icon

Čo znamená symbolický narodeninový darček pre vás?

17. jún 2026

Ahojte, s priateľom som vyše roka a dnes som mala narodeniny. Prišiel za mnou, dal mi kytičku kvetov a krabičku na šperk, v ktorej bol malý kľúč - povedal, že to je kľúč od jeho srdca. Spýtala som sa, či je strieborný a mám ho nosiť ma retiazke - vraj je kovový a je to symbol jeho lásky.
Asi nie som dostatočne romantická, keď by som viac ocenila orieškovú čokoládu?
Podotknem, že mám 42 a on 45.

anonym_8598fd
18. jún 2026

Asi by som vybuchla od smiechu....

muchotrafka298
18. jún 2026

Pateticke a trapne od muza v strednom veku. Od 15 rocneho pubertaka pre frajerku OK, ale v starsom veku nie. Je to uplne mimo, davat nejaky kluc, co kdesi nasiel.

anonym_00738e
18. jún 2026

@anonym_autor keby to urobi 15 rocny ok ale 45 ročny? Mne to príde ozaj trápne

simca06022011
18. jún 2026

mne s mohou urovnou romantiky by to prislo strasne vtipne, iste by som nieco na to zapotila ironicke.. ale ano je to ok, ak by ta viac potesila cokolada. Kup si ju :D ja davno darceky nepozeram, su muzi co ani za 20r sa netrafia a nekupia nic poriadne a nemusi ist ani o to, ze na to "nemaju" :D

anonym_00738e
18. jún 2026

@anonym_autor ja dúfam,že dnes za tebou príde a povie...prekvapenie je to klúč od kúpenej chagy prr nas kde budeme traviť volný cas

tykat
18. jún 2026

@anonym_autor a tak zase co ti mal dat? Tak si dostala kyticu a drobnost. Ci je to OK? Ty ho poznas najlepsie aky je, ci je to prejav lakomosti, ci romantiky alebo je len manipulator, ti si zvyknu takymito gestami pripravovat podu.
Mne keby moj manzel toto dal tak cumim co sa mu stalo? Ci je v nejakej sekte alebo mu na stare kolena preskocilo.

titla
18. jún 2026

Mam 40 a teda za taky darcek by som sa v danej chvíli podakovala, ale pri najblizsej vhodnej prilezitosti spomenula, ze na podobne gesta velmi nie som a vacsiu radost mi spravi s cokoladou.

zuzubb007
18. jún 2026

Hrozný darček a 45 ročný muž, keby mal aspoň 15 tak si poviem milé, ale toto je uchylne skôr tiež asi nebude kompletný, prepáč

anonym_aeb505
18. jún 2026

@anonym_autor Tak podla mna radsej ti mal dat len kvety. Za mna tiez divne na 45 rocneho chlapa hrat sa na takuto symboliku po 1 roku vztahu. Ked uz, mohol kupit strieborny privesok v tvare kluca, to stoji par eur a mohla by si to normalne nosit. Netvrdim ze ti musel dat neviem aky drahy dar ale toto nie. A na Vianoce ti co dal?

zuzikak
18. jún 2026

tak v tomto veku sa uz predsa viete dohodnut aj na tom ako budete oslavovat. Nech ti kupi kvety, 1 cokoladu ak ju mas rada a chodte spolu na obed alebo veceru. Na jeho narodky to iste (chodte na obed alebo veceru) plus ak ma aj on rad cokoladu tak mu kup a hotovo.

prasiatko30
18. jún 2026

Ja som asi velmi malo romanticka, ale asi by som ostala vycumena a poriadne. Ak by mi po roku daroval klucik od jeho srdca tak by som sa asi smiechu nezdrzala. A to ja narodeniny neoslavujem a darceky nechcem

misicka31
18. jún 2026

Nie som nevďačná, ale keby dostanem toto, kľúč od jeho srdca, smiechu by som sa nezdržala. Opýtala by som sa, či to má byť vtip. V takom veku, je to trápne. Kľúč. 😀🤔

staypure_sk
Odpoveď bola odstránená
d_ivana
18. jún 2026

@anonym_autor Niečo podobné som dostala od prvého frajera. Mal 19, ja 17. Ani vtedy ma to nenadchlo.

