Čo kupujete svojmu chlapovi na Vianoce?
Ahojte,
No poďte nejaké rady dať čo kúpiť tej drahej mužskej polovičke 😄
Minulý rok dostal predplatné obľúbeného časopisu a teraz dostane meteostanicu s rádiom. Plus pepermintovy likér 🙂
Zbožňuje star wars a playstation takže veci s týmto motívom, ďalej lego lebo veď vo vnútri sme všetci tie malé deti ktoré rady dostanú hračku :D Potom klasika vianočné pyžamo, sveter, ponožky...
Objednala som už drahšiu lavičku na cvičenie, ktorú si vybral a plánujem mu okolo 24.12. porodiť syna 😁 myslím, že stačí na jednej Vianoce 😂
Rázovu utahovacku si vypýtal 😀
@dyzerka ja elektroniku už tiež veru nie, pred 2 rokmi som mu kúpila ps4 mesiac ho bavila 😀 ešte som uvažovala že taký opasok na náradie ( teraz prerabame dom ) a stále "podaj mi šrubovak, podaj mi toto hento " tak ešte nad tým som rozmýšľala. A okrem týchto 2 veci ma nič iné nenapadá mám vyčerpané už asi všetky nápady 😀
Nič
@dyzerka vieš čo mu ja kupujem každý rok? Jedno krásne veľké NIČ. Takí sme sťastní a spokojní, že to máme takto zariadené že len. Máme dosť vymyslieť a pokúpiť deťom, krstným deťom a rodičom a vôbec nám nechýba trápiť sa nad tým čo kúpiť jeden druhému. Ak tak, kúpime niečo do bytu, napr.koberec.
Môj je veľký futbalový fanúšik, takže dostane letenky do Barcelony a lístky na Barcelona - Manchester United. A jeden náš dobrý kamarát dostane od manželky presne to isté, takže budú mať chlapský výlet 👌🏻
Moj chce vákuové sáčky na zrenie masa😁 ale potrebuje k tomu ešte vakuovacku. Neviem ci som pomohla 😅
Dobre ste.... Ja mam zatiaľ (v hlave!!!!) len knihu (áno, mam doma čítajúceho chlapa) a Lego (Auto, z tých pre dospelých)

@dyzerka moj chce opasok a hvezdarsky dalekohlad