Darček na 30. narodeniny
Sesternica oslavuje okruhle narodeniny, 30 rokov. V tom case bude na Slovensku. Ako darcek by chcela diamantove nausnice a nahrdelnik. Stoji okolo 2 000 euro. Skladali by sme sa po cca 120 eur, neviem este uplne presne.
A teraz moj pohlad. Sesternica studovala modny dizajn v Londyne, teraz zije v Thajsku. Prisla teraz o pracu. Myslim si, ze si zvykla, ze ma vsetko na co si ukaze. V Londyne ked studovala, tak nechcela byvat s viacerymi ludmi, chcela byvanie len s kamaratkou, pretoze ona tak je zvyknuta, na vyssiu uroven. Jej otec podnika, vzdy mala vsetko na co si ukazala. Jej mama, moja teta, jej platila byvanie a dalsie poplatky spojene s tym, aby tam vobec mohla studovat a zit. Mala myslim nejaku brigadu pocas studia, v rychlom obcerstveni. Teraz nema pracu a aby mohla v Thajsku zostat, posiela jej mama peniaze, plati jej najom. Odkial to vsetko viem? Od tety samej.
Pride mi dost od veci jej kupovat drahe sperky. Mne to ale pride divne, kupovat 30 rocnej drahy darcek, ked sa sama nevie o seba postarat. Ja ju nepodporujem financne, takze mne to moze byt jedno, ale aj tak mam z toho taky divny pocit. Ako by ste to urobili vy? Alebo sa na to pozeram zle? Mam kupit nejaky darcek sama za seba?
Nevidím nikde.
@polarnaziara25 na 2. strane 2. príspevok dala link
@polarnaziara25 na 2. strane 2. príspevok dala link
@aliziana Vďaka.Mňa zaujímalo prečo je taký lacný.Už viem

Nevidím nikde.