icon

Čo dostávajú vaše deti na Deň detí?

jennyska
Včera o 07:06

Ahoj, čo dostávajú vaše deti na Deň detí? Darček, peniaze, zážitok alebo spoločný čas? 😊

Strana
z2
anonym_e301be
Včera o 07:19

Moje dospelé dieťa je pre mňa stále dieťa,a tak dostane tabuľku bielej čokolády a syrové korbáčiky a keď je ochotný zohnúť sa, tak aj pusu na líce 😃

anonym_9776b0
Včera o 07:24

Urobím palacinky.

mentolka12
Včera o 07:28

syn dostal vytúženú magnetickú podložku od lerni a sušené banány, ktoré miluje 🙂 radosť bola neskutočná a ja som od rodičov dostala veľkú tašku ovocia 🙂

anonym_1bc6cd
Včera o 07:31

Cely vikend mal zazitky k MDD, dnes dostal sladkost

ivik4
Včera o 07:31

V sobotu sme sli na nasu oblubenu čínu a v piatok ked sa vrati domov dostane jahody v cokolade. Oboje chcel, ine si nezelal

denithestrange1993
Včera o 07:34

@jennyska cakala som tuto temu,ako kazdorocne 😂. Neviem na co je dobre sa porovnavat,riesit kto viac kto menej,za kolko atd. Ludia,realne ci date svojim detom cukrik alebo skakaci hrad je to na vas.

jarmila2010
Včera o 07:36

16r,13r.....dostali macacie jazycky :D a chystame sa na waffle poobede...program si,uz robia sami...v sobotu sa u nas na sidlisku otvaral parkourove ihrisko s programom a dnes je v sportovej hale mdd,tak sa s kamosmi zabavia

anonym_03f7b8
Včera o 07:38

Syn 16 dostal peniaze a viem že pôjde s kamošmi na pizzu

jennyska
autor
Včera o 07:42
@denithestrange1993

@jennyska cakala som tuto temu,ako kazdorocne 😂. Neviem na co je dobre sa porovnavat,riesit kto viac kto menej,za kolko atd. Ludia,realne ci date svojim detom cukrik alebo skakaci hrad je to na vas.

@denithestrange1993 Veď presne o tom tá otázka je, či dávate cukrík, alebo spoločný čas. Vôbec netuším, kde tam vidíš to porovnávanie „kto viac“, ale ten skákací hrad je super tip, vďaka zaň! 😂

7miriam77
Včera o 07:51

Dcérka dostane dáku kreatívnu vec, ešte neviem čo, poobede idem do Action, sladkosť a pozvem ju na zmrzlinu.

anonym_795d56
Včera o 07:52

Spoločný čas je samozrejmosťou ( deti 6,10). Dostali o jednu návštevu kontaktnej farmy, ZOO naviac- boli sme aj v piatok, aj v nedeľu🙂

anonym_418dc2
Včera o 07:55

@jennyska dcéra dostala náušnice. Staré sa jej pokazili tak to vyšlo ako darček k mdd

annanoriska
Včera o 07:56

My dávame nejakú čokoládu. Alebo ideme na zmrzlinu.

denithestrange1993
Včera o 08:02
@jennyska

@denithestrange1993 Veď presne o tom tá otázka je, či dávate cukrík, alebo spoločný čas. Vôbec netuším, kde tam vidíš to porovnávanie „kto viac“, ale ten skákací hrad je super tip, vďaka zaň! 😂

@jennyska len nechapem zmysel tvojej temy. Ine das novorodencovi,ine dospelemu cloveku ktore je tvoje dieta. Kazda rodina ma inu financnu situaciu a inu financnu vychovu. Niekto zoberie dieta do disneylandu,niekomu je zatazko aj na zmrzku pozvat dieta. Ked ti niekto napise ze cely vikend behal po mdd akciach alebo da dietatu banan v cokolade aku to ma pre teba vypovednu hodnotu?

biba_18
Včera o 08:18

len tak na odľahčenie - ja som ako dospelá dostala na MDD od mamy podkladaciu misu 😂 prepúšťali ma v tom čase z nemocnice a potrebovala som ju - tak reku že mi ju kúpi na MDD ... a tak aj bolo 🙂

jennyska
autor
Včera o 08:20
@denithestrange1993

@jennyska len nechapem zmysel tvojej temy. Ine das novorodencovi,ine dospelemu cloveku ktore je tvoje dieta. Kazda rodina ma inu financnu situaciu a inu financnu vychovu. Niekto zoberie dieta do disneylandu,niekomu je zatazko aj na zmrzku pozvat dieta. Ked ti niekto napise ze cely vikend behal po mdd akciach alebo da dietatu banan v cokolade aku to ma pre teba vypovednu hodnotu?

