Dar pre 60-ročnú maminu
Ahojte čo ste aktuálne kupovali na oslavu 60tky? Prípadne aj 40+ pre svoju mamu ) svokru
Internet som čosi prelustrovala a neviem sa inšpirovať
Peniaze nechcem dávať ( dám ak nič vhodné nenájdem )
Tak zháňam inšpiráciu na darček
Nezhanam niečo ako pobyt alebo wellness
Ďakujem ♥️
@blcha123 Ale my ešte nie🙂 Tak som dúfala, že mi tu niekto pomôže. Nejaké nápady mám, len nie som úplne na 100% rozhodnutá. Čo ste nakoniec vybrali vy ak sa môžem spýtať?
@humajnicek my sme kúpili poukážku na kozmetiku za 200 eur ale tam mohla ísť k maserke kadernícke kozmetické pedikerke alebo si čosi s oblečenia na seba kúpiť
A potom len sladkosti aké má rada pohár s 60tkou
@humajnicek sesternica davala robit mamine ten portret, bol od Lovectoru. mna to hned zaujalo, lebo ta grafika je taka ina, moderna. myslim si, ze taky obraz rozziari kazdy priestor. mne sa nepaci, ked niekto daruje take vsedne dary ako je napriklad kozmetika. to si kupi kazdy aj sam.
@nikky6 V akej grafike to je? Moja mamina je taká, že sa jej tiež nepáči úplne všetko. Teraz už robia portréty fakt kadejaké od výmyslu sveta🙂 Tiež nechcem darovať kozmetiku, to je úplne všedné, obyčajné, prvoplánové. S tým ju rozhodne neprekvapím, má jej dosť.
@humajnicek je to vektorova grafika, ale teda neviem, ze ci ti to nieco povie, je to taky moderny styl. portrety kreslia myslim, ze v ipade alebo niecom podobnom🙂 paci sa mi to najma z toho dovodu, ze mas zarucene, ze budes mat doma original a nikto taky isty mat doma nebude🙂
@nikky6 no ja tiez, ked som to videla visiet u kamaratky na stene, tak som sa nevedela vynadivat🙂 hned ma to zaujalo.
Možno pekné puzdro na okuliare alebo kabelku, našla som aj možnosť strojového vysivania
@janett_332 Mne sa tiež veľmi páčia všelijaké dekorácie, obrazov mám takisto veľa, som taký zberateľ :D Nemusím jednoducho prázdne steny. Toto mi príde dobrý nápad nielen pre maminu či svokru ale aj pre seba :D Rozhodne sa to dá využiť.
@anaj_janka Kabelky sú tam celkom pekné, ale nepríde mi to úplne ako pre 60-tničku🙂 Asi som tam nenašla nič také úplne vhodné.
@nikky6 ale zas o hlavu by ti ju neotrepala si myslim :D to by bol prilis velky extrem :D ale keby sa jej vyslovene nepaci, tak by ju proste len nenosila, a taky darcek, ktory realne nevyuzije, veru asi nestoji za vela.
@andreja13 da sa s nimi v pohode dohodnut, nemaju problem aj s takymito vecami🙂 akoze ked zvladli moje narocne poziadavky, tak si myslim, ze uz im nebude prekazat vobec nic :D vsetko je to vsak o pristupe, kazdy taky ochotny nie je, takze za mna super. ale tak asi by bolo fajn si to vsetko najprv poriadne premysliet🙂
nikky6 Este by ma zaujimalo, co ak mame na fotografii psa? Vedia sa s takym niecim popasovat? Lebo niektori napriklad zvieratka kreslit nechcu, takze toto je celkom individualne podla mna.
Relaxačné polohovacie masážne kreslo.
@andreja13 ano, videla som, ze robia aj to🙂 akoze mozes prist prakticky s cimkolvek, vedia si s tym poradit :D pokial nemas odfotenu celu zoo, tak si myslim, ze nebudu mat problem s nicim :D verim, ze uz mali aj takych narocnych zakaznikov, nie kazdy ma tiez vo veciach okamzite jasno, to su tiez super typy ludi :D
@nikky6 to je pravda🙂 ale tak ja to beriem tak normalne, predsa sa potrebujes niekedy dlhsie rozhodovat, ked chces mat vsetko podla svojich predstav🙂 a kto s tym nie je v pohode, tak by mal zmenit pracu :D
@janett_332 Tiez si myslim, ze ak cloveka praca vyslovene nebavi, tak by ju robit nemal, no teraz je taka doba, ze si clovek asi velmi nenavybera a proste robi to, co pride 🙂 No nie kazdy ma proste to stastie vykonavat pracu taku, ktora ho aj realne naplna. Inak na portret uz cakam, dakujem za tip a pomoc🙂
tak to je samozrejmost, myslim si, ze vsetci maju toho dost pocas sviatkov a aj nejaky cas po nich, vidim to aj sama na sebe, kym sa konecne dostanem do takeho toho prirodzeneho tempa, tak to proste este istotne potrva :D ale tak kym ti to nejak extra nenahli, tak je to v pohode🙂 pokial to nie je vyslovene dar pre niekoho a nie si obmedzena datumom...
@uhgara jasne, ze sa hodi🙂 taketo peknostky podla mna vie ocenit kazda jedna zena, si myslim 🙂 ani by som nerozmyslala, ci sa jej to bude pacit alebo nie, myslim si, ze bude rada🙂 ale toto je zas taka vecicka, ktorou by som obdarovala aj samu seba, nielen druheho :D
Dievcata keby som dostala od niekoho darom pohar s napisanou 60, urcite by ma to dobre nastvalo, toto sa dava muzom a urcite nie zenam

@nikky6 Aká to je, prosím ťa, grafika? Ako ich nájdem? Mne už ozaj nič nenapadá, takéto veci ju tešia, takže to vôbec nie je zlý nápad. Chcela by som to však najprv vidieť🙂 Nepamätáš si názov?