Čo dieťaťu k narodeninám
Ahojte poraďte mi, muž má krstňa, ja zaobstaravam darček každý rok, ale už som zúfalá, lebo majú všetko,chceli som tortu, predtým som dala ja klasickú upečenú)nie bo mama jej dáva ( myslím mama švagrinej kúpila v tescu otrasná bola), minulého roku sme jej predplatilu časopis tento že už netreba bude mať 7r
@vivuska666 aj u dievčat?
A kolieskové korčule?
Podľa záujmov niečo tvorivé - výrooba náramkov, šperkov, pestovanie kryštálu ... a pod.
Ak má rada Lego - toho je kopec na výber
Športové veci - kvalitná lopta, korčule, kolobežka
Knižky
Záleží aj na tom koľko chceš investovať
@azurova99 u syna v skole to zbieraju aj dievky. Mozno aj vasa je taka.
@vivuska666 musím zistiť
No veď sa spýtaj malej čo.by ju potešilo, každé dieťa aj to, čo má všetko má nejaké túžby.. takto môžeme písať čokoľvek a ty napíšes že to majú..
Ja by som jej darovala zážitok.. nejaký kde by strávila čas somnou..
(My sme kúpili teraz synovcovi 3r okrem plastelíny rodinný lístok do malkia parku.. tak zážitok pre celú rodinu)
ešte mi dapadá pekná dievčenská kabelka, ruksačik
prípadne nejaké tie nafukovacie "hlúposti" do bazéna
A takú detskú kozmetiku?Aby si trénovala makeup atď.
Prípadne skutočnú kozmetiku.
@jana_eyre_2 tak ja som rada že mám čas na svoje deti, my k nim chodíme len na narodeniny,takže sa vidíme len 3x za rok, a keď im kúpim zážitok niekde zase s nimi jej rodičia nikam nepôjdu, a môj muž s nami nikam nejde pochybujem že ju niekam vezme
@azurova99 tak som nevedela že máš svoje deti 😉 ja bravam deti z rodiny aj mojím, to je pre nich tiež zážitok..
@azurova99 A čo Kúzelné čítanie od Albi? Alebo nejakú spoločenskú hru (Albi majú veľa, aj Otavius...), keď je to dievča, možno aj nejaké detské vyšívanie/šitie, nech vyrobí nejaký náramok...(napr. tu nájdeš toho dosť a to je prvé, čo som klikla https://www.agatinsvet.sk/vysivanie-a-sitie/?_g...) To dievčatko bude prváčka/druháčka, tak niečo "učenlivé" by som ja skúsila.
@jana_eyre_2 tak ono veľa detí do auta nevojdea keďže mám 3 a k tomu jedno 2m bábo veľmi na výlety nechodim
@azurova99 veď ty vieš aké máš možnosti..
U nás v tej dobe ficali Barbie a všetko týkajúce sabarbie sliz, lol bábiky, o rok 3d pero, sadu na výrobu lopticiek skakajucich, spoločenské hry
Kúp knižku. Keď m všetko, knižka sa vždy zíde, napr nejakú encyklopédiu,čo využije aj v škole.
@jabadabadu ja by tez kúpila knihu,ja aj moje deti knihy zbožňujeme

U tychto deti letia pokemony teraz. Karticky. Tak mozno aj u vasho krsniatka.