icon

Čo obliecť 5 ročnému synovi na svadbu?

zontik
25. máj 2020

Ahojte žienky. 🙂
Idem si k vám po radu. čo obliecť chlapcovi na svadbu? klasika, alebo to moderné-rifle a košeľu? mne sa páči v klasike, ale nebudeme ako z inej dimenzie? dakujem za vaše názory 🙂 poprosím aj foto, ak máte, pretože žiaľ, mne móda nič nehovorí. ☹

Strana
z2
saskia_98
26. máj 2020

@petkaaa vyzeraju hrozne. Opticky ti predlzia nohu a ked mas priklad cislo 39/40 budes vyzerat ako keby si mala lode na nohe ale ok. Kazdy podla vkusu.

petkaaa
26. máj 2020

@saskia_98 🙂

kikulienkadd
26. máj 2020

Dámy, autorka chcela poradiť, nie aby ste sa tu hádali. Rešpektujme navzájom svoje odlišné názory. Peace 🙏

090255
26. máj 2020

@zontik ahoj v hm maju pekny detsky oblek moj ho mal ako 2 rocny na svadbe bol iny fesak skus pozriet ja som kupila sice tu od jednej mamicky cize mozno sa aj tebe postasti a kupis lacnejsi. 🙂

jaskolka
26. máj 2020

Všetko je len vec vkusu a okolnosti. Ok, neformálna svadba, slávnosť, záhradná party, beriem aj ja, že nemusí byť taky outfit ako v plese v opere. Ale taku malú skúsenosť som zažila, boli sme na svadbe v rodine, bola to ozaj veľká honosna udalosť, svadba na zámku, hostina v drahej hviezdičkovej restike,dopredu naznačené, že ako sa obliecť. Ok, krásne šaty, účes, doplnky, vtedy ešte priateľ oblek, vylestene botky🙂. No a zlatý klinec bola nevesta, šaty skutočne okazale, pompezna roba, vlasy v milión loknickach, diadem, katedrálny závoj, líčenie, kytica, proste úžas, naozaj vyzerala ako princezná. Ibaže na nohách obyčajne biele tenisky, botasky. Bolo to vidno, šaty mala tesne k členkom. Úplne to rozbilo dojem, nech sme akokoľvek to brali, že veď jej deň, tak prečo nie. No a najväčšia sranda bola, že asi po pol roku prišli na návštevu, dali nám fotky a vtedy ona sama so smútkom trochu povedala, že ľutuje, že si nedala aspoň nízke poltopanky, lebo jej samej sa protivili tie fotky, keď sa reálne videla. Jednoducho si to dopredu neuvedomila, jej muž len stisol plecia, že "veď sme ti vraveli"...

maciatkolulu
26. máj 2020

@saskia_98 ja neviem, ale converse sa radi tu u nás k lacným topánkam a kúpiš dieťaťu aj za 20 eur 😂. Ja by som za to nedala, ale ani tých 20 eur. Skus mrknúť na kvalitnejšiu detskú obuv, filli, affenzahn napríklad. Sú aj krásne, aj do prírody, aj zdravé...

zontik
autor
26. máj 2020

@petkaaa no, s tým problém nemám, tiež som toho názoru 😉

saskia_98
26. máj 2020

@maciatkolulu chcem converse lebo ich obuvam aj ja aj manzel. Maly inac nosi superstary - su mu najpohodlnejsie. Kym sa ucil chodit, nosil raky, tie ma aj teraz ale iba na vonku, ak niekam ideme tak tie superstary. Ono neriesim cenu, ale isto by som neobula dietatu topanky z pepca .. Toto nie. 🙄
Inac kde si videla funglovky nove za 20€ ? Ja som mu za nich dala 40..

maciatkolulu
26. máj 2020

@saskia_98 pandorf, pôjdeme aj dnes, kľudne ti od fotím, geoxi som malému v sobotu kúpila za 31,5 v priemere...

saskia_98
26. máj 2020

@maciatkolulu pandorf mam maximalne od ruky 😂 som z vychodu, cize tu na sk som ich za tolko este nevidela ..

mamutka
26. máj 2020

@zontik náš malý mal ľahké svetle lanové nohavice a podobnú, veľmi ľahkú svetlo modrú košeľu. Bolo leto. A k tomu biele botasky. Ono sa tam po oficiálnom obrade deti viac menej naháňali vonku, takže iné topánky by nemalo zmysel riešiť, plus k svetlemu oblečeniu krásne sadli, vyzeral elegantne, no pritom bol oblečený aj obuty veľmi pohodlne.

zontik
autor
26. máj 2020

Ďakujem vám všetkým za pomoc, a názory 😊👍

Strana
z2