icon

Čo kúpiť svokre na prvé stretnutie?

7. jan 2023

Ahojte! Prosim Vás poradíte mi čo kúpiť/dať svokre na prvé stretnutie?S priateľom sme spolu tri mesiace a jeho mama ma pozvala na návštevu ku nej.Ma cez 65rokov fajčí,rada kavickuje,dá si aj vínko.

Strana
z2
mamula20
Odpoveď bola odstránená
andreakotesova
7. jan 2023

@valeria_h skôr som ja trafila tie, čo tú svokru reálne nemajú 🤣

valeria_h
7. jan 2023

@andreakotesova No to si nám dala, asi nezaspím 😉😅

andreakotesova
7. jan 2023
jankalukasova
7. jan 2023

ja by som alkohol nenosila, to sa podľa mňa nehodí. Keď budete s priateľom už pár rokv manželia a so svokrou si sadnete a budete spolu klebetiť, tak potom áno ale na prvé stretnutie nie. Upiekla by som nejaký koláčik.

kulumulu123
7. jan 2023

Takze svokra alebo mama frajeja s ktorym chodis AZ 3mesiace?? 🤷‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️

zuzka102
7. jan 2023

Upiekla som koláč.

ninusa221
8. jan 2023

Na 1 krát som jeho rodičom nedoniesla nič veď načo nepoznala som ich potom už postupne keď mali sviatok. 🤷🏽‍♀️ môj priateľ sa s mojimi rodičmi zoznámil na jarmoku kde boli s ďalšími X kamarátmi. Nemám rada plánované stretnutia s potencionálnymi svokrovacami🤣. Len chudák on to inak nevymyslel ale ja ano😂.

nenne9
8. jan 2023

@hviera81 ale tak je elementarna slusnost ked niekam pridem,nieco priniest.aj ked to nie je svokra, ale hocaka navsteva.aspon malickost, flasa vina napr.to su skratka dobre sposoby

nenne9
8. jan 2023

@jankalukasova preco nie? flasa kvalitneho vina je uplne v poriadku

jankalukasova
8. jan 2023

@nenne9 z môjho pohľadu nie je vhodné kupovať alkohol staršej žene, matke môjho priateľa. Keď ma dnes už svokrovci ponúkali pri zoznámení "panákom", tak som odmietla. Je to o prezentovaní samého seba 🤷 omnoho lepšie vyznieva doma upečený koláčik, prípadne zákusky alebo pokojne aj tá káva.
Ak chceš kúpiť fľašu, kľudne aj borovičky, nech sa páči, je to Tvoja vec ale z môjho pohľadu je to nevhodné.

veronicka88
8. jan 2023

@andreakotesova ja svokru mám,"šťastných" 10.5 roka 🤣

jankalukasova
8. jan 2023

@nenne9 a ešte jeden aspekt tam hrá rolu... A je ním vek. Ja som mala 19 rokov, keď ma manžel predstavil doma. Absolútne sa mi nezdalo ok, aby som ja ako "mladá žaba" nosila na zoznámenie sa s rodičmi priateľa fľašu. V ich očiach som bola decko. Ale priateľa si človek môže nájsť kľudne aj vo vyššom veku a tam to môže byť samozrejme iné.

babababka
8. jan 2023

Obrovskú kyticu a úsmev na tvári.2 dobré rady:byť slušne oblečená a nemeškať.

danica2711
8. jan 2023

čo tak poradiť sa s priateľom? On ju pozná, nie my

kris_tin257
8. jan 2023

Počkať svokre sa niečo nosí na prvú návštevu? 😀 Tento zvyk mi 30 rokov uchádzal 😀

nenne9
8. jan 2023

@jankalukasova nejako to prezivas a tou s tou flasou borovicky bolo velmi trapne od teba.akoz co tym chces povedat ze mam ist s flasou borovicky?velmi velmi ubohe od teba

sheila121
Odpoveď bola odstránená
jankalukasova
8. jan 2023

@nenne9 prečo? Veď si rob čo chceš. Ja mám svoj názor, Ty svoj, tak sa tým svojím riaď a nevnucuj ho mne.

vandica
8. jan 2023

Fľašu by som nenosila žene. A kyticu tiež nie, to skôr keby priateľ tvojej mame prinesie a otcovi fľašu. Ale od teba pre jeho mamu nie. Úplne stačí len zo slušnosti káva a bonboniéra. A keď tak možno nejakú sviečku by som. Ale káva a bonboniéra nič nepokazí, stačí to.

nenne9
8. jan 2023

@jankalukasova nevnucujem nic ale ked som napisala ze priniest flasu kvalitneho vina na navstevu je ok, hned si si potrebovala dokazat aka si uzasna a zhadzovat ma ze mozem priniesr borovicku.je to ubohe od teba, tupe totalne

jankalukasova
8. jan 2023

@nenne9 nejak veľmi to prežívaš...

hviera81
9. jan 2023

@nenne9 dakujem, nemam asi elementarnu slusnost.
k nam ked niekto dojde a prinesie mi bobonieru alebo nejaku sladkost, tak som naozaj som radsej ked dojde s prazdnymi rukami. a odkedy mam dieta, tak som este radsej ze nedonesu chujoviny....

teleskop
9. jan 2023

nic

nenne9
10. jan 2023

@hviera81 iny kraj, iny mrav.u nas si to neviem predstavit.vzdy ked niekam idem, nieco beriem.a ked niekto pride k nam, to iste.neviem, co su blbosti, to mi este nikto nepriniesol🙂

hviera81
10. jan 2023

@nenne9 napriklad to co u vas nikto neje. u nas su to cokolady, bonboniery, ako som pisala. neznasam orieskovu cokoladu, vies kolkokrat som ju dostala? (aj v casoch ked som sladkosti jedla)

nenne9
10. jan 2023

@hviera81 aha, posun niekomu, kto ju ma rad🙂

Strana
z2