Čo robiť na svadbe, keď nenávidím tancovanie?
Už o mesiac má môj brat svadbu. Nenávidím tancovanie, nechcem to. Nemusím tancovať? Nikdy som na svadbe nebola, oblúkom som sa všetkým vyhla. Môžem každé tancovanie odmietnuť?
Prípadne čo iné tam mám robiť, aby som nevyzerala, že len sedím? O jedlo atď sa starajú iní.
@pralinka25 máš pravdu. Ten prvý tanec bude asi len v zahraničí. To všetko sa začne až okolo 22 hod. večer. A na SVK, tak to sa ešte dohodnem s DJ.
@bessie12 uprimne si neviem predstavit na takej klasickej svadbe ako sa nevesta vyhne tancu. bezny host v pohode ale nevesta je celkom stredobodom to sa budes tazko schovavat. este aj zalezi na hostoch. ci su to partymani co vedia urobit zabavu, alebo skor posediet.
@pralinka25 už som bola na svadbe kde sa ženích vyhýbal tancu ako sa len dalo. Skôr sa budem venovať hosťom. Raz za čas si zatancujem, ale nejak extra veľa tancovania z mojej strany určite nebude.
@bessie12 Ak muž vie tancovať, tak môžte trochu dopredu cvičiť.
@petronelag práveže nevie 🙈 a ja to odmietam cvičiť, pretože sa hanbím a je to veľký stres pre mňa. Mama ma to učila, ale to nie je nič pre mňa.
@bessie12 prosim neber to ze rypem. to vobec nie len ma to zaujima. preco vlastne teda planujete taku svadbu? nebol by lepsi nejaky raut alebo tak? hostia su tanecnici? nerozmyslaju podobne ako ty?
@pralinka25 pretože sa chceme všetci zabaviť. Len ten prvý tanec ma desí 🤷♀️
@bessie12 tak ho nemajte. ved tam mate rodinu a priatelov. vsetci vas poznaju vedia ze netancujete tak to vynechajte alebo nahradte.
@autorka myslím si, že tam bude viac takých, čo nebudú chcieť tancovať. Tiež nerada tancujem, ani neviem a nevidím v tom zmysel, tak ako ty. Človek má tancovať preto, že chce, že mu to urobí radosť a nie z donútenia.
Naposledy, keď som bola na bratovej svadbe, viac ľudí netancovalo ako tancovalo. Ja som zo slušnosti dala jeden tanec s bratom a manželom, no vyzerala som komicky - tancovať neviem. 😉
Mladšie sesterky a bratranci netancovali vôbec a potom som sedela pri nich, super sme pokecali. Ešte boli na mňa nahnevaní, že som išla na chvíľu tancovať a nechala ich v štichu. 🤣
@pralinka25 nad tým som rozmýšľala, že ten prvý tanec nebude. Ako by sme ho mohli nahradiť?
netancovať a dobre sa baviť...
Ani ja netancujem. Neviem tancovat a ani nechcem. Tiez sa viem zabavit aj bez toho. Ked som bola na nejakej svadbe,tak som odmietala ist tancovat. Ked to nezaberalo tak som sa vzdy pri tanecnych kolach vytratila zo saly 🤣 ked prestali hrat,vratila som sa. Bohuzial su ludia ktorym neda pokoj,ze sedis a netancujes
Stačí ked si vypiješ a prejde ťa to. Začneš sa baviť automaticky.
@bloger no ono nie je idealne ked si nevesta vypije.
@pralinka25 ona nie je nevesta ale jeho sestra

@bessie12 tak kazdy ako mu vyhovuje. je to tvoj den. preco robit veci co nechces