anonym_e5c59d
18. jún 2026
@mauduska

Úprimne, v takom veku by som očakávala zásnubný prsteň po roku.. veď ste dospelý ľudia, viete, či chcete, čo vám vyhovuje a čo nie. Základné veci vyrozumené počas prvých stretnutí.. ja by som sa s ním neťahala dlhšie bez svadby, ale to som ja. Kľúčik samotný ak je to len obyčajný kľúč, s ktorým nič nespravím, sa mi zdá otrasný, ale ja nemám záujem o nič, čo zbiera prach… + teda “kľúč k srdcu” by aj snubák dostatočne povedal 😂 a po roku by už mohol vedieť, čo by si chcela a ocenila..

@mauduska nie kazda zena je zufalka, co sa potrebuje po roku vydavat. A vobec. Preco by sa mala chciet zena po roku zasnubovat? To sa musi?

anonym_8598fd
18. jún 2026

Hmmm este mi napadlo. Ci to pzaj myslel vazne. Ci to nebolo obrazne? Byva sam? Nie su to kluce od bytu?

mauduska
18. jún 2026
@anonym_e5c59d

@mauduska nie kazda zena je zufalka, co sa potrebuje po roku vydavat. A vobec. Preco by sa mala chciet zena po roku zasnubovat? To sa musi?

@anonym_e5c59d nie som zúfalka 😂 práveže mám sebaúctu a nebudem tráviť čas s niekým, kto to nemyslí vážne.

anonym_5de27d
18. jún 2026

Ešte povedz že žije s mamičkou a je to kompletka 😂

anonym_85eeb7
18. jún 2026
@mauduska

@anonym_e5c59d nie som zúfalka 😂 práveže mám sebaúctu a nebudem tráviť čas s niekým, kto to nemyslí vážne.

@mauduska hej a ty nezufalka teda po roku vies, ze je to ten pravy a toho si chces vziat?? lebo napriklad ja by som sa po roku nevydala ani keby bol zo zlata...

anonym_e5c59d
18. jún 2026
@mauduska

@mauduska a to vazne myslenie musi byt specatene svadbou?🤔 Vazne partnerstvo mozu mat bez svadby. A dokonca 100× lepsie a kvalitnejsie ako 10 svadieb. Takze budiiiicek 21. storocie.

autor
18. jún 2026
@anonym_8598fd

Hmmm este mi napadlo. Ci to pzaj myslel vazne. Ci to nebolo obrazne? Byva sam? Nie su to kluce od bytu?

@anonym_8598fd áno, myslel to vážne, je to malý kľúčik, naozaj nie od domu :D
a áno, byva sám

muchotrafka298
18. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_8598fd áno, myslel to vážne, je to malý kľúčik, naozaj nie od domu :D
a áno, byva sám

@anonym_autor a co si mu na to povedala? Lebo toto je za mna mega trapas pri dospelych ludoch. Ake darceky ste si zvykli davat?

anonym_86552c
18. jún 2026

@anonym_autor aaa je mi trapne pri predstave ako mi toto muz hovori , klucik od mojho srdca 😂😂😂🙄jemine som sa pobavila

mauduska
18. jún 2026
@anonym_e5c59d

@mauduska a to vazne myslenie musi byt specatene svadbou?🤔 Vazne partnerstvo mozu mat bez svadby. A dokonca 100× lepsie a kvalitnejsie ako 10 svadieb. Takze budiiiicek 21. storocie.

@anonym_85eeb7
@anonym_e5c59d

Ak si nechcete vážiť samé seba a robiť niekomu “manželku” bez toho, aby ste ňou boli, nech sa páči. Ja o nič také nestojím. Za rok pravidelného stretávania sa zistíš o človeku tohi fakt veľa. Ak je vašim cieľom vážny vzťah a manželstvo, tak si dôležité veci vydiskutujete na prvom rande. Ja ak by som teraz musela znova začať randiť, tak na prvom rande by určite boli pretriasané témy ako kde chce žiť, aký má vzťah s rodinou, či chce deti, ako je na tom nábožensky, politicky, či sa vie o seba postarať, či vie variť, poupratovať, atď. A za ten zvyšný rok sa predsa oťukáme. Hotovo. Majú po 40tke, nie 15. Vedia aké majú priority a hodnoty

