icon

Čo si muži môžu obliecť na svadbu?

8. sep 2026

Dobrý deň. Čo si muži bežne oblečú na svadbu ? Nechceme kupovať oblek, je to zbyotčné, natož, že ideme len na 1 svadbu 🤣 za mojich 30 rokov idem prvý krát a on tiež .. vďaka za radu

Strana
z2
anonym_3efff3
8. sep 2026

Bežný je oblek, ktorý má mať každý muž doma. Nič iné si neviem predstaviť.
Ak nechceš kupovať, skús požičať

anonym_b90ac4
8. sep 2026

@anonym_autor myslim ze sa patri aby dospely muz mal v satniku jeden oblek tak ako zena nejake univerzalne slusne saty 🤷‍♀️
Je to aj znak ucty ked idete na svadbu sa vhodne obliect...

anonym_50c589
8. sep 2026

Pokial je to tradičná svadba a nie nejaká Garden party či štýl chata alebo Stodola, tak chlap oblek a košeľu.
Nemusí investovať milión, ale jeden slušný oblek by v skrini mohol mať

anonym_500451
8. sep 2026

@anonym_autor
Jeden treba ako moja babka hovorila , budes mat aj do truhly

a0
8. sep 2026

Slušnejšie nohavice, športové sako a košeľa.

januska12323
8. sep 2026

@anonym_autor kupovať oblek nie je zbytočné, okrem svadieb bývajú aj nečakané pohreby a iné oslavy. Posledná vec, ktorú chceš na poslednú chvíľu riešiť je jeden blbý oblek.

anonym_50c589
8. sep 2026
@anonym_500451

@anonym_autor
Jeden treba ako moja babka hovorila , budes mat aj do truhly

@anonym_500451

sticker
domkakvet
8. sep 2026

@anonym_autor treba kupit oblek.

miricka77
8. sep 2026

@anonym_autor Určite oblek. Dá sa využiť vždy-oslavy,plesy,pohreby,stužková deťom,promócie,krstiny,prijímania atd.

guudy
8. sep 2026

Tiez som za oblek.

anonym_80c91d
8. sep 2026

A ty budeš mať čo?
Muž by mal mať aspoň oblek a košeľu.
Môj nosí aj kravatu alebo motýlika.

anonym_780a65
8. sep 2026

Oblek, cokolvek ine je pri standardnej svadbe buranstvo

anonym_2436aa
8. sep 2026

Stacia aj slusne tmave nohavice a biela, ci svetla elegantna kosela.

sisska96
8. sep 2026

Nemusí byť oblek. Nohavice a košela

janinah
8. sep 2026

Fakt existuje 30r. muž,ktorý nemá oblek?

zuzanka.zuzu
8. sep 2026
@janinah

Fakt existuje 30r. muž,ktorý nemá oblek?

@janinah viem si to predstaviť, ak nemal štátnice tak svadby pohreby či oslavy ho mohli obchádzať 🤷 ale prvá príležitosť si ho kúpiť a snaží sa z toho vyvliecť 🙈

pr85
8. sep 2026

@anonym_autor Oblek, košeľa a kravata.

anonym_fcd87d
8. sep 2026

@anonym_autor
Normalne si muzi beru oblek. Ak dress code dovoli, tak nohavice a koselu aj bez saka, ale ak to nebude letna svatba alebo obrad na luke, tak sa sako bude hodit.

autor
8. sep 2026

Si predstavte oblek má este s roku pána od stužkovej čiže ten mu už je úzky a malý a nemoderný.. ja šaty veru nemám 😃😃😃 načo by mi aj boli 🫣 ale teraz je príležitosť, kde sme pozvaný na svadbu ..

A aké moderné saka sa nosia? Lebo tie cierne to mi príde hrozné 🤣

A chápem, že podaktorým to smiešne je. 😁 veru aj mne by bolo .. a požičovňa veru to ma nenapadlo 😃 super tip

anonym_9e441a
8. sep 2026
@anonym_autor

Si predstavte oblek má este s roku pána od stužkovej čiže ten mu už je úzky a malý a nemoderný.. ja šaty veru nemám 😃😃😃 načo by mi aj boli 🫣 ale teraz je príležitosť, kde sme pozvaný na svadbu ..

