icon

Darček po pôrode

24. júl 2023

Ahojte, keď ste porodili, priniesol vám niečo partner, pripadne rodičia/svokrovci nejaký darcek alebo malú pozornosť?

Strana
z2
milanemila
25. júl 2023

Partner kvety po obidvoch porodoch a inac nic, lebo sme sa dohodli, ze potom ked bude na to cas dostanem “za porody” nove prsia.
V kazdom pripade nejaka mala pozornost je velmi mila, vacsinou vsetky navstevy zaujima iba babatko a zena je “vzduch”. My si s kamoskami davame take “wellness balicky” po porodoch, kazdej tam dame co ma rada od sladkosti cez poukazky, nejake veci na relax a tak, je to velmi mile 🙂

rhodesian
25. júl 2023

Ocino mi doniesol kvety 🌹 bábätku plienky, kvietok na kočík a nejaké oblečenie 😊
Svokra mi doniesla čaj- spalovač tukov, zobrala bábätko v perinke z rúk a oznámila mi : rob so sebou niečo, ostala si tučná. Bola som 9 dní po pôrode, v hlbokej depresii . 🤷‍♀️

milanemila
25. júl 2023

@rhodesian ach krava :( namiesto toho aby zeny drzali spolu, tak si najviach medzisebou podkopavaju nohy :/

rhodesian
25. júl 2023

@milanemila už som s nou prerušila všetky kontakty lebo toho bolo oveľa viac. Toto bola len taká čerešnička 🤷‍♀️ ona si vnúča nevidí vzhľadom na to ako sa ku mne správala, a ja som už po 7 týždňoch bola na svojej váhe. Win-win situácia 😁

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
stanka2612
25. júl 2023

@rhodesian krava 🐄 tupa je tá tvoja svokra

la_dolce_vita
25. júl 2023

obrovskú kyticu a zlatý šperk, to bol taký zvyk, že na pamiatku a zlato bolo vtedy moderné

rhodesian
25. júl 2023

@elizabet173
@stanka2612 komu nieje z hora dané, v apatieke nekúpi 😂

4stanka4
25. júl 2023

@hendikep u nás tiež tak...keď mala naša rok tak len prišli najedli sa a nedoniesli pre malú NIČ a ako bonus tu urobila svokra taku scenu ze som sa este mesiac hanbila pred susedmi ☹ Keď mal ich milovaný vnúčik rok to sa šli posr...t. A vlastne je to doteraz vo všetkom tak. Ale už sa nad tým nerozculujem, len nech sa potom o pár rokov nedivia, len to človeka zamrzí a vidím aj na manželovi ze mu to je ľúto.

hendikep
25. júl 2023

@4stanka4 ja to nechapem, ved presne to aj muzov musi mrziet ci ich deti su od macochy alebo co … akoze vyplieskana som z toho ze niekto takto uvazuje 🤯

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
terry658
25. júl 2023

Moji rodičia vždy donesú kyticu. Svokra peniaze. Manžel mi vždy kúpi nejaký šperk ale musím si ho ísť vybrať lebo sa celkom nezhodneme na vkuse. Práve dnes mi kúpil pôrodné za tretie bábo.

Strana
z2