anonym_e5c59d
18. jún 2026
@mauduska

@anonym_85eeb7
@anonym_e5c59d

Ak si nechcete vážiť samé seba a robiť niekomu “manželku” bez toho, aby ste ňou boli, nech sa páči. Ja o nič také nestojím. Za rok pravidelného stretávania sa zistíš o človeku tohi fakt veľa. Ak je vašim cieľom vážny vzťah a manželstvo, tak si dôležité veci vydiskutujete na prvom rande. Ja ak by som teraz musela znova začať randiť, tak na prvom rande by určite boli pretriasané témy ako kde chce žiť, aký má vzťah s rodinou, či chce deti, ako je na tom nábožensky, politicky, či sa vie o seba postarať, či vie variť, poupratovať, atď. A za ten zvyšný rok sa predsa oťukáme. Hotovo. Majú po 40tke, nie 15. Vedia aké majú priority a hodnoty

@mauduska za rok zistis akurat hovno. Este stale si zamilovana a prehliadas chyby. A v 40 aby som sa znova vydavala, by som musela byt uplne sprosta. Naco?

mauduska
18. jún 2026
@anonym_e5c59d

@mauduska za rok zistis akurat hovno. Este stale si zamilovana a prehliadas chyby. A v 40 aby som sa znova vydavala, by som musela byt uplne sprosta. Naco?

@anonym_e5c59d lebo manželstvo je krásne 🙂 za rok zistíš toho veľa, ak spolu trávite čas hodnotne - rozhovormi, medzi ľuďmi, dobrovoľníctvom, s rodinou, .. ak je prvé a posledné čo robíte, potom pochopiteľne naozaj zistíš o druhom človeku akurát tak hovno, ako tvrdíš ty ;) ja sa radšej vydám za najlepšieho priateľa, ako by som mala niekomu robiť milenku.

orisker
18. jún 2026

"Ty, počúvaj, Pišta, čo si dal tej tvojej prieberčivej manželke ako narodeninový darček?"
"Podnos!"
"No vidíš... Aj ja som mohol tej mojej pár po papuli streliť!"

lacibo
Včera o 04:36

@anonym_autor v tomto veku po roku znamosti extremne trápne - keby bol ten klúčik zo zlata s diamantom, ze hodnotny sperk tak to by bolo romanticke - alebo od niecoho - ze symbolicky dava najprv klucik a potom ta zavedie k tej veci - to by bolo nadherne gesto od 45 rocneho - takto mi to pride ako uplne neperspektivny vztah - ak nic nema - nic ti ani neda - ja som emancipovana a zivim sa sama, ale na narodeniny vzdy od manzela dostanem hodnotny dar - tento rok plati cely pobyt v Taliansku s komcertom mojho oblubeneho interpreta. Aj zazitok mohol darovat, ked nevedel nič vecné - no skratka radsej od neho utekaj, kým bude neskoro - lebo ani detom nikdy nic nedá😭😭

lacibo
Včera o 04:45
@mauduska

Úprimne, v takom veku by som očakávala zásnubný prsteň po roku.. veď ste dospelý ľudia, viete, či chcete, čo vám vyhovuje a čo nie. Základné veci vyrozumené počas prvých stretnutí.. ja by som sa s ním neťahala dlhšie bez svadby, ale to som ja. Kľúčik samotný ak je to len obyčajný kľúč, s ktorým nič nespravím, sa mi zdá otrasný, ale ja nemám záujem o nič, čo zbiera prach… + teda “kľúč k srdcu” by aj snubák dostatočne povedal 😂 a po roku by už mohol vedieť, čo by si chcela a ocenila..

@mauduska tak to radsej nie - 🤣🤣🤣 to je dobre že je tento pán nepožiadal - s takým sa radsej hned rozísť - ten nebude celkom ok ( autorka prepáč za úprimné slová)

mauduska
Včera o 06:06
@lacibo

@mauduska tak to radsej nie - 🤣🤣🤣 to je dobre že je tento pán nepožiadal - s takým sa radsej hned rozísť - ten nebude celkom ok ( autorka prepáč za úprimné slová)

@lacibo no pri tomto ozaj nie 😅🙈