@denithestrange1993 Hľadáš v obyčajnom pondelkovom pokeci príliš hlbokú vedu. Výpovedná hodnota je predsa inšpirácia. Niekto si tu prečíta o tom banáne v čokoláde a povie si: Paráda, super rýchly a lacný nápad, to dnes deckám urobím! Presne o tom je táto komunita, o zdieľaní rôznych pohľadov a nápadov pre rôzne situácie. Ak ti to zmysel nedáva, stačí príspevok posunúť ďalej a ušetriť si čas. 😉

jennyska
autor
Včera o 08:23
@biba_18

len tak na odľahčenie - ja som ako dospelá dostala na MDD od mamy podkladaciu misu 😂 prepúšťali ma v tom čase z nemocnice a potrebovala som ju - tak reku že mi ju kúpi na MDD ... a tak aj bolo 🙂

@biba_18 jéééj, to je aké milé! Mňa teší a robí mi radosť, že aj ja dostanem niečo od našich, aj keď už som žena, mama... vždy mi ku tej čokoládke povedia: Uži si deň! Si stále dieťa. Naše. <3 A je mi vlastne až tak lúto, že prídu dni, keď už dieťa nebudem a nikto mi toto nepovie... och. Ale teraz je to krásne a vážim si to! 💙

jennyska
autor
Včera o 08:24
@anonym_418dc2

@jennyska dcéra dostala náušnice. Staré sa jej pokazili tak to vyšlo ako darček k mdd

@anonym_418dc2 tak to áno, vyšlo to skvele! A krásny darček 🙂

marsmykkok
Včera o 08:25
@denithestrange1993

@denithestrange1993 Za mňa super téma, lebo na MDD nie je nejako stanovené čo sa dáva ako na Mikuláša že sladké, na Vianoce vecné darčeky. Tak celkom zaujímavé ako to rodičia vyriešia, či napríklad zážitkom-napríklad návštevou zoo, či nejakou čokoládou, či pôjdú spolu na zmrzlinu alebo pizzu alebo kúpia nejakú vecnú vec...
Ak sa mi niečo hnusí tak na Mikuláša baliček veľkosť 2x2 metre alebo pod stromčekom darčekov že zaberú celú izbu, je to len čistý mamon a ukážka toho že decko si potom nič neváži ak nemá ani kapacitu zapamätať si čo všetko dostalo. Ale toto je príjemná téma ako MDD riešia rodičia.

denithestrange1993
Včera o 08:34
@jennyska

@denithestrange1993 Hľadáš v obyčajnom pondelkovom pokeci príliš hlbokú vedu. Výpovedná hodnota je predsa inšpirácia. Niekto si tu prečíta o tom banáne v čokoláde a povie si: Paráda, super rýchly a lacný nápad, to dnes deckám urobím! Presne o tom je táto komunita, o zdieľaní rôznych pohľadov a nápadov pre rôzne situácie. Ak ti to zmysel nedáva, stačí príspevok posunúť ďalej a ušetriť si čas. 😉

@jennyska ok beriem tvoj point. Ja som s tym problem nikdy nemala a vyberam detom specialne program,veci na mieru a neviem ako mam pracovat s informaciou co kto pokupil/zorganizoval.

denithestrange1993
Včera o 08:44
@marsmykkok

@denithestrange1993 Za mňa super téma, lebo na MDD nie je nejako stanovené čo sa dáva ako na Mikuláša že sladké, na Vianoce vecné darčeky. Tak celkom zaujímavé ako to rodičia vyriešia, či napríklad zážitkom-napríklad návštevou zoo, či nejakou čokoládou, či pôjdú spolu na zmrzlinu alebo pizzu alebo kúpia nejakú vecnú vec...
Ak sa mi niečo hnusí tak na Mikuláša baliček veľkosť 2x2 metre alebo pod stromčekom darčekov že zaberú celú izbu, je to len čistý mamon a ukážka toho že decko si potom nič neváži ak nemá ani kapacitu zapamätať si čo všetko dostalo. Ale toto je príjemná téma ako MDD riešia rodičia.

@marsmykkok vsetko co da rodic svojim detom je z lasky. Fantazii sa medze nekladu. Dolezite je tu byt pre ne a vnimat ich zaujmy,preferencie.

jennyska
autor
Včera o 09:02
@denithestrange1993

@jennyska ok beriem tvoj point. Ja som s tym problem nikdy nemala a vyberam detom specialne program,veci na mieru a neviem ako mam pracovat s informaciou co kto pokupil/zorganizoval.

@denithestrange1993 Skvelé, že máš program na mieru hotový! 🙂 Uži si ho s deťmi naplno a prajem ešte krásny Deň detí.

denithestrange1993
Včera o 09:03
@jennyska

@denithestrange1993 Skvelé, že máš program na mieru hotový! 🙂 Uži si ho s deťmi naplno a prajem ešte krásny Deň detí.

@jennyska napodobne 🥰

nekonecna_katastrofa
Včera o 09:36

My vacsinou ideme na zmrzku, zakusok, ale dnes je skaredo, tak im urobim doma kino. A davam len drobnost - dnes tetovacky s Pokemonmi a knihu.

rachel36a
Včera o 09:44

Väčšinou len nejakú sladkost. Dnes ideme na večeru,

anonym_61e63d
Včera o 10:37

@jennyska zmrzlinu

anonym_f107e9
Včera o 11:14

@jennyska kazdy dostal Albi knihu podla zelania a pojdeme na vylet do Family parku🙂

anonym_74cb7f
Včera o 11:24

Nastastie nic, ani nevedia, ze nejaky den deti sa slavi, ja uz vsetko obmedzujem, ziadne hracky, ziadne sladkosti proste nic, maju 2r a 6r.

katka1389
Včera o 11:25

@jennyska boli sme vcera na kúpalisku ....

papaya308
Včera o 11:44
@jarmila2010

16r,13r.....dostali macacie jazycky :D a chystame sa na waffle poobede...program si,uz robia sami...v sobotu sa u nas na sidlisku otvaral parkourove ihrisko s programom a dnes je v sportovej hale mdd,tak sa s kamosmi zabavia

@jarmila2010 kde sú dobré wafle?

Strana
z2