Čo ste dostali na Vianoce?
Ahojte ženy, Vianoce už sú nenávratne preč a tak sa pochváľte, čo ste dostali od manželov, či detí na Vianoce. 🙂 Ja sa musím pochváliť, od manžela som dostala pobyt pri mori a od dcéri krásnu orchideu 🙂
To je ako z tej starej znamej pesnicky Janis Joplin:
Oh Lord, won't you buy me a Mercedes Benz ? My friends all drive Porsches, I must make amends.
😀
joj ludia... tieto prispevky o pravopise... to fakt nic hlbsie napisat nedokazete?
@stelkatelka ja som určite aj tak dostala najkrajší... Na Vianoce sa mi narodil synček
dostala som najhrubšiu knihu ,akú našli v knihkupectve 😀 , ešte sa ma spýtal, že či spĺňa dostatočne moje kritéria veľkosti xixixixixi, ja viem ,že veľa ľudí to považuje za povrchné dávať darčeky na vianoce, to je nám ale všetkým jasné, aj tým,čo tie darčeky nakupujú vo veľkom, len napríklad ja mám rada darčeky, nekupujeme drahé a zbytočné veci... ale ja rada obddarúvavam a aj dostávam darčeky...., pre mňa sa toto obdobie spája aj s takýmito svetskými " povrchnými" vecami. Najradšej dostávam v poslednej dobe knihy
My sme si dali s manzelom vzacny spolocny dar a pod stromcekom som mala knizku a kamienok citrin lebo som byk. Pre niekoho mozno smiesny dar za par eciek ale pre mna to je kamienok plny lasky 😵 Porsche si vypytam o rok, ale poviem mu to radsej uz dnes aby stihol nan nasporit 😀 😀
@libka1 hehehehh ja som tiež býk, tak ja som tiež na otázku , že čo by som si priala odpovedala , že či nevie také jednoduché , že aj na bilboardoch to píšu , že každá žena si zaslúži svoj briliant 😀 😀 hehehehehehehehhe teda , že drahé kamene a zlaté reťaze hehehehehheheheheheheheh, ale tá knižka ma fakt veľmi veľmi potešila, boli sme nie v moc lichotivej situácii a ja som ocenila , že aj napriek všetkému negatívnemu ,č o sme riešili a s čím sme sa borili si dal námahu a daroval mi to čo mám veľmi rada...................
@maja22 ale no, ved ten prispevok je tak odprezentovany, akoby vianoce mali byt-aj su len o darčekoch a kto čo dostal..mne sa to prieci
ja som dostala prsia🙈😂
@lucinkaboz mozno sa len zakladatelka tak tesila ze sa potrebovala s niekym o to podelit. Ked pojde prvykrat k moru celkom to chapem...
@lucinkaboz ja si myslím, že sa len veľmi tešila z darčeka a nemala sa s kým podeliť a teraz je také in všetko riešiť na nete ..............Však aj vy ste tu a čítate to
No my si s manzelom navzajom nedavame dary, ved vianoce nie su o darcekoch. Hlavne ze deti sa tesili, a nasli si pod stromcekom nieco co ich potesilo.
Ja som dostala lyže. Pekná téma. Myslím, že je fajn podeliť sa o svoju radosť.
