Čo priniesť staršej pani na návštevu?
Ahojte, idem na návštevu ku pani, 78r, je sama, má veľa zdr. problémov, nepije, nefajčí, kvety má svoje v záhradke.. čo jej priniesť? Myslela som na nejakú dobrú bonboniéru, ale príde mi to málo. Nejaké návrhy?
@anonym_autor Možno nejaká pekná izbová rastlina ku bonboniére by ju potešila
@anonym_163793 ona nemáva izbové rastliny, na to som myslela. Má veľkú záhradu a tam má kvety.
Orchideu a velku cokoladu, alebo bonbonieru. Ak nezje sladke, posunie dalej.
@anonym_autor koláč z cukrárne, bylinkový čaj - šálku so sitkom, možno nejaký masážny krém - kurasan ...
@anonym_163793 ona nemáva izbové rastliny, na to som myslela. Má veľkú záhradu a tam má kvety.
@anonym_autor Ak má rada kvety v záhrade,nebude sklamaná ani z nejakej peknej a zaujímavej izbovej rastliny, ale dievčatá tu píše ďalšie dobré tipy
Dievčatá, ona nemá sviatok, idem k nej na kávu a pokecať. Len jej chcem niečo priniesť. Veľa krát sa stretávame skôr vonku na káve..
Ja keď idem na návštevu zvyknem doniesť koláče z cukrárne.
Dievčatá, ona nemá sviatok, idem k nej na kávu a pokecať. Len jej chcem niečo priniesť. Veľa krát sa stretávame skôr vonku na káve..
@anonym_autor ak dokážeš doniesť kolace v lete tak áno (myslim ak cesta trva par minut autom). Ak nie tak by som zobrala ovocie, napríklad mandarínky, broskyne to co nema teraz na zahrade, v množstve ktoré vie zjest jedna osoba za dva dni.
Babovka, dáte si spolu s kávou. Ak ideš na kavu tak vezmi balíček kávy akú máte radi.
Bonboniera je úplne v poriadku a dostačujúca pri klasickej návšteve, ak má rada a môže sladké 🙂
Bonboniéra, káva, polka melóna/čerešne/broskyne/jahody, a kľudne aj zmrzlina
Kľudne aj nanuky v tomto horku-napríklad tie v krabiciach čo sú balené po 50ml napríklad magnum mini a nejaké ovocie. Bonboniéru nezje a len sa jej bude doma povaľovať.
Dievčatá beriem iba tú bonboniéru a donesiem nejaký pomarančový džús chladený. Toto je iba káva, bežne spolu chodíme von, teraz budeme dnu. Majte pekný deň.
@anonym_autor Ovocie, zeleninu, džús ktoré má rada. Nejaký koláč alebo dezert v pohári, zmrzlinu.
Tak je to iba káva,ale bonboniéra sa ti zdá málo,nakoniec sa aj tak rozhodneš len pre ňu...však vieš ty čo vlastne chceš?
Viac bonbonier?😃.Nejaký košík s ovocím, sladkosťami
Kopčekovú zmrzlinu do termosky, alebo niečo mrazené na mlsanie v chladiacej taške.
Niesli sme manzelovej krstnej mame ktora byva v domove socialnych sluzieb viac druhov sladkosti, nie len bonbonieru ale aj rozne keksiky a oblatky, jej dcera nam povedala ze ma rada sladke. Tiez ked dcera pracovala v domove dochodcov ako dobrovolnicka tak niesla pani balicek, sladkosti a caje, pani sa velmi potesila. Starsi ludia su mlsni a sladkym a cajom nic nepokazis.
Tak je to iba káva,ale bonboniéra sa ti zdá málo,nakoniec sa aj tak rozhodneš len pre ňu...však vieš ty čo vlastne chceš?
@anonym_6b98d7 chcela požehnať že nejakú darovanú bonboniéru čo má doma pred koncom záruky v príchuti ktorú nik nechce môže zobrať... Ako škoda, tie zmrzliny, nanuky alebo ovocie bolo lepší nápad v týchto horúčavách a je to niečo čo by pani využila a možno si to sama nedopraje. Nejakú polorozpustenú bonboniéru posunie dalej niekomu z rodinu a ten ak uvidí že ok nie je škončí v koší.
Nejaký dobrý bylinkový čaj.
@anonym_autor tak do taštičky rôzne sušienky, sladké,slané... starí ľudia radi maškrtia 😀
@anonym_autor bonbonieru nie v tom teple. Radsej nieco ku kave - keksiky, krekry...
Dievcata neviem na co celkom pisete, ked uz hore pisem, ze som sa rozhodla. Kupila som, navsteva prebehla, uz som aj doma. Vsetko ok dopadlo. Bez kolacov (inak ona kolac upiekla). Dakujem za rady, ja už pred obedom som mala nakupene.
@anonym_autor doma upečený koláč
@jankasmejka návšteva už dávno prebehla, ja nepečiem, koláč mala ona.

@anonym_autor Možno nejaká pekná izbová rastlina ku bonboniére by ju potešila