icon

Dar pre matku a mimino po návrate z pôrodnice

martinaka3.5
31. mar 2015

Poraďte, co darovať sestre, má sa vrátiť z pôrodnice aj s druhorodenym synom (oblečenia má dosť).

grossmann
31. mar 2015

plienky, tie sa vzdy zidu a nemusi kupovat(aspon mne stale padli veeelmi vhod), ci nejaku kozmetiku pre dietatko -umyvaci gel, krem na dupu, tiez sa to nestrati a expiraciu to ma aj 2roky...pripadne nejaku hrkalku pre mimco,...niekto dava aj peniazky, ze sak rodicia najlepsie vedia na co to vyuziju....pre maminku bud nieso co vies, ze sestra ma rada a pod, alebo len cajik pre dojciace maminky, kyticku.....maminku ptoom mozno vaic potesi, ze sa povenujes starsiemu dietatku, ci donesies nejake jedlo, ze nemusi este riesit aj varenie...

baryana
31. mar 2015

mna na jej mieste by potesili plienky, plienky a plienky 🙂 . ked ma druhorodene, tak asi vsetko podstatne ma a predavaju sa take pekne torty z plienok. mna to ako darcek velmi potesilo. 🙂

zabina27
31. mar 2015

asi plienky, sudokrem, kvalitne vlhke obrusky a pre maminu vineu, caj pre dojciace mamy a ked je to sestra, tak kludne aj dobru papanicu pre nu a starsie dieta aspon na tyzden, aspon nejaky kolac 🙂 od surodenca by ma to neurazilo 😀 mna napriklad kytica obtazovala, v tych prvych dnoch som mala dost vsetkeho a nie rozmyslat, ci maju kvety dost vody...

liebling98
31. mar 2015

@martinaka3.5 presne ako píšu baby nado mnou. Plienky a vlhčené obrúsky, predpokladám, že vieš, akú značku používa. Pre maminu nejaký koláčik, čaj pre dojčiace matky, jedlu na týždeň by som sa aj ja potešila. A nezabudni aj nejakú drobnosť pre staršieho súrodenca (malé autíčko pre chlapca, alebo bábiku pre dievčatko, alebo farbičky, kinderko a pod ), prípadne aj pre manžela (dobré vínko napríklad) 😉

monciky
31. mar 2015

ked je to sestra, tej by som dala peniaze pre babo a kupila nejaku hracku, napr. Fisher Price maju uzasne hracky...., ale aj tie plienky nie su na zahodenie, mne vzdy dochadzali, ked to bolo najmenej treba🙂

drobcek26l
31. mar 2015

Úplne originálny darček ktorý mi dali moje švagriné a súrodenci bol ten, že keď som sa vrátila domov, bola plná chladnička jedla, na sporáku voňal čerstvo navarený obed upratané bolo tak že viac čisto sme nemali ani po nasťahovaní a ešte aj kvety boli osprchované. 🙂 Samozrejme vždy keď som to potrebovala, vždy boli ochotní malého mi postrážiť a mne tak dať aspoň chvíľku voľna. Nikdy na to nezabudnem a vždy im budem vďačná a zaviazaná

ali08
31. mar 2015

Daj si spraviť plienkovu tortu to je teraz trend.A sestre kúp kvety 😉

monciky
31. mar 2015

@drobcek26l
klobuk dole pred takou rodinou, to ja by som sa dockala opacneho, keby som pustila svagra k sebe domov🙂

pribinak
31. mar 2015

Darčekový kupón na babatkovske fotenie (to sme dostali my a spravili nam krásne fotky)

pribinak
31. mar 2015

Bol tu dobry postrech, ze určite nejaku drobnosť pre staršieho súrodenca

meluela
31. mar 2015

@martinaka3.5 ja som mala po porode brutalnu chut na sladke ... takze ked vies co ma rada, kup 🙂
plienkove torty nie, radsej neotvoreny uhladne zabaleny balicek
peknu malicku hracku pre babatko
dudlik ak nie je proti nim a pouzivala pri prvom
osuska pre babatko
dobru knizku

barbora59
31. mar 2015

@drobcek26l v dobrom zavidim, ja som bola sama na vsetko a hladna lebo varit som nestihala..

babatkoo
31. mar 2015

Mne by sa pacil krasne vyzdobeny byt na uvitanie. Taky americky styl - baloniky ... 🙂 strasne sa mi to paci. A tie uz bolo spomenute - upratany byt a navarene vonave jedlo 😀 a nejaky spomienkovy darcek na babatko - sadra na odtlacok alebo nieco podobne

miadi
31. mar 2015

ja som kamoske poslala plienkovu tortu vnutri bolo sampanske skovane na oslavu stalo to 30e bola stym velmi spokojna -este v porodnici zurila ze vsetci jej davaju oblecko a hracky ze toho uz ma kopec 😀
neterke som doniesla kufor plny oblecka za 200a len to hodili do skrine a povedali ze naco ze uz bude potrebovat veci do skoly 😀 babatko 😀

gubiko
1. apr 2015

@martinaka3.5 mňa by ohromne potešil uprataný byt a navarené, napečené. že aspoň ten jeden-dva dni nebudem musieť nič riešiť. božinky, to by bolo skvelé! a vecné darčeky určite tie vlhčené obrúsky (nikdy nie je dosť) a plienky. ale tiež nie tú plienkovú tortu, ale normálne balenie plienok. ako ten byt, ako tu píšu baby, to by som si zapamätala viac ako hocijaký vecný dar, proste to odbremenenie, že nemusím nič doma. tak ste ma navnadili, že asi si to u sestry zariadim, aby mi takto pomohla! ďakujem baby 🙂

monciky
1. apr 2015

ja nemam sestru ale keby som mala a bola by v porodnici a mala by muza, ktory teda na taketo veci nie je, velku radost by mi spravilo jej byt vygrunotovat, nachystat, navarit🙂

martinaka3.5
autor
1. apr 2015

keďže sestra býva v jednom dome s našou maminou, navarené bude mať a upratané tiež... chcela som niečo originálne, ale nakoniec asi ostanem pri klasike - plienky, hračka, segre nejaký čaj na kojenie, príp. jablkový džús, ktorý pila po prvom pôrode...