icon

Čo si pridať na okrúhle narodeniny?

leria
17. mar 2024

Ahojte baby, blizi sa moja 50tka. A ja vobec neviem co si priat 😉 a moj muz uz vobec nevie co kupit 🤣 chcel kavovar, poktorom som tuzila, ale ved ten by bol pre celu rodinu 🤣 my si nejak extra darceky k sviatkom nekupujeme, nie sme nejak narocni v tejto oblasti...kupime si pocas roka co sa nam paci....ale toto je asi taky vek, ked by som si zasluzila 🤣nieco asi take hodnotnejsie na pamiatku....ale vobec neviem co....dajte nejake tipy, ktorym smerom sa uberat co ste vy dostali 😉dik

Strana
z2
najstastnejsia
18. mar 2024

@leria Jednoznačne zážitok - dovolenka podľa vlastného výberu. Hmota Ťa šťastnou nespraví. A krásne chvíle s rodinou Ti ostanú v ❤️.

tiezjedna
18. mar 2024

@tana85 jachta je super, keď ide všetko hladko 😀 My keď sme si robili kapitánske skúšky, tak nás chytila taká búrka, že ma na jachtu už nikto nikdy nedostane...🙈 Posádka, ktorá sa poznala všeho všudy dva dni, dvojemtrové vlny a jugo ako blázen.... Never ever🙈😂 Robili sme si preukaz kvôli motorovému člnku a ostávame mu navždy verní😂

dadka1997
18. mar 2024

@leria odkedy mam rodinu, neuvažujem čo iba pre seba,čize aj keby ten kavovar bol pre celú rodinu, určite je vhodný. .
Ak si potrpis na niecom značkovom parfum, kabelka, kabat a podobne, taj povedz, že chceš niečo také .. ak si ptrpíš na sperku, nausnice retiazka privesok .. len musíš otvorene povedat co chces. . Ja by som brala kavovar..

vyrovnanaosoba
18. mar 2024

Ako sa poznám, chcela by som nejakú kvalitnú sadu hrncov, panvice 😃 aj tak varím len ja.
Kávovar je podľa mňa viac hodnotnejsi, ako welnes, čo môžete ísť hocikedy, napríklad na deň žien, matiek...

monnci2226
18. mar 2024

tiez som za zazitok/vylet/dovolenku .....spomienky na to potom zostanu navzdy. pariz, barcelona, londyn, budapest, praha, benatky, toskansko.... je milion moznosti, staci si vybrat podla preferencii. hmotny darcek sa casom moze pokazit, pride na trh nieco novsie tak sa jednoducho vymeni a je po darceku. spomienky su naveky.

tana85
18. mar 2024

@tiezjedna muz bol na jachte uz asi 6-7 x, od toho sa tam ucia meteorologiu, aby vedeli vcas zajst do pristavu a neriskovali burku na mori

tiezjedna
18. mar 2024

@tana85 no jasné. V našom prípade to bolo skôr o tom, že sme sa museli dostať na kapitanát, pretože sme mali skúšky (robili sme v kratšom termíne). Keď sme vyplouvali, tak bolo azuro a mierny vánok ako vždy... Dve tretiny cesty úplne v pohode. Ale záver teda výživný. Kapitán si asi myslel, že to stihneme než sa to počasie zvrtne... Nevydalo😂

sissy27
18. mar 2024

@leria no vidis, a k tomu, aby si nadobudla tie zrucnosti / schopnosti, sa ti nehodi nejaky kurz, treningy, priestor…?

oliviakatka
18. mar 2024

Mala som 30tku koncom februára - rodinný wellness pobyt v Zakopanom 👍🏻

brigitte93
18. mar 2024

Víkendový pobyt v zahraničí alebo na sk
Zážitkový let lietadlom
Let balónom
Alebo šperk

domkakvet
18. mar 2024

@leria sperk, alebo nejaky pobyt.

