icon

Čo si želáte dostať pod stromček?

mmmonika
5. dec 2015

Sú tu rôzne témy a otázky, čo komu kúpiť. Mňa by zaujímalo, či si želáte dostať vy? Ja za seba by som uvítala určite nejakú škortovú výstroj, prípadne masáž alebo wellnes.

Strana
z2
sima410
8. dec 2015
Používateľ sima410 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sima410.

tak tych veci by bolo vela co by som chcela 🙂

majulino
8. dec 2015

prajem si pekny prsten od manzela ale kedze je to totalny antitalent mam si kupit nieco sama takze bude novy mobil

kocko
8. dec 2015

pokoj a zdravie

babullka1
8. dec 2015

Nakolko mam muzabpo tazkej operacii tak jednoznacne zdravie....je to "otrepana"fraza ale az ked clovek o to zdravie pride pochopi aky velky dar to ozaj je.... a okrem toho....sestricku pre velkeho bratceka 🙂

sisinka88888
11. dec 2015

Uz dlhy cas sa mi paci naramok Pandora 🙂kazdy rok len pozeram stranky ake krasne, ale zial pre nasu penazeku je to luxus 😒 takze radsej nesnivam......hlavne aby deti mali par darcekov....my sa tesime z ich šťastia. 😉

liuliu
11. dec 2015

Ja si prajem aby som neprenasala 😀 takze prajem si babatko pod stromcek.

anik025
11. dec 2015

ja si zelam aby cela moja rodina bola zdrava a stastna

timea7
13. dec 2015

už to mám spísané na A4 😀 😀 😀 😀 , nie len zdravie, pohodu a lásku. Už som Vianoce, kedy som pendlovala medzi domovom a nemocnicou zažila.

dena10
13. dec 2015

Ja si želám byť doma (nie v práci - akurát mi vychádza 12-ka, mám to tak 50 na 50), chcem vidieť tú radosť deťom v očiach ako rozbaľujú darčeky, to očakávanie.
Je to naozaj raz do roka, nechcem o to prísť - a je úplne jedno, čo tam bude pre mňa... Preto chápem maminky, ktoré tu vyzdvihujú dôležitejšie veci, ako tie hmotné... aj keď na to sa autorka otázky nepýtala...

mata2
13. dec 2015

Paralyzer.
😁😁robim si srandu ,samozrejme 😎
Chcela by som autoradio ,dost vela soferujem ,a autoradio uz je v dezolatnom stave ,napalene cd uz nenacita vobec ,a s originalnych len Pavarottiho ,takze tie najznamejsie operne arie uz viem naspamet ,co inak vyrazne pozitivne posobi na ostatnych ucastnikov cestnej premavky - sudim podla ich vyskerenych grimas pri pohlade do spatneho zrkadla 🎄🎁💿📣🎵🎼🎶🎤

katrin21
13. dec 2015

ja uz darcek mam, najkrajsi 🙂 Babatko v brusku.. naozaj extra po nicom inom netuzim a fakt neviem,co si zelat.. asi mi nic nechyba, jedine po materskej dobru pracu nech si najdem 🙂 .. ale momentalne som spokojna a dcera na otazku, co chce pod stromcek, povedala to iste, že ona uz darcek ma v mojom brušku. TAkze Vianoce tento rok vybavene vdaka skutocnemu daru od toho hore 🙂 CO viac si priat.

ewisam
14. dec 2015

Ja by som si zelala, aby moj chlap zmenil nazor a mali sme este jedno babo 😲

lunedi
14. dec 2015

Ja si ani nic nezelam z materialnych veci....nie ze by som mala vsetko po com tuzim 😃 ale tesim sa na radost malickeho z hraciek. A vuchutnavam si spolocne pripravy na vianoce,pecenie s koledami. Vyjedanie upecenych kolacikov... .
A zelala by som si snad jednu vec,ale je nesplnitelna.....najkrajsie vianoce by boli pre mna,keby sme sa zisli cela rozlietana rodina pod jednou strechou....😯 ale to nejde kedze kazdy sme v inom state.....

alexandra206
14. dec 2015

vobec nic

l3yla
14. dec 2015

Zdravie ,lebo to je to najpodstatnejšie 😉

zajko_usko
14. dec 2015

Zdravie......co tam po hovadinach...?ked si zdravy mas vsetko.je zaujimave,ze clovek nez vazne ochorie zaobera sa hlupostami...to by som chel,hento by som chcel...su to len veci.....ja nechcem nic.LEN ZDRAVIE PRE CELU RODINU A BLIZKYCH 😊

fidka79
Odpoveď bola odstránená
alenka_miluc
15. dec 2015
Používateľ alenka_miluc je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alenka_miluc.

Každý z nás si asi praje zdravie pre celú rodinu, ale myslim že každého poteší ak čosi aj ked drobné dostane a @zdenka2244 ak tak možno skús podsunúť niekomu že by si chcela niečo také, napr kamoške ktorá sa pozná s manželom alebo tak .. pozri si adrop.sk tam je tých zážitkov mrte, prípadne tam majú aj univerzálny certifikát na zážitok, to som dostala aj ja na výročie a potom si môžeš vybrať čo chceš

cat
15. dec 2015

..aby sa mi nevrátila choroba a aby žiadna podobná vec nepostihla už nikoho z rodiny a priatelov.. žiadna vážna choroba či úraz. Želám si, aby boli všetci na ktorých mi záleží zdraví, šťastní a v poriadku. Všetko ostatné mám..

Strana
z2