icon

Tašky do pôrodnice

5. mar 2022

Baby pobalila som sa do pôrodnice a zmestila som sa do jedného kufra plus do jednej veľkej cestovnej tašky. Príde mi to strašne veľa a bojím sa, že sestričky budú mať blbé komentáre. Pôrodnica neposkytne nič takže od plienok po oblečenie pre malého si všetko beriem. A tie popôrodné vložky a zdravotnícke pomôcky zaberu dost vela miesta v taške... Rodiť budem na druhej strane Slovenska takže ani návšteva nehrozí. Ukludnite ma prosím ze sa zbytočne stresujem 🙈

diamond007
•
5. mar 2022

Ja som presne tak šla do pôrodnice a ešte mi chýbali aj čisté uteráky.... Takže v pohode si zabalená. Treba veľa veci, hlavne viac osusiek atd

nika3136
•
5. mar 2022

Preco by to mali sestricky nejako komentovat? 🙂

autor
•
5. mar 2022

@nika3136 som prvorodička preto sa tak stresujem 😊

petamich
•
5. mar 2022

jednym uchom dnu a druhym von ak hodia komentar 🤷‍♀️ im sa s tym nechce nadrapovat ale ked mas na koleckach to si aj sama odtlacis, ja som tiez typ radsej mat zbytocne ako chybat - a teda vlozky, plienky a pol kufra v rici 😂

terezia323
•
5. mar 2022

V nemocnici bude každému jedno koľko máš tašiek. Radšej zobrať niečo navyše zbytočne akoby ti malo niečo chýbať. Ja som zažila aj pani, ktorá prišla s troma kuframi, nikto to neriešil 🙂

kris_y
•
5. mar 2022

Rodila som v čase korony, keď boli návštevy zakázané... čiže som si so sebou brala ešte aj balík minerálky... sestrička keď to zbadala v kufri bola veľmi "múdra"... keby som vedela, zoberiem si aj 2 balíky, na oddelení nebol ani len automat na vodu, bol jedine na prízemí, kam ma nechceli pustiť (lebo veď korona) a 0,5 l vody tam stalo vyše eura.

evkamotka
•
5. mar 2022

S dvoma kuframi podla mna zapadnes do bezneho standardu, ak nemocnica nic neposkytuje, aj ostatne mamicky si iste vsetko beru

mima1
•
5. mar 2022

Mne sa smiali sestricky ze ci ma tam muz poslal ze tam budem byvat 😂😂. Akoze ci ma vyhodil 😂 ale pohoda. Neries vezmi aj tri ked treba

danyelia
•
5. mar 2022

Ahoj, zbytočne sa stresuješ, podľa mňa si ani nevšimnú koľko máš vecí a nebudú to vôbec riešiť 🙂

katka281
•
5. mar 2022

Nestresuj sa 😊 pokial nic neposkytuju, niet sa comu divit ze mas vela veci. Uz len take plienky, vlozky a uterak zaberu kopec miesta. Vacsina sestriciek ma kopec sprostych reci na cokolvek, ony si najdu 😄 do mna vyletela za to ze preco rodim vo Zvolene a nie v Banskej Bystrici, ked byvam tam. Sestrickami sa nenechaj rozhodit a znechutit.

nikol219
•
Odpoveď bola odstránená
•