Čo ste kúpili manželovi k výročiu svadby?
Zdravím žienky , čo ste dali /kúpili manželovi na vaše 1.výročie svadby? 🙂
nic. ani na prve, ani na 10-te, ani na 16-te. o chvilu oslavime 17-te. chodievame na veceru, dostavam kvety. na 10-te som dostala briliantovy prsten. v mojich koncinach zeny muzov na taketo vyrocia neobdaruvavaju.
Zorganizuj vylet/vikend na nejake miesto, ktore ma rad (po primeranej dohode s nim). Termal, wellness, krasne mesto/mestecko, chata/chalupa/stromodom kdesi na vidieku ci samote, na Lomnicaku, nejaka spolocna zazitkova aktivita (let, jazda niecim neobvyklym...), pozicat obytne auto a vyrazit niekam spolu, fesacka vecera v nejakej restike (kde ponukaju to, co oblubuje)... nevieme co ma rad. Inspiruj sa aj na zlavovych a zazitkovych portaloch.
My si nekupujeme nič ale vždy ideme na večeru do nejakej extra restiky kde sa rozbijeme aj za sto eur
Nic, ziadne dary si na vyrocie nekupujeme...dostanem kvietok a ideme niekde spolu na veceru
Boli sme spolu na vylete v Prahe , lepsie ako nejaka blbost co nevyuzije
na každe vyročie si dáme vylet a sme spokojný
Minule som tu čital, ako žena nedostala diamantovy prsten ked porodila ako " bolestne" a 90% komentarov jej odporučilo rozvod, vziat decko a odstahovat sa k rodicom lebo nemala ani cent :D .. vidim tu dvojity meter :D ..
@drago12587 nic take si tu necital. v takych diskusiach prave 90% zien pise, ze nic za porod nedostalo a ubezpecuju aj autorku, ze na tom nie je nic zvlastne.
@matkahelka kdežeee :D .. živo si pamätam tu diskusiu :D lebo ten chlap jej povedal, že daco dostane, ale ona chudatko nedostala :D to bolo na rozvod, " vobec si ta nevaži, nestojiš mu ani za to aby si na teba spomenul a ked ti to slubil, mal to dodrzat, od takeho chlapa rychlo preč" ... Takto znela väčšina komentarov :D .. som tam pisal, že chudak chlap no :D

Nic