Darček na 40. narodeniny pre muža
Ahojte, poraďte nejaký darček na 40tku pre muža. Je to náš (môj a manželov) kamarát a máme dilemu. Je sám, slobodný, bezdetný, takže kúpi si čo chce a kedy chce 😂 minulý rok sme mu urobili darčekový kôš s hrozienkami, alkoholom, čokoláda, atď + sme mu kúpili poukážku do kníhkupectva, keďže rád číta..ale tento rok už nemáme nápady 🙈
Ďakujem! 🙂
Tazko radit, ked nevieme jeho konicky. Mozno permanentku do fitka, nech tam nejaku spozna. Alebo nejaky zazitok, napriklad jazda nejakym sportovym autom, skok z lietadla, vyhliadkovy let…
https://www.adarceky.sk/leciva-kniha-jak-prezit... ak má rád knihy tak toto je milé a vtipné ...
Je to uplna hovadina, ale mne sa strasne paci toto 🤣
Poukazku do sportoveho obchodu, kvalitny rum, thajsku masaz, listok na lepsi koncert, degustacnu veceru
poukazku na to,co ma rad, urcite okrem knih ho este nieco bavi 🙂 urcite nie nejake blbosti, akoze vtipne gyce o 40tke, to je ako dostat pohare na okruhle narodeniny, teraz su aj rozne 1-2 dnove vylety na zaujimave miesta v dobrych cenach
Ďakujem všetkým. Chodí sem tam behať, ale posilka, to nie, to aj minule rozprával, že tam bol a vôbec ho to tam nenadchlo. Sem tam ešte vybehne na turistiku. Fakt neviem čo vymyslieť. Máme 2 malé deti, takže fakt neplánujem niečo za viac ako 60€.
Basu dobreho piva akebo dobre vino. Tricko s potlacou - vlastnym textom. Ak rad cita, tak nievo na tu temu
V tomto budgete možno - špeciálnu edíciu / vydanie obľúbenej knihy (neviem či ma rad sci-fi ale napríklad Duna). Ak pije alkohol tak fľaša dobrého rumu alebo whisky.
A čo tak kvalitný darček do domácnosti, na profikuchar.sk majú úžasné kvalitné nože, dlho sú ostré, je to portugalská výroba, majú pre zdatnejších kuchárov aj pre menej skúsených. Ja mám IVO Premier a iné už nechcem. Sú perfektné.