Čo si prajete pod stromček?
Ahojte babule! Mozno niekomu pride moja otazka otrepana, ale predsa...Manzel sa ma minule spytal co si prosimpod stromcek a mna nic nenapadlo. Kabat mam, cizmy mam, spodne pradlo mam, vonavku mam, kozmetiku tiez... Aj ked to ma nejaky ten to zachovale. Ak mate peniazky-nevravim ze sa v nich kupeme, ale patrime k priemeru co by ste si zapytali vy? Dakujem za tipy a pekny dnik. 🙂
svaty pokoj :D chci tyzden bez varenia, upratovania, masaz a welnes hehe
Prekvapenie 🙂 všetko ostatne si kupim. Minulý rok ako prekvapenie bola lubostna báseň napisana manzelom, ale nie každý rok má tolko invencie 🙂 tak aspoň niečo, co by som necakala, ale ako osobný darcek
Vobec nic materialne, mam vsetko, aj to, co nepotrebujem. Handry, topanky, kabelky, parfem....to nie su darceky, su to veci, ktore denne nosim a pouzivam a kupujem si ich vtedy, ked potrebujem.
Od Jeziska si prosim zdravie pre celu rodinu, a aby sa nam vsetkym stale darilo aj v praci aj v skole.
Mat rodinu pokope. Keby mohli obidve deti prist naraz pod stromcek. A aby niekto za mna vsetko spravil a zariadil na sviatky. Ale asi ten binec v kuchyni pri peceni kolacikov by mi chybal ☹
A zabalit hocico co je len a len pre mna, vybrate z laskou. Stroj na varanie alebo zehlicka to nie je to prave orechove 😝
ja si prosim bezecky pas... alebo aspon pernamentku do fitka, ked uz nic ine...
@zita19 pre uzitocnymi darcekmi typu zehlicka moja mama "Jeziska" varovala snad odjakziva..a asi to malo zmysel, lebo nikdy nic take nedostala 😅. tento dobry zvyk som nejako automaticky prebrala (mozno to bol aj jej zamer, tak ma vychovat🙂). ja sice viem, ze okolie to mysli dobre, ale ta symbolika takehoto darceka..no nie 😖
Bábätko, že by už v decembri kramcle neprišli! Dostala by som aj hodinky, ktoré mi chce manžel kúpiť, ináč nechcem nič.
babatenko 🙂 a vsetkym vsetkym vela zdravia a lasky 🙂
chlapa. 🙂 takého čo by ľúbil mňa a môjho syna a bol by pre nás oporou. taký sa predsa dá aj pekne mašličkou obviazať. 😀
no, keďže si darčeky budem kupovať sama, aby malý nemal pocit, že mama neposlúchala, tak to bude asi kulma, nejaká tá knižka, možno svetrík, kabelka, kozmetika. síce veci, čo si kupujem podľa potreby, ale keďže Vianoce sú za rohom, tak už vydržím a začnem používať, až po Vianociach. 😉
@jarmilka1985 vezmi muza do Parndorfu a tam si vyber nejaku Gucci alebo Prada kabelku, 😉
mňa neskutočne potešia lístky do divadla -už som to môjmu mužovi aj zvestovala ale nepohrdnem ani tlakovým hrncom 🙂
@anjelicek26 Marti, jak dlouho slintas?? 😀 😀 😀
Vzdyt neni treba!! Dostanes krasny uz za stovku 😉 ..a kdyz jsou vyprodeje, jeste mene stoji🙂
Dcera si chodi vybirat na Zalando a pak chodi podle neho na Ebay 😉 ..jsou tam i nove veci.(vsak vis😉 ).nedavno si koupila kabelku, mikinu a sukenky... ted "slinta" jako TY 😀 😀 😀 aspon si to myslim, nasla jsem v historii PC linky na nekolik kabatku....ale chce ho i s panenku..nejen kolecka..
Kdyz narazis a neposlintas..dej mi vedet... 😉 😀
náušnice, najlepšie z bieleho zlata, ale to by sa drahý asi sám netrafil 😀
kávovar by tiež potešil... 🙂
mna by potesilo keby som do vianoc vsetko zaumienene stihla na cas, to by bol najvacsi darcek 😀 samozrejme aby bola rodina doma v pohodke na hromadke🙂 a k tomu prada kabelku😀D
Ja fotim, takze vselico okolo fotaku pride vhod... tiez chodim na hory, takze novy ruksak z fjall raven..
