icon

Čo ste mali oblečené na matrike?

24. sep 2021

Ahojte co ste mali oblecene na matrike sobasi? Bude to neformalne stvrtok poobede len my a dvaja svedkovia. Mozeme prist s priatelom v rifliach? Poradte co mali vase polovicky aj vy pri takomto neoficialnom sobasi.

Strana
z2
tafita
24. sep 2021

Nepochopim, preco sa cirkevny sobas stavia nad sobas na matrike. Su manzelia sobaseni v kostole nieco viac, ako my? Maju ine prava/povinnosti?
Su nieco viac?
Preco si na matriku neobliect krasne svadobné šaty a svadobny oblek? Je to predsa sobas. A predpokladám, ze na cely zivot.
Prepacte, nedalo mi, musela som sa vyjadrit.

luccija
24. sep 2021

Nedala by som si rifle, kamarátka mala béžové nohavice a blúzku športovo elegantne

denkatn
24. sep 2021

@tafita sak aj my co sme sa nebrali v kostole sme mali krasne saty (aspon ja a moje kamosky) , to nie je o tom, kde je svadba, ale co chce nevesta. podla mna je to skoda, neobliect si raz za zivot saty ako princezna alebo dama, ved rifli sa clovek nanosi za cely zivot...

mijunik
24. sep 2021

@didi2102 ja myslím, že @birika to myslela tak, že ak by chlap išiel LEN v košeli… 😄 To by sa oddávajúci tváril! 😂😂

birika
24. sep 2021

@mijunik jupiii, presne tak - som si zavtipkovala 🙂

denkatn
24. sep 2021

baby, ja by som asi umrela keby som sa aspon raz v zivote nemohla takto vyobliekat, asi obdivujem tie baby, co nelipnu na satach.. ja som bola tiez len na urade..

tafita
24. sep 2021

@denkatn ano, ved aj ja som to tak myslela.

tosomja
24. sep 2021

@denkatn krásne.

prhlavka
24. sep 2021

@tosomja ďakujem 😉 si milá ♥️

mijunik
25. sep 2021

@birika kamoška raz dávno povedala, že si chce ešte za slobodná zarobiť nejaké peniažky, aby nešla k oltáru s holým zadkom. Na čo môj manžel trefne podotkol, že “zas na druhej strane by to mohlo byť dosť sexy.” 😄😄 Pobavili sme sa vtedy všetci. 😀😀

denkatn
25. sep 2021

@mijunik muzi maju na toto, urcite iny nazor🙂 keby sme sa ich opytali, co si obliect aby sme boli vynimocne v ten den, urcite by tie odpovede stali za to🙂

prhlavka
25. sep 2021

A napisala by som este tolko, v rifliach sa sobasit,ako je to Vasa vec,ale nepride mi to vhodne ani o dvoch svedkoch. Matrikarka,vsetci z uradu co prisli boli elegantne obleceny, chlap co usetnoval.obrad mal oblek,matrikarka krasne dlhe spolocenske saty,sobasiaca v satach,upravene.Citila by som sa hrozne aspon ja sama za seba,ze su lepsie oblecene,ako ja,nevesta ktorej sa to tyka. A to sme mali na pripravu dva tyzdne a ja v 9 mesiaci a zohnala som saty. 100 e a su pekne a vynositelne na hoc aku inu prilezitost,kedze nie su precackane, ani uplne snehovo biele aj boli kupene ,ako spolocenske saty. Keby aj nema nevesta biele, ale spolocenske saty a muz v obleku je podla mna hodne sobasu. Oblek vynosi,ak doma nema ziadny,ved ho vyuzije aj na inu prilezitost.

birika
25. sep 2021
dashenka426
25. sep 2021

Ja som mala takéto, manžel mal sako

Strana
z2