Čo rýchlo kúpiť švagrovej frajerke?
Ahojte čo by ste kúpili švagrovej frajerke s ktorou ste sa ešte nevideli? Darčeky už máme vybavené a na ňu sme úplne zabudli:((( Viete mi prosím rýchlo dačo poradiť?
Nejaku drobnost symbolicku, ked sa nepoznate - sviecku, lepsiu cokoladu, sypany caj so sitkom a pod.
Urcite nie kozmetiku, tu sa neodvazim kupit ani najlepsej kamaratke 🙂
Poukazku do knihkupectva😍
Kočky, tie ktoré píšete, že poukážku do kníhkupectva alebo DM-ky. Fakt by ste dali osobe, ktorú nepoznáte, vidíte ju prvýkrát, niečo v hodnote 10-15€? Ja som teda dosť prajný človek, ale toto sa mi zdá cez🙄
Ja by som kľudne nejaky pekný vianočný hrnček a čaj. Alebo aj tu sviečku
@sovica nakoniec som prave sa rozhodla pre tu poukazku a mne 20€ tak vela zas nepride nakolko ona kupila darceky nam a my sme viaceri
@sovica pokial dany clovek donesie darceky, aj ked len drobnosti pre celu rodinu (pri dnesnych cenach aj drobnost stoji dost), tak by mi prislo OK jej dat tu poukazku. Nepozname tu zenu, ani autorka ju nepozna, takze by som volila nieco neutralne. 15-20 EUR v dnesnej dobe ine je ziadna horibilna suma. Kvalitna cokolada, caj alebo nieco podobne tiez stoji minimalne 10 EUR.
Tiež by som dala poukážku do dm, ak sa aj nepoteší, ale vie ju využiť, predpokladám, že aspoň mydlo a prášok na pranie používa. My sme tento rok dostali vo firme poukážku do dm a ja som sa náhodou potešila veľmi.
Nic, bude sa citit trapne, ze ona ore vas nic nema.... Veci, veci, veci😡
Neviem,tieto poukazky....to si jej mohla dat rovno 20e do obalky a mohla to vyuzit aj inde ako v DM.

Voľné lístky do kina, kozmetika, poukážka do martinusu…