Čo znamená symbolický narodeninový darček pre vás?
Ahojte, s priateľom som vyše roka a dnes som mala narodeniny. Prišiel za mnou, dal mi kytičku kvetov a krabičku na šperk, v ktorej bol malý kľúč - povedal, že to je kľúč od jeho srdca. Spýtala som sa, či je strieborný a mám ho nosiť ma retiazke - vraj je kovový a je to symbol jeho lásky.
Asi nie som dostatočne romantická, keď by som viac ocenila orieškovú čokoládu?
Podotknem, že mám 42 a on 45.
@anonym_5ef0c4 nie, je to kov a bol to len samostatný kľúčik
Mne to pride take prilis pateticke a ako keby mal 17 rokov...v 45-ke je to trochu od veci. Nie je to nahodou "setrilek"? Akoze za rok uz mohol zistit, co mas rada a kupit ti to. Ja som asi tiez malo romanticka, toto by ma sklamalo.
V 45 si romantický darček predstavujem inak. Toto mi príde strašne trápne, prepáč.
Podla mna to mal od expriatelky a teraz mal dobru prilezitost sa toho zbavit😄 taketo darceky kupuju zeny.
@anonym_autor ano, nie si romanticka...je to krasny symbol a ja by som to veru ocenila. Mne staci od manzela aj kytica ci cokolada, nic drahe si nikdy nedavame, len take symbolicke. A mam tiez 42r.
Mne to pride take prilis pateticke a ako keby mal 17 rokov...v 45-ke je to trochu od veci. Nie je to nahodou "setrilek"? Akoze za rok uz mohol zistit, co mas rada a kupit ti to. Ja som asi tiez malo romanticka, toto by ma sklamalo.
@anonym_763397 slovo pateticke to uplne dokonale vystihuje 👌
Za mna by bol toto minusovy bodik, alebo skor riadny minus 🙈 Keby kupil sperk v tvare klucu, povedala by som si ok. Ale co akoze mas robit s tymto klucom? Ak to nemyslel ako for, ale vazne, tak je to nejaky trapko, ja by som takeho muza nechcela. Nepride mi to ani ako romanticke, ani mile, ani nijake. Radsej ozaj nemal davat nic.
@anonym_5ef0c4 nie, je to kov a bol to len samostatný kľúčik
@anonym_autor hm, neodtrhol to z niecoho? mne sa raz nechtiac podarilo taky klucik doniest domov z Douglasu, klucik visel na nejakom parfeme a vypadol mi zo siat ked som sa doma prezliekala 😂
@anonym_autor
Máloktorý muž trafí darcek presne podľa gusta. Niektorí ani po 10 rokoch 😁
je toto jediná jeho chyba ?
Je naozaj romantik alebo len zabudol/šetrí? Ty musíš vedieť 🙂
@anonym_autor v dnešnej dobe single zúfalcov pokladám kľúč od srdca za peknú symboliku a gesto. Možno je priateľ človek, ktorý zakladá a stavia na hodnotách, ktoré vyzerajú pre mnohé v dnešnej dobe úboho a lacno, v porovnaní s Iphone, dovolenkou v Tanzánii a Alo diamonds. Pre mňa však romantické, veľké gesto. Lebo srdcia sa nepredávajú v Tescu, ani nezískaš za body v Dmke. A to mám doma od muža fakt hodnotné dary 🙃
Nie som romanticky typ ale napriek tomu by som to nevnimala negativne. To uz ty vies, ci on romanticky typ je. Kvety a takato symbolicka vec, preco nie. Akoze ano asi by aj mna viac potesila oblubena cokolada ale no dobre 🙂 nejako by som neriesila, ak teda nabuduce nechces dalsi klucik, tak uz ste spolu rok, povedz mu "Janko krasny klucik ale vsak ma poznas, ja som ti taka pragmaticka deva, nabuduce radsej dobru veceru" 😃
@anonym_autor Moja salka kavy by to nebola, teraz po 40ke. V ramci takej prvej detskej lasky ano, ale pri 45rocnom muzovi by mi to prislo zvlastne. Ale mozno som uz zatrpknuta 🙂
Otazka asi je, ci ti inak vyhovuje a v inych situaciach ti jeho spravanie sedi, alebo je to jedna z viacerych veci, nad ktorymi si sa unho pozastavila.