jovka
18. mar 2024

@leria letenku do usa😍

eva_eva
18. mar 2024

My sa zakaždým dohadujeme, kto by čo chcel, komu by sa čo hodilo a urobilo radosť. Poslednú dobu sme si zvykli kupovať si nejaké pobyty, či už párdňová dovolenka, zájazd, nejaký welnes.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
kristinka92
18. mar 2024

ja by som volila niečo pamätné, čo ti “ostane” - cize buď šperk, ak ich máš rada, alebo nejakú dovolenku/zážitok kde by som chcela ist a zostane spomienka na cely život. kávovar si ozaj môžete kúpiť hocikedy keď nasetrite, neviem prečo by to mal byt dar na zrovna tvoje okruhliny

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
denkatn
18. mar 2024

@mk1111111111 pozor, moja sestra dostala kedysi od manzela na narodeniny poukazku na liposukciu a velmi sa na to urazila. nebola tucna. ona to asi niekde spomenula, ze nie je spokojna, lebo potrebovala od neho pochvalu a on to takto vyjadril... takze s poukazkami na esteticky zakrok treba opatrne, je to nachylne na nedorozumenie..

amiga
18. mar 2024

Podľa mňa si 50tka zaslúži niečo výnimočné, osobné, nie spotrebič do domácnosti.
Moje tipy: zlaté náušnice s diamantom, originál značková kabelka (z lacnejších Michael Kors napr.) cruise (plavba) po Karibiku, koncert na svetovú “hviezdu” v nejakom Európskom veľkomeste + s tým spojená poznávačka toho mesta, lebo na Slovensku ich asi veľa nevystupuje.
Samozrejme záleží podľa vlastnej peňaženky, kto si čo môže dovoliť a koho čo poteší 😉.
Alebo parfém Chanel, keď je obľúbený, nechať si ho poslať z oficiálnej stránky a k tomu bude aj “zážitok” z rozbaľovania trochu iný, taký luxusnejší 😊

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
vikiki29
19. mar 2024

Ja by som prijala nejaké pekné hodinky, ale ja som zaťažená na hodinky - nosím každý deň, mám niekoľko, nie veľa, ale skôr krajšie a drahšie. Alebo nejaky šperk čo vynosíš. Na dovolenke sme v podstate každý rok celá rodina. Ak túžiš po praktickom darčeku, tak kludne aj ten kávovar je dobrá voľba.

leria
autor
19. mar 2024

@amiga dakujem za tipy 😉 presne tak uvazujem, ze ta 50tka to je predsa taka udalost, polstorocie 🤣 a chcelo by to nieco osobnejsie....sperky uz dlho nenosim...iba sem tam nejake nausky...takze nejake drobne diamantove nie su zly napad....a uz dlho uvazujem nad nejakou luxusnejsou kabelkou a par rokov si vravim, ze na 50- tku si ju zazelam.....len teraz vaham..aku, ci vobec bude za tie peniaze stat za to....chcela by som nejaku nadcasovu, kozenu, univerzalnu...nie nejaky sezonny hit z umeliny....ale inac ako ti tu odpisujem, tie diamantove nausky fakt asi najlepsi napad a k tomu dovca, tu uz mame naplanovanu 😉

leria
autor
19. mar 2024

Dakujem vam dievcence za tipy....bude to rodinna dovolenka a pre mna nieco osobnejsie, asi diamantove nausky, alebo hodinky....a ak nie, tak ten kavovar bude v zalohe 😉

laurita285
19. mar 2024

Ja by som si želala plavbu po karibských ostrovoch :D

romanovic
24. mar 2024

@leria Ja som si vybrala sportove hodinky v hodnote cca 700,-, k tomu som si este dokupila tablet, lebo stary som darovala mame a za zvysok som kupila velky TV na stenu, lebo som zistila, ze okrem toho, ze som stara, som aj slepa 😄

leria
autor
11. apr 2024

@romanovic
@romanovic to nemozete tak brat, nie sme stare 🤣 len zacina ina zivotna faza....ked mozeme mat skutocne vsetko v pazi a uzivat zivota..dakujem za tipy 😘 ide sa na vylet a asi tiez hodinky alebo nejake slnecne kvalitne brilky a ked ste spomenuli ten zrak, aj mne blbne, tak mozno tie oci by si zasluzili nejaku odmenu 😉

Strana
z2