A chápem, že podaktorým to smiešne je. 😁 veru aj mne by bolo .. a požičovňa veru to ma nenapadlo 😃 super tip

@anonym_autor tak pokial nechces do toho vela investovat, tak pozicovna zrovna lacna nie je. skor by som ti poradila pre seba pozriet nejake pekne lacnejsie saty vo vypredaji alebo na about you, zalando, su tam zlavy. a pre chlapa kupis lacnejsie sako od 30€ v C&A napriklad alebo H&m ci F&F. nemusi to byt rovnake nohavice a sako, koselu nejaku bledu k tomu a vybavene. sako napriklad tmavomodre, to moze inokedy aj k rifliam nosit. lebo to co zaplatis v pozicovni tak za tie peniaze mozes mat doma vlastné a este sa urcite niekedy zide, aj chlapovi.

anonym_8b3faf
8. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nie cierny, kupte tmavomodry

anonym_5d9316
8. sep 2026

Pozrite nejaky lacny v Zare alebo C&A. Oblek sa chlapovi zide. Moj ex prisiel synovi na stuzkovu v tmavych riflach a svetri a teniskach 🤦‍♀️. Jediny chlap, co nemal oblek. Dobra hanba.

autor
8. sep 2026

Dakujem krasne za rady 😃🥰 urcite pojdeme dačo pozrieť.. co sa mu bude páčiť .. horšie to bude so mnou 😅 ja som neni tip šatečky lodičky ani chodit v tom neviem tak bude to pre mňa výzva niečo vymyslieť 😆 ale ďakujem krasne este raz

betulinka1
8. sep 2026

@anonym_autor nech u pozicia z rodiny alebo od kolegu. Za mna sako netreba. Ked si da koselu a snejake slušnejšie nohavice, kravatu uplne staci ako hosť.

anonym_50c589
8. sep 2026
@anonym_autor

Dakujem krasne za rady 😃🥰 urcite pojdeme dačo pozrieť.. co sa mu bude páčiť .. horšie to bude so mnou 😅 ja som neni tip šatečky lodičky ani chodit v tom neviem tak bude to pre mňa výzva niečo vymyslieť 😆 ale ďakujem krasne este raz

@anonym_autor tak si kúp overal. Sú dostať elegantne kúsky

euka210
8. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja lodicky nenosim vobec. Bud sandalky alebo baleriny. Ja som sportovy typ, takze saty su u mna len na velke udalosti 😀

anonym_8caf48
8. sep 2026

@anonym_autor v teplákoch, alebo v montérkach, v čom inom?

anonym_28753c
8. sep 2026

@anonym_autor nedávno sme boli s priateľom na svadbe a práveže sme tam boli skoro jediní vyobliekani, hlavne priateľ v obleku. Väčšinou boli chlapi v tmavých nohaviciach a bielych košeliach, k tomu biele tenisky, prípadne modrý oblek a tenisky. Fakt veľmi málo chlapov malo originál oblek a slušne topánky. My sme potom aj banovali, že sme nešli v pohodlnejsom. Ja som podobný typ ako ty, čiže nie elegoš, kúpila som si kratšie šaty, ktoré využijem aj na nejakú oslavu kľudne a sandále na hrubom opätku, neviem chodiť v lodičkách.

autor
Včera o 11:01
@anonym_28753c

@anonym_autor nedávno sme boli s priateľom na svadbe a práveže sme tam boli skoro jediní vyobliekani, hlavne priateľ v obleku. Väčšinou boli chlapi v tmavých nohaviciach a bielych košeliach, k tomu biele tenisky, prípadne modrý oblek a tenisky. Fakt veľmi málo chlapov malo originál oblek a slušne topánky. My sme potom aj banovali, že sme nešli v pohodlnejsom. Ja som podobný typ ako ty, čiže nie elegoš, kúpila som si kratšie šaty, ktoré využijem aj na nejakú oslavu kľudne a sandále na hrubom opätku, neviem chodiť v lodičkách.

@anonym_28753c super 🙂 dakujem krasne .. urcite si budem hladat kratke saty než dlhe

autor
Včera o 11:01
@anonym_8caf48

@anonym_autor v teplákoch, alebo v montérkach, v čom inom?

@anonym_8caf48 tiež dobrý napad ďakujem 😉

Strana
z2