icon

Čo kúpiť synovi na osemnáste narodeniny? Vodičák už má.

70
Dnes o 13:35

Ahojte. Čo by ste kúpili synovi na 18?

anonym_734812
Dnes o 15:03

Notebook

anonym_f5053c
Dnes o 15:04
@tilly

@anonym_f5053c 19 už mal. Nedostal nič. Auto potreboval, keďže jazdil na preteky do rôznych miest na Slovensku aj v zahraničí. Mali sme ho všade voziť??? Potreboval byť samostatný. Auto bolo lacnejšie, ako materiál, čo v ňom vozil 🤭
Keby potreboval byt pre svoju kariéru, dostane ho.

@tilly A naopak by to nešlo? Kariéra pre byt ..ale už len v jeho réžii....keďže ho máte za tak veľkého chlapca...;)

natalka13
Dnes o 15:10

Moji dostanu vzdy to co si zelaju.
Samozrejme nie byt v Parizi ci auto.
Vacsinou listky na festival, koncert....

vler
Dnes o 15:13

@70 18rocnemu uz bud presne co chce, alebo penazny dar

tilly
@anonym_f5053c

@tilly A naopak by to nešlo? Kariéra pre byt ..ale už len v jeho réžii....keďže ho máte za tak veľkého chlapca...;)

@anonym_f5053c nepochopila si. Keby potreboval byt kvôli kariére alebo škole a nám by to uľahčilo život, tak ako potreboval auto pár rokov dozadu, tak by ho dostal. Teraz sme v stave, že ho nepotrebuje, tak nech si ho zariadi sám, ak chce. Neriešim jeho byt. Rypkaj si kľudne. Nevytočíš ma 🤭. Ale keď chceš, môžem vytočiť ja teba 😘

anonym_960e5f

ak mas peniaze tak auto a ak ma aj to - tak vylet niekam do zahranicia .. mlady radi cestuju a k toimu by som dala neaku knizku kde si moze zaznamenavat svoje cesty a fotky pripadne mapu na stenu kde je ako puzzle -davas i tam krajiny kde uz bol

70
autor
Dnes o 15:15
@anonym_95dd0c

V prvom rade by som sa opytala co by ho potesilo a ako matka by som vedela ake ma zaluby tak by som to prisposobila tomu. Tazko ti pomoze co by mojho potesilo ak tvoj k tomu by nemal vztah

@anonym_95dd0c jasné že sa ho spýtam. Len ma zaujímalo že ako rozmýšľajú iné matky😊.

anonym_9986c9
Dnes o 15:19

spolocnicku, najlepsi darcek

anonym_f5053c
Dnes o 15:20
@tilly

@anonym_f5053c nepochopila si. Keby potreboval byt kvôli kariére alebo škole a nám by to uľahčilo život, tak ako potreboval auto pár rokov dozadu, tak by ho dostal. Teraz sme v stave, že ho nepotrebuje, tak nech si ho zariadi sám, ak chce. Neriešim jeho byt. Rypkaj si kľudne. Nevytočíš ma 🤭. Ale keď chceš, môžem vytočiť ja teba 😘

@tilly To ťažko.

martul
Dnes o 15:25
@anonym_f5053c

@anonym_f5053c a ty čo do nej rýpeš?! Šak nech mu kúpi aj lietadlo, čo je teba do toho? Má na to? Má! Je šikovná, je! Veď buď aj ty taká šikovná, potom nebudeš písať odveci príspevky

tilly
Dnes o 15:30
@anonym_f5053c

@tilly To ťažko.

@anonym_f5053c čo ťažko? Si ťažko chápavá? To nemusíš písať, to vieme 🤭😂

tilly
Dnes o 15:31
@martul

@anonym_f5053c a ty čo do nej rýpeš?! Šak nech mu kúpi aj lietadlo, čo je teba do toho? Má na to? Má! Je šikovná, je! Veď buď aj ty taká šikovná, potom nebudeš písať odveci príspevky

@martul ❤️ ďakujem. Rype, lebo anonymky sú tu na to 😂. Pod vlastným nickom rýpať nebude. Normálne by som sa vôbec nebavila, ale dnes mám takú veselú hravú náladičku.

