icon

Čo pripraviť ako občerstvenie na školský karneval?

Včera o 14:13

Ahojte, deti maju na karneval do skoly priniest nejake drobnosti na obcerstvenie. Co zvyknu bravat u vas? Nemam s tym zatial skusenosti 🙂
Dakujem

puupava15
Včera o 14:16

@anonym_autor ja som dala synovi hrozno a veľký balík bielych lupienkov, v škôlke nám povedali ze chrumky, čipsy tyčinky, veľký džús že môže byt

autor
Včera o 14:18
@puupava15

@anonym_autor ja som dala synovi hrozno a veľký balík bielych lupienkov, v škôlke nám povedali ze chrumky, čipsy tyčinky, veľký džús že môže byt

@puupava15 u nas nepovedali nic konkretne, tak hladam inspiraciu🤭

ibrunova
Včera o 14:25

pizzové slimáky z lístkového cesta, to je najjednoduchšie a vždy sa to pojedlo

katkaseiner
Včera o 14:29

otazkou je aj ci mozes upiect alebo musi byt balene. Ja by som spravila muffiny

ivik4
Včera o 14:34

Muffiny

autor
Včera o 14:35

Ano, to sa planujem zajtra spytat. Ale predpokladam, ze mozem aj upiect (podla toho, co hovorili deti)

anonym_c5bc10
Včera o 15:02

@anonym_autor kup nejaké chrumky, džús, citrón, mätú…. V žiadnom prípade nič pečene doma!!!! My sme tak raz mali v MŠ. Potom sme mali salmonelózu, hygiena nám chcela škôlku zatvoriť atd… toľké problémy🫣

selest
Včera o 15:21

Kupim vzdy detske chrumky alebo tie velke obrazkove piskoty a jablkovy dzus. Hrozno nie to mi pride nebezpecne, ked ovocie tak nakrajam jablcka alebo hrusky ale vacsinou ovocie nenosim vobec. Nepeciem presne z dovodu ze by sa vyskytla nejaka crevna prihoda clovek nikdy nevie. Najlepsie je spytat sa ucitelky, kazda skolka to ma inak. Hlavne to neprehnat lebo ak kazdy donesie za vagon..

autor
Včera o 15:35

Oh, tak to je veru neprijemne. S tym som sa este nestretla a verim, ze ani nestretnem. Mate pravdu, teraz su tu rozne choroby rozsirene a radsej teda prinesiem nieco balene 🙂

kristina2412
Včera o 15:54

Biosaury, dru tyčinky , zo sladkého nejaké sušené ovocie, keksíky, minule som kúpila nutelové, tie zmizli hneď, alebo schogetten čokolády, výhoda je, že sú rozdelené po kockách.

oceanahory
Včera o 16:02
@ibrunova

pizzové slimáky z lístkového cesta, to je najjednoduchšie a vždy sa to pojedlo

@ibrunova Tiez ich dnes idem robit pre syna na zajtrajsi karneval 👍😁.

anonym_37ad70
Včera o 16:16

Balík pom-bär medvedíkov alebo ten kyblik co zvyknu mat, alebo tie syrové gulicky chrumkove, alebo polomacane piškóty, co su v tých vaničkach..je to jedno, deti zjedia vsetko a je im uplne jedno ci je to pecene ci kupovane..muffiny sa u nas v triede nezjedli a ani v skolke ked chodila, tie vzdy zostali, lebonai radsej deti dali chrumky, chipsy alebo gumove cukriky..takto ked kúpiš mas to bez starosti za par euro..kľudne nejaký džús alebo ochutenu malinovku..

autor
Včera o 17:25

Veru, kupim chrumky a dzus
Za jedno je to bez roboty (aj ked nevadilo by mi napiect) no za druhe, asi je to istejsie a nemoze nikto povedat, ze z toho mal nejaky problem 😀