ale potesi hocico z le creuset 😀 Ono sa hovori, ze nic nechcem a nekupujme si nic, ale v kazdom z nas sa po stedrej veceri objavi to male dieta, ktore caka prekvapko a nevravte, ze nie 😉
🙂) u nas to je: on chce ist na tyzden do benatok... ja: fajn, ale dovtedy: opravis umyvadlo, zachod, nove baterie a teplu vodu v kuchyni, zamontujes garnizu a upraces si skrinu. Cizu u mna to nebudu ziadne materialne darceky, cisto prakticke... 🙂)) Ak nebude urobene na dovolenku nejdeme, darcek si kupim sama a teda na vianoce ho budem nahanat s valcekom v ruke... lebo uznajte, bez teplej vody v kuchyni..🙂) (Aby ste nepovedali, ze co si to neurobim sama, ja som mala vodara vybaveneho uz pred vyse mesiacom, ale on ho zrusil, ze pride a vymeni vsetko naraz 🙂)) ) Darceky si velmi nekupujeme, lebo aj tak sa potom iba pohadame, ja uvazujem ze mu kupim vrtacku ( :P z cisto praktickych dovodov)
@jarmilka1985 To sme my ženy - všetko máme, nič nepotrebujeme... Ja by som chcela veľa - teda ani nie tak chcela, ako potrebovala, ale je mi ľúto peňazí, lebo napokon aj tak zistím, že to vlastne ani nepotrebujem... Čiže chcela by som kvalitný krém na tvár, parfém, dobrú knihu, parný hrniec, parný čistič na okná, prerobiť šatník a spálňu... Ale bez toho som doposiaľ prežila a asi aj prežijem. Napísala som Ježiškovi, nech mi zoženie slovenské filmy: Červené víno, Tisícročnú včelu, Alžbetin dvor a Život bez konca. 🙂
ja budem tento rok vianocovat bez manzela :( a jedine co chcem, aby sa vyriesili vsetky problemy co nas zastihli a aby sme uz mohli byt spolu a aby bolo vsetko v poriadku :(
poukazkou na masaz, wellness alebo kozmetiku u mna kazdy zaboduje, lebo toho nikdy nie je dost.
@jarmilka1985 a inak k tvojej otázke , ja by som si zapýtala nejaký víkendový velnesík , len ty a mm niekde tu v horách s vírivkou 😉
@simca06022011 heheheheheheheheheh hrozne si ma pobavila xixixixixii , poznáš ten vtip?:
Ženy , Váš muž vie, čo má všetko spraviť.
Nemusíte mu to každý polrok pripomínať !!!!!!! xixixixiixixiixixi 😀
@womankc kazdych 5 rokov 🙂)) my sme po prerabke bytu uz 6 rokov a do dnes nie je polozena v tej 1,5x3m chodbe podlaha (nieee chlapci, netreba aby ste to robili, ved ja to urobim sam... POZNATE 🙂))
@opicaskorica heheh presne si to trafila, ja som niekedy horšia ako deti, Raz sa mi stalo, že sme sa z mužom dohodli, že si nedáme darčeky, že len deckám. A teda ,ale ja som to nevydržala a teda som mu dala a on chudák to dodržal a neskutočne zle sa potom cítil. Ale zas to malo výhodu, lebo potom som dostala aj to čo som nechcela hehehehehehh. Ale teda som sa poučila a veru som sa mu aj omluvila 🙂
@simca06022011 u moja u nás som mala vybúranú kuchyňu 2 roky a chodila som provizórne s hrncami a vecami hore dole z poschodia , varila som v synovej izbe, tam boli totiž vývody ešte na druhú kuchyňu heheheh. hneď ako sa muž do toho pustil, som ho varovala, že nech to nerobí, že v žiadnom prípade na to mať nebudeme a že bez pôžičky nehrozí, ale nie, bol presvedčený , že nemám pravdu, tak som ho nechala a teda nikdy som mu slova nepovedala ani som sa neposťažovala ani nič, ale teda keď už ma poľutovali všetci naokolo a to pred ním jedného dňa mu to proste došlo a zo dňa na deň vybavil pôžičku aj majstrov . A posledne boli nové dvere opreté tri mesiace v obývačke, kým sa k tomu dostal , je ale pravda , že má toho dosť , tak ho nejak nenaháňam to už ma za tie roky prešlo 😀 som si zvykla na dlhodobé plánovanie hehehehehh
@mackoxxx jéj u nás by si sa zrelaxovala dosýtosti, ja najviac z celej domácnosti nemám rada žehlenie ,ale už mi pomáha najstaršia, ktorá tiež tvrdí, že ju to ukľudňuje a tak som jej rovno povedala, že ani iné nemusí, lebo ja to neznášam
inak tiež mám rada praktické darčeky do domácnosti , do kuchyne som schopná kedykoľvek, čokoľvek
spolocnu dovolenku, tak ci tak by sme ju v lete kupili, takto si ju dame uz k vianociam a mozeme sa o to dlhsie testi 😵 inac nepotrebujem nic, len klud, pohodu a milovanych ludi okolo seba 😵
@jarmilka1985 ja som chcela parfum a mobil. parfum ozeliem, mobil uz mam. ak by som mala nieco chciet a nic nepotrebujem, tak pobyt v tatrach, vikend v prahe, londyne, krakowe, welness pobyt, alebo darcekovy poukaz na masaz, kozmetiku, manikuru, ci pedikuru, kadernicke a pod. - nehmotny dar

Kniha, diár, kabelku, parfém, hodinky (aj ked mám od Ježiška už 2ks), náušničky, šál, rukavice, tričko, spodné prádlo, peňaženku,..... joojj.. mňa by veľa vecí potešilo! 🙂