icon

Čo ste dostali na Vianoce?

stelkatelka
30. dec 2015

Ahojte ženy, Vianoce už sú nenávratne preč a tak sa pochváľte, čo ste dostali od manželov, či detí na Vianoce. 🙂 Ja sa musím pochváliť, od manžela som dostala pobyt pri mori a od dcéri krásnu orchideu 🙂

bianka0111
30. dec 2015

@pata_pajt dakujem krásne..klop klop..všetko je ok..Hanička je zdravá, a ja tiež...
ja používam DKNY be delicious..paradox je,že mne sa táto vona začala páčit, až ked mi ju vtedy ešte nie manžel vychválil... 🙂

bianka0111
30. dec 2015

@ewka1 😀 😀 tak aby sa Ježiško netrápil, predsa nás žienok je tu dosť...mop je : BONA spray mop...ja vysávam denne aj dva krát...a potom to umývanie na tej tmavej podlahe..no strach a hroza...ale s týmto??? je to supiš...a nie neboj, nie som distrubutor 😀 😀 som spokojná zákazníčka 🙂 🙂

jolly84
30. dec 2015

@bianka0111 naj vôňa 🙂

beatrix1985
30. dec 2015

Ja som dostala telefon, aby som mohla maleho fotit. A spolocensku hru, aby sme mohli spolu hrat a byt pokope.

bianka0111
30. dec 2015

@jolly84 to veru ano 🙂 🙂 🙂

chmurkaxy
30. dec 2015

@pata_pajt mamina používa od Lanvin parfum Eclat D'Arpege. Úžasné vonia. Skus niekde v parfumérii.

ewka1
30. dec 2015

@bianka0111 😀 no idem ho okukať cez net.. v apríli mám narodeniny, tak to asi urýchlim 😀 ... poprípade si ho kupim sama 😀 😀 😀

jana_eyre
30. dec 2015

Boze zeny az teraz citam diskusiu.. Vy sa dokazete pochytit fakt v kadej teme 😀 cely net je len o tom, ze jeden clovek chce komunikovat s druhymi..

A kedze je kazdy iny, tak aj kazdeho zaujimaju ine veci, preco hned za vsetkym treba hladat len negativne?

Strasne ma kazdy den udivuje ta schopnost zien sa urazit na kazdy opacny nazor ako je ten ich a zas opacne za kazdou nevinnou otazkou zeny vidia len zlo...

chmurkaxy
30. dec 2015

Ja som dostala hodinky,Cdcko Dracula (staré už vypovedá službu), dve knižky, peňaženku a kucharsku zásteru 🙂

lulupilatova
Odpoveď bola odstránená
bianka0111
30. dec 2015

@lucinkaboz skor mierim na to, že aj napriek tomu, aké tažké Vianoce som mala pred dvomi rokmi, stále nepovažujem, ako iné žienky v tejto komunikácii ako povrchnú, či malichernú tuto temu....že napriek krehkosti bytia, som len človek, som len žena, a tužim mat pod stromčekom darček, darček v rámci možnosti......a nemám právo ani ja ani iné žienky sudit, hodnotu, či velkost daru a štastia z daru...chcem tým povedat, že niektoré, hned utočili, len preto, že zakladatelka napísala, že dostala pod stromček ,,pobyt pri mori,,..Ja som skoro zomrela,a najkrajší dar bol, že mi moja staršia dcérka namalovala obrázok to mi stačilo....ale preto nemám právo utočit na zakladatelku...že mne stačil obraz a ona sa teší z mora...rozumiete?? čo som chcela povedat?

petra_maminka
30. dec 2015
Používateľ petra_maminka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od petra_maminka.

@pata_pajt Objednávala som ja/muž (aby nepovedal, že to nie je prekvapko, tak sa tváril, že to objednal on 😀...vyberala som však ja) z eshopu kytary, napíš mi radšej do správy, nebudem tu dávať link 🙂

libka1
31. dec 2015

@ewka1 daj prosim ta link na ten karcher ze co to presne je... to ma zaujalo

natalyas
31. dec 2015

Novu satku na nosenie 😉 a dcérkin smiech pri stromčeku.

stella33
31. dec 2015

@bianka0111 ten parny? Ja som po nom pokukovala a nepriamo naznacovala... ale nic nezabralo ☹

womankc
31. dec 2015

@bianka0111
@ewka1 dievčatá ja som mužovi kúpila na výročný sviatok irobot https://www.google.sk/search?q=irobot&espv=2&bi...
odvtedy som normálny vysávač nedržala v ruke . Ja som sa mu bránila , že kravina za kopu prachov, muž ho ale veľmi chcel, tak na ten sviatok som sa rozhodla, že mu urobím radosť a teda musím povedať , že som urobila vlastne radosť sebe .-........ a trieskam si hlavu, že prečo som sa bránila , je to super vec . Keď poviem , že povysávala som tak ma vždy nezabudne opraviť, že nie ja som povysával xixixixixiii 😀 😀

pata_pajt
31. dec 2015
Používateľ pata_pajt je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pata_pajt.

