Čo kupujete deťom na Vianoce?
Ahojte,
len zo zvedavosti. Kolko maju rokov a co kupujete? Kludne aj fotky mozte prilozit.
❤️
2 ročný syn(bude mat v januári) na Vianoce Albi ceruzka s knihami, pracovny ponk alebo kuchynku, a 3.1 má hneď narodeniny to mu kúpime stôl a stoličky do izbičky a bavia ho vláčiky tak možno nejakú dráhu s vlacikom, uvidíme. Nebudeme to preháňať
Syn - lego a veľká tatrovka, možno tu súpravu na maľovanie s vodou
vodou, dcéra (7 mesiacov bude mať vtedy) ešte z toho nemá rozum, dostane nejaké plastové hračky, nech ich ohryza😆😆
Naša ma 2 roky a dostane kolobezku a knižku s pexesom od Albi. Kúpila som jej ešte lego Duplo ale to dáme svokrovcom lebo svokra chcela niečo aby mala aj u nich.Krstnu sme poprosili o sadu na jedenie-keramicke taniere a hrnček a druhí starki neviem co vymyslia. Aj tak sa mi to zdá moc a nechcem ju učiť ze pod stromčekom bude mať haldu darčekov 😞
Ja vyrábam takéto activity board, mám 10 mesačnú, tak aj tej vyrobím a ešte senzomotoricky koberec . A staršia 12 ročná doatane asi axelota a oblečko 🙂
7r syn helmu iron man, detske hodinky na volanie,lego
3r dcera cesacia hlava, babika s doplnkami
Syn bude mať skoro 2a pol roka v zime. Miluje chodiť na ryby takže asi udicu a navijak. Helikopteru na diaľkový ovládač po tom veľmi túži. Kúpila som mu už svietiace topánky ktoré veľmi chcel a jedno malé lego.
Ja kupujem spaci vak nohavicový a lekarsku sadu z Loveki a stolik na licenie , kocik pre babiky z Lidla
Moje chcú korčule ...k tomu im kúpim to maľovanie podľa čísiel...a určite nejakú kozmetiku...
Majú 11 a 13r
Chalani (9 r.) dostanú lego, obliečky na posteľ s motívom PS ( svietia v tme🤦♀️ ), knihy a spoločenskú hru. Pred Vianocami majú aj narodky, tak to je masaker niečo vybrať.
Píšete tu hlavne o malých deťoch, čo si ja osobne myslím, že tým je najľahšie niečo kúpiť. Čo ale kupujete puberťákom 13+ ???
Ja to mám ľahké, lebo každý rok dodržujem to isté - každé dieťa dostane 4ks darčekov 1lego (podľa veku, čo sa im konkrétne páči)
1knihu
1spolocensku hru
1malu hračku podľa toho čo sa im páči.. konkrétne ale este nemám vybraté..
2 ročný bude mať Albi knihy lebo Albi pero dostane teraz v novembri na narodeniny, maľovanie vodou, Lego Duplo
5 ročný dostane stojan ku keybordu a obal keďže keyboard dostal na narodeniny pred mesiacom, knihy také s fixou pre predškolákov, Lego klasické nejaké
A naša čerstvo narodená Little dutch bábiku, hovoriaci psík (fenku 😁)
Ziadne hračky a len to co je prakticke a ked nejaku hru tak logicku . Kazdy kupuje hracky ktore to dieta zaujimaju na 5minut a potom uz ani nevie ze ich dostalo...
@vemi23 každý má iné deti a dokonca niektoré deti hračky zaujímajú aj viac ako je 5minut.. 😉

https://www.modrykonik.sk/group/4586/