icon

Čo mužovi na 30tku?

diaszoky
2. jan 2022

Poradte babiky prosim

Strana
z3
3katka151
2. jan 2022

Napríklad, môj si želá k sviatku len jedlo podľa jeho výberu a je spokojný 🙂

syslik81
2. jan 2022

a co ma rad.. chodi na rybz ma rad auta techniku aky mas rozpocet ...

3katka151
2. jan 2022

No samozrejme mu nejakú maličkosť dám...

lukina20
2. jan 2022

@diaszoky podla toho co ma rad a aky je rozpocet 🙂
hodinky, smart hodinky, dovolenku, alebo poukazku na nejaky zazitok... napr jedna baba co sledujem na IG dala svojmu muzovi poukazku na vystup na Gerlach s horskym vodcom...
mne sa napr velmi pacia aj take fotoknihy, ale to by som na 30tku dala skor ako doplnok k niecomu.

mala_zabka
2. jan 2022

Ak si rád dopraje luxusnejší alkohol - čo napr. 30- ročný rum?
Ale beztak tu varíme z vody, nedala si žiadne bližšie info, my tvojho milého fakt nepoznáme 🙃

mirage
2. jan 2022

novy mobil, auto, zuby, dom

janinah
2. jan 2022

niečo zážitkové napr. jazda psím záprahom na donovaloch

roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
diaszoky
autor
3. jan 2022

@lukina20 presne ta fotokniha iba ako doplnok no jeho bavia motorky a varenie no nechcem mu popravde dat hobby darcek a veterany motorky stoja kopec penazi uvazovala som na pecatny prsten neviem ci je to dobry napad prsten od zeny😑dovolenku dopredu koli pravci nepripada do uvahy kupovat hodinky ak mu kupim aj to uvazujem no ked som sa ho este minule pytala on ani nevie ci by ich nosil a ake chce ci kozeny ramienok alebo sportovejsie🤦🏼

diaszoky
autor
3. jan 2022

@mirage mobil ma dom ma zuby tiez😁

mirage
3. jan 2022

@diaszoky aka otazka, taka odpoved 🙂

diaszoky
autor
3. jan 2022

@mirage tak nekomentuj

diaszoky
autor
3. jan 2022

@janinah toto nie dovolenky atd dopredu v nasom pripade nie☹️

mirage
3. jan 2022

@diaszoky nebud nahnevana, ale taketo otazky. nevieme o tvojom muzovi nic - je sportovec, horar, mechanik, ma rad pivo, nepije.. Tak sa ukludni.

diaszoky
autor
3. jan 2022

@mirage uz som pisala vyssie btw

mirage
3. jan 2022

@diaszoky ale az neskor si napisala, povodna otazka bola velmi vagna.

diaszoky
autor
3. jan 2022

@mirage no to ano ja skor mam uz napad ale neviem ci je to dobry napad dat vyrobit muzovi pecatny prsten s inicialom

mala_zabka
3. jan 2022

@diaszoky sama vieš najlepšie či podobné veci (po mojom kraviny) ocení. Môj by dosť určite pozeral jak puk či si robím srandu 🙃

dombia
3. jan 2022

@diaszoky Hodinky 🙂 Podľa mňa je to ako šperk pre ženu

balkica
3. jan 2022

Niečo zazitkove- jazda v tanku alebo na Slovakia ringu, oblečenie jeho obľúbeného športového tímu, lístky na koncert obľúbenej kapely, Manboxeo🤷🤔

ja123456789
3. jan 2022

Ja som mojmu dala 30 tuniakov(miluje vo vlastnej stave) a spravila som mu kinder tortu z vajec cokoladiek buena atd a asi mesiac pred narodkami si kupil hodinky ze to bude mat na narodky

janewithane
3. jan 2022

Pecatny prsten to veru neviem. To uz radsej hodinky, remienky sa daju menit, postupne mu vies dokupit... A vies dat aj gravirovanie.. Dovolenka sa predsa tiez da kupit len ako poukaz bez terminu... Alebo nejake sukromne wellness

bykaterina
3. jan 2022

@diaszoky kolko peňazí Chces investovať?
100.? 500? 1000?

klarss
3. jan 2022

Môj dostal na 30tku tetovanie u veľmi známeho kvalitného tatéra z nášho okolia, termín som dohadovala pol roka dopredu aby sa išiel v ten týždeň čo mal narodeniny. A hodinky som mu kupovala na vianoce bol z nich nadšený, kupovala som značku diesel boli drahé ako šľak ale je to na nich aj vidieť a tešil sa ako malý takže tak ale zas ja som veľmi dobre vedela, že jedno aj druhé chcel takže som len zainvestovala. A hodinky tiež nevedel aké by chcel a nakoniec som stavila na môj vkus a oplatilo sa. Skús sa svojho muža opýtať čo by chcel a podľa toho sa odvíjaj. Môj veľmi rád odpovedá, že nič nechce a to že celý život túžil mať drahé hodinky som z neho ťahala var 3 mesiace ale nakoniec to zo seba vysypal 😂 chce to trpezlivosť

jjanulienka
3. jan 2022

Určite niečo zážitkové, je to viac ako nejaký prsteň, ktorý spomínaš... nejaká jazda na nejakom rýchlom aute, škola šmyku... podľa toho čomu inklinuje🤷🏽‍♀️

kvecinka321
3. jan 2022

Ja som môjmu dala upiecť puncovy taký mu neupečiem a knihu Karola Gotta.. je to jeho detstvo jeho mamina ho milovala vyrastal na ňom, tak som chcela nech ma takú spojitosť aj s maminou ktorá je už nebohá.. ostatne viem, že si kúpi sám ak po niečom túži.. chcela som “len” takú symboliku aspoň

janage
3. jan 2022

Zoskok padákom, nie tandem. V rámci víkendu to bolo. Kurz a 2xzoskok

diaszoky
autor
3. jan 2022

@balkica nieje prave na zazitky ☹️

diaszoky
autor
3. jan 2022
Strana
z3