Čo kupujete mame na Vianoce?
Ak šoféruje tak super je poukážka na benzín/naftu.
Moja mama chcela nové uteráky tak som kúpila a kúpila som praktické veci čo používa šampón, penu do kúpeľa, voňavku atd. Viem že to využije. Ja mam tiež rada praktické dary 🙂
@gitk118 poukazku k jej nechtarke
@gitk118 Ja vždy niečo na oblečenie. Pretože má síce už svoj vek,ale rada sa pekne oblečie. Takže vždy buď pulover,blúzku,alebo tričko. Ona už po obchodoch moc nechodí a aj tak pre staršie ženy bolo vždy niečo pekné a hlavne väčšie ťažké zohnať. Má rada aj sviečky, kozmetiku a hlavne rámiky detí,vnúčat, rodiny. To ju najviac poteší vždy.
@anonym_6dd488 Prosím, kde kupuješ oblečenie pre mamku? Ja by som tej svojej chcela kúpiť nejakú blúzku alebo sveter, ale nič vhodné som nenašla.
Pobyt do spa ako každý rok, zaslúži si
beriem ju na Mama mia party .... ja to pretrpím a ona si to užije :D
@vero13 Prosím ťa, odkiaľ si objednala bonsai? Je ihličnatý?
@jaja20 vieš čo kúpila som u nás v Obi ale druhý krát by som to určite už nekúpila tam, všetky boli hrozne prepolievané, ale jeden tam bol taký schopný čo asi zabudli poliať, ten mal aj nové lístky, takže druhý krát by som objednala skôr z netu od niekoho overeného, ale zas som rada že som si to radšej pozrela osobne
@anonym_6dd488 Prosím, kde kupuješ oblečenie pre mamku? Ja by som tej svojej chcela kúpiť nejakú blúzku alebo sveter, ale nič vhodné som nenašla.
@vlucifuk Tak s týmto je to aj u nás hrozné kúpiť niečo pre staršie dámy .Naposledy som kúpila v Tescu pekne pulovre obidvom. Majú radi svetlé pastelové farby obidve a veľmi dobrá kvalita. Veľmi hebký. Páčil sa len veľmi. A rok predtým v jednom butiku som náhodou natrafila mamine blúzku. Ale takú slávnostnú.
Kabelku a spiralu na oci😍💖
Beriem ju na dovolenku, chcela is pri more, tak ideme 😊
Akoze ja som sokovana, ake veci povazujete za dary. Sampon a tuhe mydlo. Co ti sibe…. By som sa hanbila to komusi polozit pod stromcek.
Akoze ja som sokovana, ake veci povazujete za dary. Sampon a tuhe mydlo. Co ti sibe…. By som sa hanbila to komusi polozit pod stromcek.
@anonym_fd5f8e ja som šokovaná že niekto nevie akceptovať čo robí druhý,alebo čo si druhy želá,👍
@anonym_fd5f8e a ty citas, ze niektori rodicia si to vyslovene praju? Co kupis starcovi alebo starej zene, ktorí uz nikam nechodia, nemaju ziadne aktivne konicky, su radi, ze ledva ziju, praju si len nieco prakticke, aby akoze symbolicky bolo. Si myslis, ze takemu cloveku zalezi na darcekoch? Moji si tiez zelali vyslovene veci na jedenie, maju prepchaný 4-izbovy byt, su nevladni, cize aj tak robime vsetko my, nevyjdu sami ani z bytu. Nehrozi vylet, kultura, vlastne nic, akurat navsteva lekara je vrchol nasho kulturneho vyzitia.
@anonym_fd5f8e a ty citas, ze niektori rodicia si to vyslovene praju? Co kupis starcovi alebo starej zene, ktorí uz nikam nechodia, nemaju ziadne aktivne konicky, su radi, ze ledva ziju, praju si len nieco prakticke, aby akoze symbolicky bolo. Si myslis, ze takemu cloveku zalezi na darcekoch? Moji si tiez zelali vyslovene veci na jedenie, maju prepchaný 4-izbovy byt, su nevladni, cize aj tak robime vsetko my, nevyjdu sami ani z bytu. Nehrozi vylet, kultura, vlastne nic, akurat navsteva lekara je vrchol nasho kulturneho vyzitia.