@bianka0111 ďakujem, pri najbližšej návšteve parfumérie ovoniam 🙂
@petra_maminka dobre napíšem ti správu, tiež chceme kupovať hudobný nástroj, no som v tom stratená :D

malibu21
31. dec 2015

Ja som dostala dve uzastne veci za tento rok a nepotrebujem materiale darceky 🙂 prva bola nasla som si priatela a zaroven otca pre moje dieta. Z byvaleho spoluziaka a kamarata zo strednej sa stal partner tak pre mna je toto prvy krasny darcek a druhy je ze z nasej lasky v juli bude mali uzlicek. Moj partner mi dal moznost sa stat opat mamou a lasku ktoru som nezazila 🙂 takze tolko vianocnym darcekom

mima4
31. dec 2015

@malibu21 no tak ti prajem, aby buduce vianoce uz bol aj tvojom manzelom 🙂

mima4
31. dec 2015

@jana_eyre vies, darceky v rodine znamenaju chybajucu lasku 😀 😀 😀 tazka "logika" ale je tam 😉

malibu21
31. dec 2015

@mima4 to nebude 🙂 Lebo ja papier nepotrebujem na znak lasky a vernosti

mima4
31. dec 2015

@malibu21 nepotrebujes,ale ked bude, bude to velmi vadit? predsa len nebudes uz priatelkou ale manzelkou, jeho pani.

malibu21
31. dec 2015

@mima4 to viem ze nebude 🙂 mame rovnaky nazor 🙂

mima4
31. dec 2015

@malibu21 tak teda hojne lasky a ucty vo vztahu 🙂

horana
31. dec 2015

Ironia bokom, tak ako manzelstvo vs. partnerstvo nezaruci kvalitnejsi zvazok (20r sme zili s teraz uz mm bez papiera teraz uz s, kvoli forme zivotnej poistky "keby sa nieco stalo", s papierom) a na nasich Vianociach ani inych aspektoch vztahu sa nezmenilo uplne nic. 😉

Tak ani darceky neznamenaju automaticky nedostatok lasky, ale mozu v niektorych pripadoch ju chciet suplovat, byt toho prejavom. Teda mozu / nemusia.
Tak ako nedarceky mozu znamenat bud nevsimavost, nedostatok pozornosti a vsimavosti, v style naco ked netreba, alebo jednoducho ze sa v zivote prave nedari a musi sa setrit, alebo naozaj aj to ze ludia su uz "za tym" a maju naozaj hodnoty inde, to byva hlavne ked v zivote uz zazili skutocne skusky, tam sa to naozaj tie priority uplne inak preoraju.
Cize takto zvonku sa neda poznat ci niekto kto dal dar, aj drahy, to dal pretoze by to aj tak potrebovali a kupili inokedy (letna dovca pri mori) ale symbolicky sa to dalo na Vianoce, alebo ci nejaky zaneprazdneny manzel co cely rok ma zenu len na ozdobu a starostlivost o rodinu si ju teraz tymto chce "naklonit". Alebo ci je to prejav romantiky, ktora by sa tam dala krajat a prejav super vztahu. A plno inych moznosti, jeden a ten isty prejav navokov moze mat diametralne ine priciny a korene.

stella33
31. dec 2015

@womankc aj moj muz ho chcel, kupili sme ho, ale aj tak si nadalej myslim, ze je to hlupost. Kuty nepovysava, pod nabytkom, aj sedackou tiez nie, skor sa tam zasekne. Tiez treba mat niekde kable (z lampy, pocitaca...) do vsetkeho sa zasekne. Nie je to take tip top, ako ked vysajem vysavacom. Mne strasne vadi ten hluk. Mame ten starsi typ, hadam aj 5 rocny. Mozno tie novsie su lepsie. Teraz dokonca nam skapal uplne. Je v nabijacke a ked ho potom zapnem, hovori ze nabit ☹ asi odisla bateria komplet...

triciachloebrody
31. dec 2015

Porche = porchetta = pecene prasiatko/ bravcovina ? Pekny dar - no nie ????

mata1001
31. dec 2015

No dievcata ja som dostala vchodove dvere....bez klucky 🙂 tu si musim kupit sama 🙂 🙂

zana0077
1. jan 2016

@mata1001 my mame doma neviditelne dvere😉 Pacili by sa ti uz na prvy pohlad 😀 😀 a vchodove dvere sa daju zavriet, ale nie otvorit 🙂 mm slubuje, ze opravi, tak snad na buduce vianoce 😀