Čo kúpiť synovi na osemnáste narodeniny? Vodičák už má.
Ahojte. Čo by ste kúpili synovi na 18?
Vodicak, to je užitočný darček do budúcnosti.
Auto najlepší darček, vodičák už mal rok
Toto sa pyta aj nas,co dostanem na 18???A vodicak s autom ti nestaci??Dostal to omnoho skor.Tak to vlastne nic neznamena.U nas takto.
@anonym_f46426 vodičák už robil na 17 a to nechcem dodatočné mu dávať. Na auto nemame
@70 Veď nemusíte kupovať nové, kúpili sme ojazdené, bolo lacnejšie ako vodičák 🙂
Náš dostal vlastný holiaci strojček One blade, dovtedy si požičiaval od staršieho brata 😅 (vodičák už tiež mal)
Môj na 17 vodičák, na 18 auto. Potreboval ho.
Inak neviem, asi jazykový pobyt niekde v zahraničí
Ja som dostala notebook na 18stku.
Toto sa pyta aj nas,co dostanem na 18???A vodicak s autom ti nestaci??Dostal to omnoho skor.Tak to vlastne nic neznamena.U nas takto.
@anonym_74a6d1 vodičák tiež dostal skôr.
@70 my sme kúpili dovolenku v Norsku, velmi chcel ísť, plus dostal peniaze
Vodicak, to je užitočný darček do budúcnosti.
@anonym_0a18c8 Alebo aj lístok do hrobu. Nedajbože.
V prvom rade by som sa opytala co by ho potesilo a ako matka by som vedela ake ma zaluby tak by som to prisposobila tomu. Tazko ti pomoze co by mojho potesilo ak tvoj k tomu by nemal vztah
@70 Napríklad lístkok na koncert obľúbeného interpreta aj s nejakým vreckovým na cestu alebo ak hmotné ak sa chystá aj na vysokú školu možno nejaký lepší výkonnejší notebook.
Môj na 17 vodičák, na 18 auto. Potreboval ho.
Inak neviem, asi jazykový pobyt niekde v zahraničí
@tilly na 19 dostane byt? Aj ten potrebuje, či?🙂
@70 Veď nemusíte kupovať nové, kúpili sme ojazdené, bolo lacnejšie ako vodičák 🙂
@anonym_3cba60 Len kto bude platiť PZP, STKáčku, nové pneumatiky, opravy a tak ak on ešte študuje? Auto je žrút peňazí a dupľom staré... Teda ak rodičia nemajú peniaze nazvyš nepovažujem to za dobrý darček. Auto si kúpi ked bude zarábať a bude mať na jeho prevádzku.
@tilly na 19 dostane byt? Aj ten potrebuje, či?🙂
@anonym_f5053c 19 už mal. Nedostal nič. Auto potreboval, keďže jazdil na preteky do rôznych miest na Slovensku aj v zahraničí. Mali sme ho všade voziť??? Potreboval byť samostatný. Auto bolo lacnejšie, ako materiál, čo v ňom vozil 🤭
Keby potreboval byt pre svoju kariéru, dostane ho.
@anonym_3cba60 Len kto bude platiť PZP, STKáčku, nové pneumatiky, opravy a tak ak on ešte študuje? Auto je žrút peňazí a dupľom staré... Teda ak rodičia nemajú peniaze nazvyš nepovažujem to za dobrý darček. Auto si kúpi ked bude zarábať a bude mať na jeho prevádzku.
@marsmykkok PZP, STK sme zaplatili my, pneumatiky boli celoročné na ňom pri kúpe, benzín si platí zo svojho. Servis za 3 roky nebol žiadny. Auto potrebuje a používa.
náš vodičák mal pred 18, na 18 nedostal v podstate nič, aj keď by mohol dostať auto, no jednoducho nedostal už len z princípu. Na to si stále šetrí

môj dostal vodičský preukaz