icon

Čo je aktuálne trendy pre 9-ročné dievča?

11. dec 2025

Ahojte,
Úprimne takýchto príspevkov bude asi viac ale potrebujem nájsť vianočný darček pre neter, ktorú bohužiaľ nepoznám. Švagriná je v tomto prípade dosť špeciálny človek.
Netuším na com teraz dievčatá v tomto veku ficia, takze budem vďačná za každú radu.
Prajem pekný deň.

Strana
z4
janka54321
17. dec 2025
@anonym_2da737

@janka54321
@janka54321 pre 9 ročné dieťa ? Vy ste dobre mimo 👌🏻

@anonym_2da737 komu píšeš mimo..s kým sa bavis anonym??!!

janka54321
17. dec 2025
@anonym_2da737

@janka54321
@janka54321 pre 9 ročné dieťa ? Vy ste dobre mimo 👌🏻

@anonym_2da737
@anonym_2da737 kde žiješ ..kozmetika nie je len makeup...si pozri, čo vôbec rada Essence obsahuje a nie to o makeupe...och, čo si z jaskyne vysla

anonym_2da737
17. dec 2025
@janka54321

@anonym_2da737 komu píšeš mimo..s kým sa bavis anonym??!!

@janka54321 Ty čo si agresívna, sa ukľudni 😁

janka54321
17. dec 2025
@anonym_2da737

@janka54321 Ty čo si agresívna, sa ukľudni 😁

@anonym_2da737 sa najskôr pozri na svoje vyjadrovanie

snowflakenel
Včera o 06:15
@iwesska

@mircalla Tak ked ich v tom mamy podporuju🤷‍♀️ Mne minule moje deti povedali,ze jedna 8r.prisla do skoly oblecena ako .... a hrala sa na drsnu dospelacku. To je v uplnom poriadku,ale dieta,co sa v tomto veku este hra je divne.🙄 O par rokov uz prvacky budu dostavat kozmeticke poukazky.

@iwesska jasne, ze nie tiene, spiralu ....ale kvalitny sprchovy gel, sampon, balzam na vlasy. Ja som kupila mojej aj vlani. V jednom hrackarstve mali krasne kufriky , zabalila som to do toho, kozmetiku minulama.kufrik pouziva na sponky a gumickr.

snowflakenel
Včera o 06:18

Inak,u nas.tento rok fici aj 3d pero. Dobra vec.
Tovaren na vyrobu rastucich krystalov
Mikroskop
Sada na vyrobu keramiky, sada na vyrobu sviecok. To mame od minuleho roku. Porobila a rozdala kamaratom,,rodine.

barbie2023
Včera o 06:49
@snowflakenel

Inak,u nas.tento rok fici aj 3d pero. Dobra vec.
Tovaren na vyrobu rastucich krystalov
Mikroskop
Sada na vyrobu keramiky, sada na vyrobu sviecok. To mame od minuleho roku. Porobila a rozdala kamaratom,,rodine.

@snowflakenel presne 😂 teraz mi napadlo, dcéra to pýtala už polroka dopredu to 3 D pero. Som to aj kúpila a aj zabudla ,že mám pre ňu. A inak prikláňam sa ,že kozmetika je vhodná typu balzam na pery , krém na ruky ( moja dcéra si nosí do školy poctivo ), šampón , sprej na rozprávanie vlasov ,ale aj jemný parfém. A to sme konzervatívna rodina , nezniesla by som ,že by sa maľovala alebo čo.

jesenzima
Včera o 07:03

Dámy, ale kupovať lacnú kozmetiku a bomby do kúpeľa pre deti, to tiež nie je moc dobrá cesta .. ja osobne by som nechcela aby moje dieťa na seba dávalo lacnú kozmetiku ..

Moja má 8 a teda u nás letí Minecraft, lego, stavebnice, rôzne sady na tvorenie čohokoľvek, sliz, a balzamy na pery, ktoré použije každý asi tak raz 😀 skôr to kupuje, lebo to má pekný obal ...
Držím palce pri výbere ...

inaemre
Včera o 07:25

Moja bude mat 9.
Prave je znova in Tamagotschi. 😅
Dalej napriklad chemicke pokusy ako nechat narast krystaly alebo liahnut prehistoricke raky. 😀
Inak aj Minecraft a tazsie lego

snowflakenel
Včera o 08:32
@barbie2023

@snowflakenel presne 😂 teraz mi napadlo, dcéra to pýtala už polroka dopredu to 3 D pero. Som to aj kúpila a aj zabudla ,že mám pre ňu. A inak prikláňam sa ,že kozmetika je vhodná typu balzam na pery , krém na ruky ( moja dcéra si nosí do školy poctivo ), šampón , sprej na rozprávanie vlasov ,ale aj jemný parfém. A to sme konzervatívna rodina , nezniesla by som ,že by sa maľovala alebo čo.

@barbie2023 moja sa necjxe malovat ano na tvar,,ked je karneval. Ale potrpi si aj na balzam na pery, sampon a balzam Kupila som taku masticku od Dr. C. Tuna, kamilkovu a pouzivame cela.rodina na popraskanu pokpzku. Vidis, este vonavku,,lebo berie moje. Vyborna jemna malinova je Lanvin Jeanne

barbie2023
Včera o 20:17
@snowflakenel

@barbie2023 moja sa necjxe malovat ano na tvar,,ked je karneval. Ale potrpi si aj na balzam na pery, sampon a balzam Kupila som taku masticku od Dr. C. Tuna, kamilkovu a pouzivame cela.rodina na popraskanu pokpzku. Vidis, este vonavku,,lebo berie moje. Vyborna jemna malinova je Lanvin Jeanne

@snowflakenel presne Lanvin má také pre mladé dievčatá. A teraz som si všimla ten smiešny preklep,ale malo tam byť na "rozcesavanie" vlasov 😂

anonym_2da737
Včera o 23:02
@janka54321

@anonym_2da737 sa najskôr pozri na svoje vyjadrovanie

@janka54321 zato, že niekto nesúhlasí s Tvojim- podľa môjho názoru - zvláštnym zmýšľaním - nemusíš hneď na ľudí útočiť a byť agresívna. Podľa mňa je absurdné, aby si 9 ročné deti kupovali kozmetiku a nemusíš tu začínať vety typu ,, s kým sa tu bavíš " no s Tebou 🤷🏻‍♀️ a čo si tu Ty akože 🤷🏻‍♀️😂 chápeš.. načo sa tu hráš 😁kľud ☺️

denithestrange1993
Včera o 23:19

@anonym_autor za mna ked ju uplne nepoznas tak jej kup poukazku napr do dmky,hmka,alebo nieco take co si sama vyberie. Mozno od rodicov dostane nieco co ani celkom nechcela a ty ked jej das moznost vyberu tak bude uplne happy.

Strana
z4