Čo kúpiť svokre na 60tku, ak sa dobre nepoznáme?
Viem že má rada prírodu 😖
mňa napadol darčekový kôš a nejaká drobnosť k tomu aby mala niečo trvalejšie. darčekový kôš ju isto poteší a tá drobnosť možno tiež a keby aj nie, vždy lepšie ako kúpiť niečo za veľa peňazí čo ani nevyužije. pod tou drobnosťou myslím nejakú vázu, možno pohár s 60-tkou a podobne...
Ked si pisala ze ma rada prirodu, ja by som sa skusila orientovat tym smerom...neviem daku vybavu, na tury, napr. ruksak, alebo dake outdoorove oblecenie, popripade daky sprievodca...Pisem lebo ma napadla suseda, ktora je vekom tiez okolo 60, kazdu nedelu ich vidim aj s manzelom vyrazat do prirody - vybaveny, ruksakmi, termoskami, palicami v ruke sprievodca...
Alebo potom sa spojit s niekym z rodiny ako tu padlo a zlozit sa na vacsi darcek 😉
bicykel 🙂
môj kámoš kupil mame na 50ku🙂
je to gulaté jubileum, tak treba niečo drahšie ako darčekovy kôš
no my sme svokre kupili spoločný dar (ja s manzelom a jeho surodenci s polovičkami bicykel a psa, ma domček so záhradkou a byva sama reku aby mala spoločnosť a skončilo to tak že psíka na druhy den vratila a bicykel stojí v garazi a vozi sa na svojom starom bicykli 😒 😒 😒

Tak to je vzdy problem........nie len na 60-tku. Moja svokra uz mala aj 70-tku.Ale nakoniec sme sa dohodli s muzom, ze jej dve dcery cosi navrhu a my sa k nim mozno pridame, ak sa nam bude pacit.Takze ja som ten problem presunula na svagrine 😉 . Moja svokra rada vysiva, ale uz sa jej horsi zrak, tak sme jej vsetci spolu kupili taku specialnu lampu s lupou na vysivanie.Bola cela rada. skus teda aj ty sa spojit s niekym z rodiny, co ju pozna dobre.......a ak by ste sa nahodou netrafili presne do toho co chcela, tak to aspon nebude iba na tebe 😀