Dar pre 60-ročnú maminu
Ahojte čo ste aktuálne kupovali na oslavu 60tky? Prípadne aj 40+ pre svoju mamu ) svokru
Internet som čosi prelustrovala a neviem sa inšpirovať
Peniaze nechcem dávať ( dám ak nič vhodné nenájdem )
Tak zháňam inšpiráciu na darček
Nezhanam niečo ako pobyt alebo wellness
Ďakujem ♥️
@ibrunova joj, len to nie. to mi pride maximalne neoriginalne🙂 a neviem si ani predstavit, co by ten clovek s takym poharom realne robil :D pit sa z toho neda, jedine na to prach sada akurat tak prach :D a tiez si myslim, ze by moja mamina takym darcekom nebola velmi nadsena :D skor by som sa priklanala k takemu portretu, take nieco este nedostala od nikoho🙂
@andreja13 dakujem krasne, este sice neviem, aku fotku vyberiem, to musim riadne premysliet, nech sa nerozhodnem zle :D ale aspon uz viem, ktotym smerom ist, tak vdaka, ze si ma naviedla🙂 este by ma zaujimalo, ze ako dlho trvalo, kym ten portret vyrobili tebe? to je individualne podla poziadaviek alebo to maju nejak jednotne stanovenu dobu?
Mamine chýba niečo na stenu, myslíte, že je to v pohode darovať jej nejaký obraz alebo niečo také, čo by jej to tam oživilo?🙂 Už dlho jej hovorím, že to je také neútulné, ale ona si proste sama nič nekúpi.
@1radula1 jasne, tiez som darovala obraz a super. dala som spravit portret od Lovectoru. akoze tiez som najprv vahala, ze ci sa jej to bude pacit alebo nie, ale nakoniec takto s odstupom casu vidim, ze to bolo najlepsie rozhodnutie :D lebo taku tu neskryvanu radost som u nej este z darceka nevidela🙂 a to rozhodne potesi si myslim.
@maruski99 do dvoch tyzdnov som ho mala doma, cize nie velmi dlho🙂 ono ked mas uz premyslene, co na tom portrete chces mat, tak to uz potom ide dost rychlo🙂 v podstate na nom zacnu pracovat ihned ako im das vsetky informacie, ako by si to chcela mat, ako by to malo cele vyzerat. hej, v to som dufala a vyslo to🙂
mne ked sa narodi dcerka, tak planujem taktiez dat spravit portret, ja osobne som z tych, co si dost zakladaju na zvecneni roznych dolezitych momentov, takze tak🙂 ale riesit to budem mozno po par tyzdnoch od narodenia, hned istotne nebude na take veci cas, aj ked by som rada :D
ale prosim ta, na take veci je stale cas :D aspon ja to tak mam, ked nieco chcem, tak si to kupim a hotovo :D naco su ti potom tie peniaze, ked si ich nemozes a nevies uzit🙂 ved tie predsa boli, su, aj budu :D dopraj si, potes sa🙂
@uhgara Neodpísala si mi na to, pošli do správy, ak sa ti dá, poteším sa :D Ale inak tiež som za, nehovorím, že netreba za drahé veci utrácať stále, ale keď je to príležitostne, tak je to úplne v pohode. Ba až nevyhnutné by som povedala :D Samozrejme, že záleží od rozpočtu, ale keď to stojí za to a chceš niekomu spraviť radosť, tak nevidím dôvod, prečo nie🙂
veď a na kom máš minúť svoje úspory, keď nie na tých, na ktorých ti skutočne záleží? :D ❤ na seba toľko nemíňam ako na členov rodiny, ale tak to má byť.
Tu je však téma dar pre 60-ročnú maminu, tak sa pripojím. Zaujímalo by ma, nakoľko je to veľké jubileum, čo by bolo také vhodné kúpiť. Žiadne poukazy však kupovať nechcem, chcela by som pre ňu niečo také iné, špeciálne, neviem si však rady. ☹
@nikanu tak poukazom by pohrdla aj ta moja🙂 ono to nie je vyslovene v tom, ze by boli tie nase maminy narocne alebo nevdacne. ale kazdu takato vec proste netesi.

@beataxxx Vsak ale to tu nikto ani neradil, pokial viem, ci?🙂 To by mi popravde ani nenapadlo, take nieco by som nespravila nikomu veru :D Ani cloveku, ktoreho nemam rada :D Ved to je predsa darcek, ktora nemoze potesit absolutne nikoho🙂
@janett_332 Presne :D Tiez som to musela vyuzit, mne ked sa nieco paci, tak si to proste kupim, viem co chcem :D Alebo ked sa ma muz opyta narovinu, co chcem, tak je to rozhodne lepsie pre obe strany :D