Čo robiť na svadbe, keď nenávidím tancovanie?
Už o mesiac má môj brat svadbu. Nenávidím tancovanie, nechcem to. Nemusím tancovať? Nikdy som na svadbe nebola, oblúkom som sa všetkým vyhla. Môžem každé tancovanie odmietnuť?
Prípadne čo iné tam mám robiť, aby som nevyzerala, že len sedím? O jedlo atď sa starajú iní.
Dojdi s obväzom na nohe a máš vybavené. 😉
Aj keby do len sedela, no a? Ja väčšinou s niekým kecám. Veď tam bude kopa známych, rodina, treba využiť čas sa porozprávať s nimi.
Však netancuj, ked nechceš. Nikto ta nútiť nemôže. Ked zacne hrať hudba, tak chod niekam von alebo do druhej miestnosti a kecaj s ludmi. Alebo vsetkym dopredu povedz, ze ty proste netancujes. Na to sa nič iné poradiť ani nedá.
Divné
bola som na svadbe, kde netancovala takmer cela rodina - cely cas sa rozpravali akoby sa nevideli roky … a tancovali iba kamosi a mladsie rocniky z rodiny svadobcanov … tak to proste neries 😁
Neboj sa, zarucene príde jede jede mašinka,a zatancuje si cela sala, obvykle sa urobi taky kruh kde sa skoro všetci hybu rovnako , uvidis nestresuj dopredu.
Jedz kolace :D
Ty si môj človek, tancovanie je moja nočná mora ani na vlastnej svadbe som netancovala a úplne v pohode som to prežila aj aj všetci ostatný. Nestresuj zvládneš to
No tak tancovat nebudeš. Veď to nie je povinné. A nie každého to baví. A možno sa necháš strhnút, uvidíš.
Mimochodom, ja som tu nikde nepísala ze MUSÍ tancovať. Neviem kde ste to zobrali. Povedala som, či sa nemôže trosku premôcť, a myslím ze to je rozdiel.
@bessie12 ako alternativa moze este byt - urobte take kratke video, vase fotky z detstva, kým ste sa stretli až doteraz. Zenich ako dieta, nevesta dieťa, potom terenageri, potom spolocne, nakoniec nejakú aktualnu. To som videla na jednej svadbe. A bol to v pohode program na 15-20 minut, nikto sa nemusel strapnovat či už tancom alebo hrami. Nieco iné ako rozpravanie.
@lauricka ak je, už sa to zmenilo. Kedysi zila vsetka rodina pokope, tak sa stále videli a rozpravali. Svadba bola prilezitost, kde sa dá zatancovať. Dnes sa všetci stretnú konečne po rokoch, čo sa nevideli, tak sa chcú len rozprávať (a najest, napit). Mladšie generácie (pod 35) netancuju. Celkovo. Stačí si pozrieť, ako sa zabávajú v klube Millenials a ako ti mladí len postavaju. Kto tancuje, musí ratat s tým, že zajtra môže najst svoje video na internete. Nikdy nevies, kto to da na tiktok a budeš na smiech.
A budu na svadbe nejake deti? Ak ano, venuj sa im, aby si zatancovali ich rodicia. Ak este nemaju vymysleny vsetok program, skus zorganizovat mozno nejaku tombolu ci inu hru, ktorou by sa vyplnila chvilka miesto tanca.... a inak by som si sadla k nejakym najstarsim clenom rodiny a venovala sa im....
@elzena2 no, žiadne fotky z detstva už nemám a spoločné nemáme, len jednu. Takže toto u nás ako alternatíva nie.
Kameramana mat nebudeme. Ani sme ho nechceli, aj keď sme sa o tom bavili.
@123tana123 ako sa ti podarilo netancovat na vlastnej svadbe ? Tiež sa snažím tomu vyhnúť 🙈
Tiež netancujem a vždy keď sa ma niekto pokúsi prehovoriť tak úprimne poviem aký vzťah mám k tancovaniu, to vtedy každého prejde má do toho nútiť..
Nikto nemôže druhého nútiť tancovať.
Na druhej strane je ale toto , čo píše autorka, totálne detinskta trápne.
Asi nevie, ako inak na seba pritiahnuť pozornosť.
Ja tiež netancujem ako drak, nevyhľadávam to - ale príležitostne si proste zatancujem.
A keď sa mi ženil brat, tancovala som s ním veľmi rada, bolo to super.
Nevieme, či ešte budem mať príležitosť, tancovať s ním 😉
@nyusika neviem prečo si to myslíš, som človek ktorý nenávidí pozornosť takže naozaj sa nesnažím na seba upútať pozornosť. S rodinou nemáme vzťahy kde tancujeme, objimeme sa alebo podobne. Takže tancovanie s bratom je posledná vec ktorá by mi chýbala, nato tam bude mať svoju ženu🙂

@bessie12 vidíš áno, žiadna polievka spoločná ani hučanie polievka je malo slaná. 😅 na cepcenie som pristala, lebo partner chodil do folklórneho zboru, čiže to prežijem 😅