@zuzana76 Ale 2kg cukru???
@anonym_fd5f8e je jasne, ze 50-tnicka, alebo 60-tnicka mama ciperna, pracujuca ma ine poziadavky na darceky, ako zena nad 75 rokov a chora, dajme tomu. Trochu empatie, ta zena si to zelala, mozno je minimalistka, mna by tiez nepotesila 150 salka na caj a ine blbosti. Dom mam zariadeny tak, ze vsetko je tip top a ak mi aj niekto nieco daruje, zvacsa to ide dalej, lebo to nezapada do mojho konceptu. Oblecenie tiez minimalizmus, mne by tiez mohol niekto maximalne tie ponozky, alebo nieco spotrebne kupit a to nemam este ani 50.
@anonym_fd5f8e toto je veľmi povrchný príspevok. Nevidíš nikomu do peňaženky ani kvality vzťahov. Veľkosť daru ich nereprezentuje. Hanbila by som sa toto napísať. Dospelá žena a takáto plytkost.
@anonym_fd5f8e si myslis, ze clovek na prahu 80-tky, ktory je fakt chory napr. nieco potrebuje? okrem zdravia?
@zuzana76 Tak ja zas nechapem tu utocnost, ked je niekto tak velmi chory, tak aspon vitaminove doplnky zvolim, lieky, a podobne.
@zuzana76 Tak ja zas nechapem tu utocnost, ked je niekto tak velmi chory, tak aspon vitaminove doplnky zvolim, lieky, a podobne.
@drahomirrra to je zo sudka potraviny, cukor atd.... to je to iste, okrem toho ta baba napisala, ze jej kupila aj ine veci, ako tricko a drobnosti, ale bolo treba vyzdvihnut ten cukor, jasne, ze si ho babka nerozbali pod stromcekom, ze aaaaahhh cukor. Ja som im kupila aj cmulacie pastilky na hrdlo, vsetko veci co chceli. Zabijacka bola nasa iniciativa, lebo sme dostali vela, tak sme sa podelili.
@drahomirrra utocnost je podla mna komentar: Akoze ja som sokovana, ake veci povazujete za dary. Sampon a tuhe mydlo. Co ti sibe…. By som sa hanbila to komusi polozit pod stromcek.
svoju mamu pozná každý najlepšie sám, ja som vyššie napísala čo od nás dostane moja, ale som presvedčená, že sa najviac bude tešiť konzervám, kapsičkám a maškrtám, ktoré dostane pes😀
@drahomirrra utocnost je podla mna komentar: Akoze ja som sokovana, ake veci povazujete za dary. Sampon a tuhe mydlo. Co ti sibe…. By som sa hanbila to komusi polozit pod stromcek.
@zuzana76 Sampon a tuhe mydlo su bezne spotrebne veci, takze ja scasti s tym komentom suhlasim.
@zuzana76 Sampon a tuhe mydlo su bezne spotrebne veci, takze ja scasti s tym komentom suhlasim.
@drahomirrra to iste su aj lieky, ziaden darcek teda a komentar: Co ti sibe? toto je normalne?
@drahomirrra kazda kozmetika je spotrebna vec, mnohe tu pisali, ze davaju kozmetiku, ja som otcovi tiez na nejaky sviatok a tusim aj na Vianoce kupila sampon, ma psoriazu, sampon na psoriazu stoji vyse 20 eur, on sa do obchodov a lekarni nedostane, chcel sampon, mal ho mat, kupila som mu vtedy aj nieco ine, tusim ponozky, alebo papuce. Akoze co ine si dochodcovia, ktori nevystrcia nos s bytu, ci domu mozu priat?
@drahomirrra a obe ste vypustili, ze kupila aj tricko a nejake drobnosti. Ak si ta zena to mydlo a sampon zelali, tak co, kupis nieco ine? lebo toto nie je dost dobry darcek a kupis nejaky lapac prachu?

@gitk118 tlakovy hrniec a nausnice.