetrit musime. 🙂

baby a nejake zazitkove darceky? mm si kupi kedy chce, co chce a co potrebuje a oblecko som mu nakupila teraz v usa... darcek, co mi od dal na 30tku uz neprekonam, ale nieco poriadne by to chcelo...