Čo je aktuálne trendy pre 9-ročné dievča?
Ahojte,
Úprimne takýchto príspevkov bude asi viac ale potrebujem nájsť vianočný darček pre neter, ktorú bohužiaľ nepoznám. Švagriná je v tomto prípade dosť špeciálny človek.
Netuším na com teraz dievčatá v tomto veku ficia, takze budem vďačná za každú radu.
Prajem pekný deň.
@janka54321
@janka54321 pre 9 ročné dieťa ? Vy ste dobre mimo 👌🏻
@anonym_2da737
@anonym_2da737 kde žiješ ..kozmetika nie je len makeup...si pozri, čo vôbec rada Essence obsahuje a nie to o makeupe...och, čo si z jaskyne vysla
@anonym_2da737 komu píšeš mimo..s kým sa bavis anonym??!!
@janka54321 Ty čo si agresívna, sa ukľudni 😁
@janka54321 Ty čo si agresívna, sa ukľudni 😁
@anonym_2da737 sa najskôr pozri na svoje vyjadrovanie
@mircalla Tak ked ich v tom mamy podporuju🤷♀️ Mne minule moje deti povedali,ze jedna 8r.prisla do skoly oblecena ako .... a hrala sa na drsnu dospelacku. To je v uplnom poriadku,ale dieta,co sa v tomto veku este hra je divne.🙄 O par rokov uz prvacky budu dostavat kozmeticke poukazky.
@iwesska jasne, ze nie tiene, spiralu ....ale kvalitny sprchovy gel, sampon, balzam na vlasy. Ja som kupila mojej aj vlani. V jednom hrackarstve mali krasne kufriky , zabalila som to do toho, kozmetiku minulama.kufrik pouziva na sponky a gumickr.
Inak,u nas.tento rok fici aj 3d pero. Dobra vec.
Tovaren na vyrobu rastucich krystalov
Mikroskop
Sada na vyrobu keramiky, sada na vyrobu sviecok. To mame od minuleho roku. Porobila a rozdala kamaratom,,rodine.
Inak,u nas.tento rok fici aj 3d pero. Dobra vec.
Tovaren na vyrobu rastucich krystalov
Mikroskop
Sada na vyrobu keramiky, sada na vyrobu sviecok. To mame od minuleho roku. Porobila a rozdala kamaratom,,rodine.
@snowflakenel presne 😂 teraz mi napadlo, dcéra to pýtala už polroka dopredu to 3 D pero. Som to aj kúpila a aj zabudla ,že mám pre ňu. A inak prikláňam sa ,že kozmetika je vhodná typu balzam na pery , krém na ruky ( moja dcéra si nosí do školy poctivo ), šampón , sprej na rozprávanie vlasov ,ale aj jemný parfém. A to sme konzervatívna rodina , nezniesla by som ,že by sa maľovala alebo čo.
Dámy, ale kupovať lacnú kozmetiku a bomby do kúpeľa pre deti, to tiež nie je moc dobrá cesta .. ja osobne by som nechcela aby moje dieťa na seba dávalo lacnú kozmetiku ..
Moja má 8 a teda u nás letí Minecraft, lego, stavebnice, rôzne sady na tvorenie čohokoľvek, sliz, a balzamy na pery, ktoré použije každý asi tak raz 😀 skôr to kupuje, lebo to má pekný obal ...
Držím palce pri výbere ...
Moja bude mat 9.
Prave je znova in Tamagotschi. 😅
Dalej napriklad chemicke pokusy ako nechat narast krystaly alebo liahnut prehistoricke raky. 😀
Inak aj Minecraft a tazsie lego
@snowflakenel presne 😂 teraz mi napadlo, dcéra to pýtala už polroka dopredu to 3 D pero. Som to aj kúpila a aj zabudla ,že mám pre ňu. A inak prikláňam sa ,že kozmetika je vhodná typu balzam na pery , krém na ruky ( moja dcéra si nosí do školy poctivo ), šampón , sprej na rozprávanie vlasov ,ale aj jemný parfém. A to sme konzervatívna rodina , nezniesla by som ,že by sa maľovala alebo čo.
@barbie2023 moja sa necjxe malovat ano na tvar,,ked je karneval. Ale potrpi si aj na balzam na pery, sampon a balzam Kupila som taku masticku od Dr. C. Tuna, kamilkovu a pouzivame cela.rodina na popraskanu pokpzku. Vidis, este vonavku,,lebo berie moje. Vyborna jemna malinova je Lanvin Jeanne
@barbie2023 moja sa necjxe malovat ano na tvar,,ked je karneval. Ale potrpi si aj na balzam na pery, sampon a balzam Kupila som taku masticku od Dr. C. Tuna, kamilkovu a pouzivame cela.rodina na popraskanu pokpzku. Vidis, este vonavku,,lebo berie moje. Vyborna jemna malinova je Lanvin Jeanne
@snowflakenel presne Lanvin má také pre mladé dievčatá. A teraz som si všimla ten smiešny preklep,ale malo tam byť na "rozcesavanie" vlasov 😂
@anonym_2da737 sa najskôr pozri na svoje vyjadrovanie
@janka54321 zato, že niekto nesúhlasí s Tvojim- podľa môjho názoru - zvláštnym zmýšľaním - nemusíš hneď na ľudí útočiť a byť agresívna. Podľa mňa je absurdné, aby si 9 ročné deti kupovali kozmetiku a nemusíš tu začínať vety typu ,, s kým sa tu bavíš " no s Tebou 🤷🏻♀️ a čo si tu Ty akože 🤷🏻♀️😂 chápeš.. načo sa tu hráš 😁kľud ☺️
@anonym_autor za mna ked ju uplne nepoznas tak jej kup poukazku napr do dmky,hmka,alebo nieco take co si sama vyberie. Mozno od rodicov dostane nieco co ani celkom nechcela a ty ked jej das moznost vyberu tak bude uplne happy.

@janka54321
@janka54321 pre 9 ročné dieťa ? Vy ste dobre mimo 👌🏻
@anonym_2da737 komu píšeš mimo..s kým sa bavis anonym??!!