Čo ste mali oblečené na matrike?
Ahojte co ste mali oblecene na matrike sobasi? Bude to neformalne stvrtok poobede len my a dvaja svedkovia. Mozeme prist s priatelom v rifliach? Poradte co mali vase polovicky aj vy pri takomto neoficialnom sobasi.
Nedala by som si rifle, kamarátka mala béžové nohavice a blúzku športovo elegantne
A napisala by som este tolko, v rifliach sa sobasit,ako je to Vasa vec,ale nepride mi to vhodne ani o dvoch svedkoch. Matrikarka,vsetci z uradu co prisli boli elegantne obleceny, chlap co usetnoval.obrad mal oblek,matrikarka krasne dlhe spolocenske saty,sobasiaca v satach,upravene.Citila by som sa hrozne aspon ja sama za seba,ze su lepsie oblecene,ako ja,nevesta ktorej sa to tyka. A to sme mali na pripravu dva tyzdne a ja v 9 mesiaci a zohnala som saty. 100 e a su pekne a vynositelne na hoc aku inu prilezitost,kedze nie su precackane, ani uplne snehovo biele aj boli kupene ,ako spolocenske saty. Keby aj nema nevesta biele, ale spolocenske saty a muz v obleku je podla mna hodne sobasu. Oblek vynosi,ak doma nema ziadny,ved ho vyuzije aj na inu prilezitost.

Nepochopim, preco sa cirkevny sobas stavia nad sobas na matrike. Su manzelia sobaseni v kostole nieco viac, ako my? Maju ine prava/povinnosti?
Su nieco viac?
Preco si na matriku neobliect krasne svadobné šaty a svadobny oblek? Je to predsa sobas. A predpokladám, ze na cely zivot.
Prepacte, nedalo mi, musela som sa vyjadrit.