Čo mužovi na 30tku?
Poradte babiky prosim
a co ma rad.. chodi na rybz ma rad auta techniku aky mas rozpocet ...
No samozrejme mu nejakú maličkosť dám...
@diaszoky podla toho co ma rad a aky je rozpocet 🙂
hodinky, smart hodinky, dovolenku, alebo poukazku na nejaky zazitok... napr jedna baba co sledujem na IG dala svojmu muzovi poukazku na vystup na Gerlach s horskym vodcom...
mne sa napr velmi pacia aj take fotoknihy, ale to by som na 30tku dala skor ako doplnok k niecomu.
Ak si rád dopraje luxusnejší alkohol - čo napr. 30- ročný rum?
Ale beztak tu varíme z vody, nedala si žiadne bližšie info, my tvojho milého fakt nepoznáme 🙃
novy mobil, auto, zuby, dom
niečo zážitkové napr. jazda psím záprahom na donovaloch
@lukina20 presne ta fotokniha iba ako doplnok no jeho bavia motorky a varenie no nechcem mu popravde dat hobby darcek a veterany motorky stoja kopec penazi uvazovala som na pecatny prsten neviem ci je to dobry napad prsten od zeny😑dovolenku dopredu koli pravci nepripada do uvahy kupovat hodinky ak mu kupim aj to uvazujem no ked som sa ho este minule pytala on ani nevie ci by ich nosil a ake chce ci kozeny ramienok alebo sportovejsie🤦🏼
@diaszoky sama vieš najlepšie či podobné veci (po mojom kraviny) ocení. Môj by dosť určite pozeral jak puk či si robím srandu 🙃
Niečo zazitkove- jazda v tanku alebo na Slovakia ringu, oblečenie jeho obľúbeného športového tímu, lístky na koncert obľúbenej kapely, Manboxeo🤷🤔
Ja som mojmu dala 30 tuniakov(miluje vo vlastnej stave) a spravila som mu kinder tortu z vajec cokoladiek buena atd a asi mesiac pred narodkami si kupil hodinky ze to bude mat na narodky
Pecatny prsten to veru neviem. To uz radsej hodinky, remienky sa daju menit, postupne mu vies dokupit... A vies dat aj gravirovanie.. Dovolenka sa predsa tiez da kupit len ako poukaz bez terminu... Alebo nejake sukromne wellness
@diaszoky kolko peňazí Chces investovať?
100.? 500? 1000?
Môj dostal na 30tku tetovanie u veľmi známeho kvalitného tatéra z nášho okolia, termín som dohadovala pol roka dopredu aby sa išiel v ten týždeň čo mal narodeniny. A hodinky som mu kupovala na vianoce bol z nich nadšený, kupovala som značku diesel boli drahé ako šľak ale je to na nich aj vidieť a tešil sa ako malý takže tak ale zas ja som veľmi dobre vedela, že jedno aj druhé chcel takže som len zainvestovala. A hodinky tiež nevedel aké by chcel a nakoniec som stavila na môj vkus a oplatilo sa. Skús sa svojho muža opýtať čo by chcel a podľa toho sa odvíjaj. Môj veľmi rád odpovedá, že nič nechce a to že celý život túžil mať drahé hodinky som z neho ťahala var 3 mesiace ale nakoniec to zo seba vysypal 😂 chce to trpezlivosť
Určite niečo zážitkové, je to viac ako nejaký prsteň, ktorý spomínaš... nejaká jazda na nejakom rýchlom aute, škola šmyku... podľa toho čomu inklinuje🤷🏽♀️
Ja som môjmu dala upiecť puncovy taký mu neupečiem a knihu Karola Gotta.. je to jeho detstvo jeho mamina ho milovala vyrastal na ňom, tak som chcela nech ma takú spojitosť aj s maminou ktorá je už nebohá.. ostatne viem, že si kúpi sám ak po niečom túži.. chcela som “len” takú symboliku aspoň
Zoskok padákom, nie tandem. V rámci víkendu to bolo. Kurz a 2xzoskok
@bykaterina 500

Napríklad, môj si želá k sviatku len jedlo podľa jeho výberu a je spokojný 🙂