icon

Čo kupujete mame na Vianoce?

gitk118
15. dec 2025
anonym_2e818b
15. dec 2025

@gitk118 oblečenie kozmetiku to isté aj otcovi bratovi snúbencovi sestre..

gondyo
15. dec 2025

Nočnú košeľu

7lenka11
15. dec 2025

Víkendový pobyt a kozmetiku. Keďže mi megalomansky pomáha s dvoma maličkými deťmi, každý rok kupujem rodičom pobyt. Aby si našli čas aj na oddych..

anonym_c08796
15. dec 2025

@gitk118 kremy na ruky, telove mlieko, raz sme jej kupili tlakomer, hodinky s krokomerom, tento rok by mohla dostat uz aj ponozky.

tululu
15. dec 2025

slnecnik a knizku 🙂 ale inak je mile citat, co ste pokupili, verim, ze pod stromcekom bude vela radosti a tak to ma byt 👍

anonym_5be436
15. dec 2025

Kalendar a fotoknihy s vnucatkom a tento rok vynimocne vysavac, inak vacsinou knihy a listky/poukazky do divadla.

reanda
15. dec 2025

sviecku na hrob

floren
16. dec 2025

Poskladali sme sa na sušičku prádla (ale nás je veľa,každý sme dali cca 50€)

anonym_067dfa
16. dec 2025
@7lenka11

Víkendový pobyt a kozmetiku. Keďže mi megalomansky pomáha s dvoma maličkými deťmi, každý rok kupujem rodičom pobyt. Aby si našli čas aj na oddych..

@7lenka11 presne, aj nasi nam pomahaju s detmi, rano do skoly, skolky, beru ich na kruzky, chodia s nimi na vylety.. Tak dostanu wellness pobyt ako vdaku.

basska_b
16. dec 2025

Kozmetiku Manufaktura, knihu Ostrov morskych zien a vlastný vyber bol predplatné casopisu

basska_b
16. dec 2025
@7lenka11

@7lenka11 To je dobrý nápad ten pobyt. Lebo sami nepôjdu a s nami ich na spoločnú dovolenku brat nechcem

miricka77
16. dec 2025

@gitk118 Listky na Andre Rieu,ponožky,parfum. Moja mama na pobyty a kozmetiku nieje,ale kultúru môže.

dundulica
16. dec 2025
@reanda

sviecku na hrob

@reanda 😢

dundulica
16. dec 2025

flísovú bundu na prechádzky so psom, rukavice, kabelku a ešte kúpim kávu, čaje

zuzana76
16. dec 2025
@anonym_579cf9

@biba_18 jablká a mandarínky 😂😂😂

@anonym_579cf9 aj my nasim kupujeme veci na jedenie, nic ine uz nechcu a nepotrebuju, niektori tu mame aj starsich rodicov, ktori uz nemaju ziadne materialne poziadavky, moja mama chce napr. modlitebnu knizku a tiez dostali spolu s ocinom zivy vianocny stromcek - ktorý by si uz neozdobili sami, zabijacku - jaternice , klobasy a tlacenku, vitaminy, od brata oblatky, netusim co od sestry, ale tiez to bude nieco na jedenie. Odo mna dostanu este perniky a linecke. Este dostala odo mna vianocnu postelnu bielizen, ale to tiez musim prist a vymenit a prideme im vyupratovat.

sisska96
16. dec 2025
@zuzana76

@anonym_579cf9 aj my nasim kupujeme veci na jedenie, nic ine uz nechcu a nepotrebuju, niektori tu mame aj starsich rodicov, ktori uz nemaju ziadne materialne poziadavky, moja mama chce napr. modlitebnu knizku a tiez dostali spolu s ocinom zivy vianocny stromcek - ktorý by si uz neozdobili sami, zabijacku - jaternice , klobasy a tlacenku, vitaminy, od brata oblatky, netusim co od sestry, ale tiez to bude nieco na jedenie. Odo mna dostanu este perniky a linecke. Este dostala odo mna vianocnu postelnu bielizen, ale to tiez musim prist a vymenit a prideme im vyupratovat.

@zuzana76 Piecť tiež musím, lebo mama nechce. A tiež my musíme im ozdobiť stromček a podobne. Síce by zvládli, ale nechce sa im 🙄 a my sa nezastavíme potom od 6 ráno do polnoci

leni2121
16. dec 2025

@gitk118 vitaminy z neurinu.sk (ak by som ta inspirovala ;) plati tam zlavovy kupon DGLENKA5

margotka17
16. dec 2025
@dankabetka

@gitk118 moja mamca dostane listky na skupinu Kabat 😂, svokrusa tiez 😅...a samozrejme aj sebe som kupila 😇....obe su na dochodku a velmi sa tesia...😉

@dankabetka oooooo, idem s vami kocky 😉👍

anonym_6dd488
16. dec 2025

@gitk118 Ja vždy niečo na oblečenie. Pretože má síce už svoj vek,ale rada sa pekne oblečie. Takže vždy buď pulover,blúzku,alebo tričko. Ona už po obchodoch moc nechodí a aj tak pre staršie ženy bolo vždy niečo pekné a hlavne väčšie ťažké zohnať. Má rada aj sviečky, kozmetiku a hlavne rámiky detí,vnúčat, rodiny. To ju najviac poteší vždy.

hana_clarity
17. dec 2025

@gitk118 pesničku som jej dala spraviť

maris5
17. dec 2025

Vypytala si 2kg cukru, tuhe mydlo a sampon.

Tak som jej kupila. 🤷‍♀️ kupila som aj termo tricko od Zaja a este nejake drobnosti.

lenkadenisa
17. dec 2025

drevenú studňu na záhradu, takú dekoratívnu

euka210
Včera o 10:56

@gitk118 kniha, sviecka, kalendar s vnucatami

anonym_579cf9
Včera o 11:19
@maris5

Vypytala si 2kg cukru, tuhe mydlo a sampon.

Tak som jej kupila. 🤷‍♀️ kupila som aj termo tricko od Zaja a este nejake drobnosti.

@maris5 soľ korenie nie? Preboha však to nie je darček ale každodenné veci do domácnosti

vanilka83
Včera o 11:22

@gitk118 tak ide veľa aj o vek moja ma 67 a stále pracuje a je stále veľmi aktívna,rada varí,takže kvalitný pravý taliansky olej dovezeny z Talianska, tak isto pravý balsamico ocot a limoncello likér a novú kuchynskú váhu taký balíček jej z toho spravím.

ibrunova
Včera o 11:41

Ja knihu, kabelku a šľapky

veronicka88
Včera o 11:45

S našimi sme dohodnutí že si dospelí už nedávame darčeky,dostanú foto kalendár a obaja Fusakle ponožky👍svkre foto kalendár a poukazku do CCC aby si kabelku alebo taponky vybrala sama vo vianočných výpredajoch.

anonym_635213
Včera o 11:54

Moja mama nechce nič, čo chce si kúpi aj sama 🙈 Nedávno mala len 50 a zarába slušne, preto odo mňa na rodičáku nepýta darčeky. Akurát tak minulý rok chcela obal na mobil keďže ona neobjednáva z obchodov ako temu či aliexpress. Ale vždy jej pokúpim drobnosti čo využije (tento rok aj tu z mk od jednej šikovnej maminky takú krásnu štrikovanú alebo takú nejakú anjelinku)

anonym_506c03
Včera o 11:56

Ponožky Fusakle, sviečka,vitamíny a telove mlieko sprchovy a sprej