icon

Darček na na narodeniny, keď nemám peniaze

16. máj 2023

Dobrý den, som studentka a šetrim kde sa dá. Čo by som mala podľa vás kúpiť mužovi, ktorý pracuje, nemá žiadne extra koníčky a v podstate všetko čo chce si kúpi sám. Budget mám 100€

Strana
z2
a_alexandra_a
16. máj 2023

Je to partner, otec, kamoš?

autor
16. máj 2023

@a_alexandra_a partner

roja01
16. máj 2023

Kup listky do divadla a flasu sektu.

bobo2433
16. máj 2023

Ten nadpis je hrozný ...darček ak nemám peniaze a v texte že budget 100e to sa riadne vylučuje...neviem kto mení tie názvy ale dosť naprd 🙆

a_alexandra_a
16. máj 2023

Kino, divadlo, kravata, opasok, taška do práce, peňaženka...

h2
16. máj 2023

Určite mu nekupuj darček za 100€. On zrejme ani neočakáva od študentky drahé dary. Daj mu nejakú milú drobnosť, upeč mu tortu a strávte spolu pekný večer. 😉

lulana79
16. máj 2023

spoločné lístky na nejaké fajn predstavenie...

zuzubb007
16. máj 2023

A naco darcek za 100 euro, vsak chodte do kina za 15 euro a napec kolac a povenuj sa mu, to mu bude bohate stacit chlapovi staci zakladna potreba 😉

0silvia0
16. máj 2023

lístky na koncert, na festival, do kina

apolka77
16. máj 2023

Priprav večeru, upec tortu kúp dobré vínko a ešte listky do kina divadlo či koncert hneď máš po 100..toto más istotu a nie dajaky trápny darček (retiazku, parfém) ktoré hodí do šuflíka.

zmrzlinka2021
16. máj 2023

Je to priatel a asi vidi, ze studujes a ake mas financne moznosti.

Ja ked som s muzom este len chodila, ako prvy darcek som mu kupila nozik victorinox.. velmi, skutocne velmi ho to prekvapilo.

Urcite by som nikomu nekupovala klucenky s fotkou, albumceky a podobne sprostosti. A tiez aj kebyze priacujem, do priatela netreba prilis investovat

autor
16. máj 2023

Ďakujem za každú radu. Lístky na nejaké predstavenie by bol pre neho skôr trest ako darček. Som hrozne stratená. Tie čo píšete že mám urobiť koláč a pekný večer tak to by nebolo nič výnimočné to máme každý víkend

blondiee83
16. máj 2023

No ak setris, kde sa da, tak by som urcite partnerovi nekupovala dar za 100eur - keby bol snubenec, tak mozno.. Ale partnerovi urcite nie. Ako dlho ste vlastne spolu?

danulicek
16. máj 2023

ako dlho ste spolu a koľko bude mať rokov? myslím, že aspoň podľa tohto vymyslíme niečo viac 🙂

0silvia0
16. máj 2023

tak keď lístky by boli ako za trest, tak nám niečo o ňom napíš. Píšeš, že extra záujmy nemá, všetko si kúpi. Tak nejaké tričko obľúbenej kapely? Hudbu snáď počúva...

vkatush
16. máj 2023

Spoločná masáž, adrenalínové zážitky alebo degustácie vína, whiskey a pod tiež sú niektoré do stovky, dá sa nájsť.
Alebo urob piknik. Zabaľte veci do košíka a choďte na nejaký pekný výhľad, už bude teplo o chvíľu.

h2
16. máj 2023

Čiže musí to byť nevyhnutne niečo výnimočné? A nie koláč. Tortu. Narodeninovú, so sviečkami. K tomu už naozaj len niečo malé, do 20€. Ale čo, to už závisí na tom, aký je, čo má rád. Knihu, tričko s vtipným nápisom, fľašu nejakého obľúbeného alkoholu...? Ťažko radiť, keď nevieme, či číta knihy, pije alkohol, alebo je srandista.

sense
16. máj 2023

Keď lístky na predstavenie za trest, tak lístky do Wellness, koncert, bowling, motokáry, Escape room

tykat
16. máj 2023

Tak si napr. chodte zahrat unikovku

eternity24
Autor odpoveď zmazal
lula3108
16. máj 2023

Kup mu lego - univerzalny darcek pre kazdeho chlapa od 1-99 rokov😄podla toho co ma rad - starwars, marvel, harryho pottera, auta, motorky- vsetko si vie poskladat. A plus sprav darcek zo seba, kup si nejake pekne spodne pradlo, cakaj ho doma v podvazkoch a myslim ze toto chlapa potesi ovela viac ako kino🤷🏻‍♀️

babulkomale
16. máj 2023

Neviem kolko ste spolu, tazko sa vybera pre blizkych, nieto navrhuje pre cudzieho chlapa, ale kebyze som studentka a mam chlapa co zaraba, a setrila by som kde sa da, ako pises, nekupovala by som nic hmotne.
Upiekla by som mu tortu aku lubi, hodila na seba korzet a podvazky a poriadne ho oralne vyobracala.
Teda, ak nemas dvesto kil 😉

onedaynick
16. máj 2023

@lula3108 moj muz, keby dostal lego sa pozera, ci uz mam demenciu.
@babulkomale 🙂

slavomira236
16. máj 2023

@lula3108 na poriadne lego ma malo..

autor
16. máj 2023

Sme spolu 8 rokov, už som vyčerpala snáď všetko čo som mohla. Ale ďakujem vám, niektoré rady zvážim. S ním je to príliš komplikované, malo čo mu urobí fakt že radosť. Určite mu upečiem tortu, na tom si dám veľmi záležať lebo ma rád sladké, takže ta chcem aby bola v tope. Keby mám viac peňazí, kúpila by som pobyt, niekde kde viem že sa chce pozrieť. Jedine čo ma napadá, že by ocenil tak holiaci strojček, ale to neviem či do stovky kúpim niečo kvalitné. Zas nechcem kupovať šunt len aby mal. Ešte je dobrý nápad tá degustácia. Premýšľam ešte nad kurzom varenia, ale to tiež nie je lacné.

zmrzlinka2021
16. máj 2023

Autorka,

podla mna ho potesi aj to, ze ho pozves na nejake dobre predstavenie do divadla a budete spolu 🙂

ivangeline
16. máj 2023

Mojmu som pocas chodenia kupila luk a sipy. ;D

veronikalubko
16. máj 2023

@bobo2433 ja uz som šla písať že na nech nájde niečo na YT 🤣 Že vlastnoručne sú najkrajšie 😀😀😀😀😀

autor
16. máj 2023

@zmrzlinka2021 človeku čo nemá rád divadelné predstavenia a keď tam ideme si to vyslovene odtrpi asi nie je dobry nápad dávať taký darček

janage
16. máj 2023

Predplatné časopisu čo obľubuje. Ak cestovanie Geo, Lide a zeme a pod. Ak históriu Historickú revue atď.
Degustácia ako niekto písal, či niečo zážitkové.
V Bardejove teraz bude možnosť stredovekej večere v rámci záži Bardejov, robia sa už komentované prehliadky lesa a rôzne zážitkové veci.
Podľa toho čo ho zaujíma a rád robí

Strana
z2