Wtf? Od puberťáka bez príjmu to chápem ako milé gesto ale od dospelého chlapa chabý pokus o lacnú romantiku. Malé gesto by som skôr očakávala pozvanie na pohár vina alebo do kina, resp kvet a čokoládu ale toto je na vás vek dosť patetické …..
Úprimne, v takom veku by som očakávala zásnubný prsteň po roku.. veď ste dospelý ľudia, viete, či chcete, čo vám vyhovuje a čo nie. Základné veci vyrozumené počas prvých stretnutí.. ja by som sa s ním neťahala dlhšie bez svadby, ale to som ja. Kľúčik samotný ak je to len obyčajný kľúč, s ktorým nič nespravím, sa mi zdá otrasný, ale ja nemám záujem o nič, čo zbiera prach… + teda “kľúč k srdcu” by aj snubák dostatočne povedal 😂 a po roku by už mohol vedieť, čo by si chcela a ocenila..
v tomto veku? To je tak pre 17ročných.Sarkasticky by som sa opýtala,že kde je byt alebo chata k tomu kľúču.
Úplne by mi stačila kytica bez takejto somariny.
To bol akože reálny malý kľúč? Hmm...mňa by to pobavilo a dala by som si ho k ostatným kľúčom čo nosím. Ja mám 49 a dala som priateľovi na prvé meniny, čo sme boli spolu vylisovany štvorlístok v rámčeku. On si ho hneď vystavil.
Ja osobne tiež nemám rada zbytočnosti, lapace prachu, kľúčiky, ktoré nenosím. Radšej prijmem spotrebný tovar, napr vôňu do auta, atd. 🤷♀️ tak ty mu daj šálku, ako sa zatvári😵💫🤣
Podla mna je to mile a romanticke.
Je jedno kolko mate rokov.
@anonym_autor normalne je lakomy na normalny darcek 😅
Romantika v podani 45r pracujuceho muza s vlastnym prijmom by mohla byt napriklad vecera v dobrej restauracii, kam bezne nechodite, nejaky spolocny zazitok, zhmotneny kluc od srdca mohol byt zlaty, atd…
Stavim sa, ze po rozchode bude ten kus zeleza pytat spat 😂
tak ty mu k narodeninam daj zamok - a budete aspon ladit
Aj ja som dala taký darček a mam 40
Áno symboliku používame skoro každý deň
Ale pri darčeku čo by mal byt penazne hodnotný,uz sa to nehodí? jasné, že hodí,len je to o prioritách
Takže ta asi moc nepozná aké máš priority
a ty si mu dala na narodeniny co? píšeš, ze ste spolu vyse roka... takze narodky uz musel mat minimalne raz, minuly rok ti dal co? ako sa sprava v beznom zivote?
@anonym_autor
Ja som od expriateľa na narodeniny dostala jeho vlasy, buď rada za kľúč 😂😂😂
Uff, keby mal 16 rokov a žiadne peniaze na darček, tak dobre. Vtedy by to bolo milé. Ale v 45ke je to čudné. Nie je tak trochu držgroš? Ale úplne si viem predstaviť ten moment keď držíš krabičku na šperk v ruke a otváraš ju. Dobrý námet na "očakávanie vs. realita"
Aj ja som dala taký darček a mam 40
Áno symboliku používame skoro každý deň
Ale pri darčeku čo by mal byt penazne hodnotný,uz sa to nehodí? jasné, že hodí,len je to o prioritách
Takže ta asi moc nepozná aké máš priority
@anonym_b34d43 dat malu strieborny klucik -privesok nieje nic hodnotne- to by sa dalo tolerovat .. ale random kluc kt niekde nasiel -nema ziadny vyznam,nikam nepatri to je troska dost mimo
Mňa by asi porazilo a pozerala by som na neho s otvorenou hudbou .ale teda ja niesom romantická duša.keby bol strieborný s retiazkou ,tak ok,ale obyc.klucik🤦

tak snad aspon nehrdzavejuca ocel, mna by to potesilo, keby bol na retiazke