Ak by zakladateľka napísala...,,Dostala som knihu a vankúš,,.ZREJME by sa niektoré z Vás, do nej nenavážali...nerozumiem, prečo hneď treba útočit??..lebo dostala dovolenku pri mori?? čo viete? (tie, ktoré riešite chválu či gramatiku)..možno na tu dovču šetrili celý rok či dva... O čom sa rozprávate so známou,či s kolegynkou, keď sa s nou stretnete teraz po Vianočných dňoch?? ...na Vianoce presne 24.12.2013..som dala sebe a mojej rodine MOJU nádhernú dcérku(bol to nečakaný dar..Hanička prišla o 9 týždnov skor)...ja som za odmenu dostala 4 tranzfúzie, 1 plazmu a to najhlavnejšie ŽIVOT !!!! sú to presne dva roky, aj napriek tomu, že si rodinu a život vážim, čo najviac na svete, čakám pod stromček niečo...niečo, čo je moje..čo ma vystihuje, a nepovažujem sa preto za povrchnú!!...Vianoce nie sú o daroch a verte, že pri skusenosti s pred dvoch rokov, viem, aký krehký je život.. Zakladatelka tejto témy mi urobila radosť, a preto som si tému aj rozklikla....všetkým pozitívnym žienkam...dostali Ste nádherné darčeky, pre Vás tie najkrajšie...teším sa s Vami... 🙂
mimochodom, ja som dostala moj oblubený parfém :D
ja som dostala novy motorizovany dopravny prostriedok (rozumej vysavac 😀 ) , moja metla uz nefungovala 😀 😀
@bianka0111 ty pises ale o uplne inom dare, nemyslis? to je predsa uplne niečo ale uplne niečo ine
Dievčatá dostali ste naozaj krásne darčeky, gratulujem hlavne @sandey!! 🙂 musím povedať, že naozaj si dostala najkrajší darček 🙂
inak @bianka0111 úplne si to vystihla, zakladateľka sa očividne teší z prvej dovolenky pri mori, tak nevidím dôvod hneď ju obviňovať🙂 inak nech sa ti darí aj tvojej dcérke, tvoj príspevok mi zlepšil deň 🙂 teraz trošku odveci, aký máš obľúbený parfém? hľadám nejaký čo by mi zapasoval, no zatiaľ márne 😀
....a teraz ešte viac odveci :D @petra_maminka kde si prosím kupovala flautu? aký typ? napíšem ti asi správu, nech to tu nezahltím odveci otázkami :D
no, tak ja asi trosku netradicne, ale.... dom popratany, napecene, pohadala som sa so svokrou a mm, ale kooonecne som v sebe pozbierala a dala von co sa vo mne za tie roky zbieralo a stedra vecera a nasledne rozdavanie darcekov sa nieslo v duchu, ze maminka sa nezda a ja som konecne mala zo seba dobry pocit , ze zvladam vsetko bez stresu :oD a ten pocit zadostucinenia, ked svokra aspon raz cusala a nevyrabala zbytocne problemy....len som sa spokojne pozerala ako si deti rozbaluju darceky a verte mi, niet nad ten pocit pokoja v dusi :oD ale dovolenka by bodla :oD odviezla by som sa na nej na porshe a s paradnymi kozami....fuuuu nevedela by som co od rozkose :oD. na novy rok a po cely nasledujuci rok minimalne, prajem vsetkym /svetovy mier/ ten slastny pocit pokoja v dusi :o) s cimkolvek a s kymkolvek , len nech je pokojny a stastny.
ja som dostala karcher na okna... najväčšia radosť.. umyvať okná bol pre mna kríž ( same šmuhy ) ... 😀 😀
Kludne vianoce, ilustrovanu knihu harryho pottera a ponorny mixer, lebo moj uz dosluzil..
rozkliknem tému čisto z dôvodu že sa inšpirujem do budúcna čo kúpim mame, sestre.. a tie príspevky hneď také koníkovské.. pravopis, závisť, materializmus ??? a pritom to mohla byť taká pekná téma
@ewka1 uplne chápem...mame to aj mi...je to super...a mne od maminky doniesol Ježiško, taký mop...nepoužíva sa voda...priamo v mope je taká nadržka...takže tiež mi to ulahčuje prácu v domácnosti a teším sa 🙂 🙂
kavovar dolce gusto krups 🙂
@bianka0111 ano? tak musim o rok Ježiškovi napísať o nový mop 😀 pekný večer 🙂

Viem, čo si nedostala. Pravidlá slovenského pravopisu.