Darček na na narodeniny, keď nemám peniaze
Dobrý den, som studentka a šetrim kde sa dá. Čo by som mala podľa vás kúpiť mužovi, ktorý pracuje, nemá žiadne extra koníčky a v podstate všetko čo chce si kúpi sám. Budget mám 100€
A co tak nejaky wellness?
Wellness je fajn napad
Ale taka rada/nazor: prestante sa darcekovat. Aj tak vsetko mate, co chcete si kupite. Zavedte si k narodkam spolocnu veceru. Zbytocne sa "trapite" s darcekmi, po x rokoch to uz nie je ziadna sranda vymyslat a nakoniec, ste dospeli, o darceky vobec nejde
Kazetu s parfemom
Ja nikdy nepochopím toto kupovanie darčekov za každú cenu... Ale ak, tak za 100 kúpiš napríklad nejaké hodinky ...
Co tak zmenseny model skutocneho auta Ferarri? 🤔
Neviem, ci nebolo spomenute, ale spolocna masaz by sa do 100 eur vosla
Degustacna vecera
Keď nemá rád divadlo, tak možno kino, alebo kniha, dobre víno 🙂 veď nemusíš minút celú sumu len aby si kúpila.
Kúp si sexi bielizeň na seba, obleč si to a bude najviac šťastný 👍 plus šampanske a jahody 😃🤭

môj muž napr pije rád kávu, takže napr balíček s kvalitnými kávami z pražiarne je preňho top darček (to len príklad). prípadne ak má tvoj rád pivo, tak nejaké výberové pivá. prípadne naplánuj nejaký výlet spojený s dobrým obedom alebo nejakým miestom, ktoré by sa mu mohlo páčiť. ste spolu 8 rokov, ja myslím, že zážitkové darčeky sú viac ako za každú cenu niečo materiálne. alebo lístky do wellness, to je pre väčšinu ľudí príjemný oddych.
inak dosť záleží na tom, ako veľmi chceš byť štedrá na darček z tých 100 eur, prípadne ako ste otvorení dobrodružstvu - ryanair máva niekedy letenky do záhrebu za 10 eur (20 eur/osoba tam aj späť), dobré ubytko sa dá zohnať za 50 eur na dve noci pre dve osoby, to by ste prípadne mohli poriešiť aj spoločne. prestravovať sa tam dá v pohode aj v potravinách tie dva dni. ale tie letenky, ak vyčíhneš dobrú zľavu - nemusia byť zlý nápad, ovšem, ak nie je jeho top zážitkom sedenie pri telke 😀