icon

Čo rýchlo kúpiť švagrovej frajerke?

23. dec 2024

Ahojte čo by ste kúpili švagrovej frajerke s ktorou ste sa ešte nevideli? Darčeky už máme vybavené a na ňu sme úplne zabudli:((( Viete mi prosím rýchlo dačo poradiť?

Strana
z2
iivancova
23. dec 2024

Voľné lístky do kina, kozmetika, poukážka do martinusu…

petamich
23. dec 2024

Nejaku drobnost symbolicku, ked sa nepoznate - sviecku, lepsiu cokoladu, sypany caj so sitkom a pod.

Urcite nie kozmetiku, tu sa neodvazim kupit ani najlepsej kamaratke 🙂

prasiatko30
23. dec 2024

Poukazku do knihkupectva😍

biba_18
23. dec 2024

@tahomi mňa napr. by si ale poukážkou do dm nepotešila ale vôbec…

sovica
23. dec 2024

Kočky, tie ktoré píšete, že poukážku do kníhkupectva alebo DM-ky. Fakt by ste dali osobe, ktorú nepoznáte, vidíte ju prvýkrát, niečo v hodnote 10-15€? Ja som teda dosť prajný človek, ale toto sa mi zdá cez🙄

bobaas
23. dec 2024

@sovica vieš čo, áno, bude to ich prvé stretnutie, ak mi záleží na švagrovi, neodbijem jeho priateľku piatimi eurami.

michelle567
23. dec 2024

Ja by som kľudne nejaky pekný vianočný hrnček a čaj. Alebo aj tu sviečku

autor
23. dec 2024

@sovica nakoniec som prave sa rozhodla pre tu poukazku a mne 20€ tak vela zas nepride nakolko ona kupila darceky nam a my sme viaceri

sima234
23. dec 2024

@sovica jasné pokiaľ je to švagrova frajerka. 20 eur zas nie je neviem aká vysoká suma. Za mňa, tak akurát.

tahomi
23. dec 2024

@sovica ano, ved to neni ziadna velka suma. Radsej prihodit par eur a kupit nieco normalne.

tahomi
23. dec 2024

@biba_18 DM som nepisala, ale kino. Ale hej, mna zas vobec nikto by nepotesil svieckou, kozmetikou, dekoraciou atd. Kazdy sme iny.
Alebo jedly darcek, dobra kava, caj, cokolada atd. To je este dobry uni darcek.

biba_18
23. dec 2024

@tahomi tak keď jedlý darček mňa by potešil parmazán haha…

muchotrafka298
23. dec 2024

@sovica pokial dany clovek donesie darceky, aj ked len drobnosti pre celu rodinu (pri dnesnych cenach aj drobnost stoji dost), tak by mi prislo OK jej dat tu poukazku. Nepozname tu zenu, ani autorka ju nepozna, takze by som volila nieco neutralne. 15-20 EUR v dnesnej dobe ine je ziadna horibilna suma. Kvalitna cokolada, caj alebo nieco podobne tiez stoji minimalne 10 EUR.

rozculena
Autor odpoveď zmazal
akvi
23. dec 2024

Tiež by som dala poukážku do dm, ak sa aj nepoteší, ale vie ju využiť, predpokladám, že aspoň mydlo a prášok na pranie používa. My sme tento rok dostali vo firme poukážku do dm a ja som sa náhodou potešila veľmi.

ahhola
23. dec 2024

Nic, bude sa citit trapne, ze ona ore vas nic nema.... Veci, veci, veci😡

iwesska
23. dec 2024

Neviem,tieto poukazky....to si jej mohla dat rovno 20e do obalky a mohla to vyuzit aj inde ako v DM.

Strana
z2