anonym_8ee3cb
Dnes o 15:41

@70 my hodinky a od babiek a ostatnej rodiny lepší bicykel po akom túžil.Ak rád niekam chodí, tak zaplaťte výlet nemusí to byť Los Angeles🙂lístky na koncert, retiazku, tenisky, voňavku, mobil,

anonym_f5053c
Dnes o 15:47
@tilly

@anonym_f5053c čo ťažko? Si ťažko chápavá? To nemusíš písať, to vieme 🤭😂

@tilly ...že ma ťažko vytočíte, superžienky. Kto je tu nechápavý?;)

anonym_40094a
Dnes o 15:48
@anonym_f5053c

@anonym_f5053c ty...? 🤫

tilly
Dnes o 15:53
@anonym_f5053c

@anonym_f5053c neveriiiim 😂. Veď ta vytočilo už len to, že niekto na 18 dostal auto 🤭

anonym_f5053c
Dnes o 15:53
@anonym_40094a

@anonym_f5053c ty...? 🤫

@anonym_40094a vy.;). Pekný večer vám.

anonym_40094a
Dnes o 15:55
@anonym_f5053c

@anonym_40094a vy.;). Pekný večer vám.

@anonym_f5053c och, pardon, moja chyba. Som tu zvyknutá na tykanie. Ale nieje problém, "vy"...👍🏼
Pekný večer aj Vám...

anonym_f5053c
Dnes o 15:57
@tilly

@anonym_f5053c neveriiiim 😂. Veď ta vytočilo už len to, že niekto na 18 dostal auto 🤭

@tilly Vytočilo?? Mne to príde práveže smiešne. Zasmiať sa je dovolené?

anonym_0a18c8
Dnes o 16:02
@anonym_f5053c

@anonym_0a18c8 Alebo aj lístok do hrobu. Nedajbože.

@anonym_f5053c som normálna a neprivolavam nič zle, normálny človek vidí situáciu tak, že s vodicakom bude mat lepšie pracovne príležitosti, môže byt viac flexibilný, nezavisly, nápomocný….ja rozmyslam takto
Ty lístok do hrobu

jatamido
Dnes o 16:20

Aj nas syn dostal auto, 17- nast tetovanie a vodicak,18-nast auto.Rok sme s nim jazdili,potom sam a nam ubudli starosti s vozenim.

anonym_f5053c
Dnes o 16:25
@anonym_0a18c8

@anonym_f5053c som normálna a neprivolavam nič zle, normálny človek vidí situáciu tak, že s vodicakom bude mat lepšie pracovne príležitosti, môže byt viac flexibilný, nezavisly, nápomocný….ja rozmyslam takto
Ty lístok do hrobu

@anonym_0a18c8 sú optimisti, sú pesimisti, no najlepšie je byť realistom.

anonym_e8b93c
Dnes o 16:28

nas dostal peniaze a auto

guudy
Dnes o 16:34

Starsia notebook. Mladsia 5 dnovy vylet do Budapesti s kamaratmi, vsetko sme im platili my. Moc si to uzili, ze nemuseli pozerat na ceny 🙂

simca06022011
Dnes o 16:36

oslavu, vylet.. nieco na pamiatku a vybavene. Podla mna nic specialne netreba, vodicak ma, ako pises na auto nie je, co ja osobne by som nekupila ani keby na to bolo. Narodeniny ako kazde ine. Penaize na osamostatnenie, specialne veci do skoly, pocitac.. to su veci co bezne dostane predsa podla potreby. Peniaze ked pojde z domu :D

didush27
Dnes o 16:56

@70 hodinky, prípadne nejakú poukážku a vyberie si sám. Ak nechcete dať peniaze..

anonym_efb083
Dnes o 18:50
@anonym_f5053c

@anonym_0a18c8 Alebo aj lístok do hrobu. Nedajbože.

@anonym_f5053c veru aj take sa stalo, rodicia kupili synacikovi auto a ten sa zahlusil a aj kamosov spolujazdcov dokantril

70
autor
Dnes o 19:12
@anonym_8ee3cb

@70 my hodinky a od babiek a ostatnej rodiny lepší bicykel po akom túžil.Ak rád niekam chodí, tak zaplaťte výlet nemusí to byť Los Angeles🙂lístky na koncert, retiazku, tenisky, voňavku, mobil,

@anonym_8ee3cb
Retiazka je super nápad. Hodinky má veľa a stále nosí tie isté.

martinka13
Dnes o 19:12

Ja som riešila súkromný koncert Horkýže slíže. Žiaľ v Januári "neoracujú". Tak teraz tiež rozmýšľam....

ivicatolic
Dnes o 19:31

@70 predsa nové auto 😁