Darček pre 12 ročného chlapca na Vianoce
Ahojte chcela by som sa vas spytat co este dokupit 12 rocnemu synovi na vianoce? Mam uz pre neho nejake darceky napriklad hru na ps4,nejake fixky na graffiti,pyrotechniku,mikinu ale zda sa mi to malo nejake rady co mu este dokupit?
Gratulujrm ste skvelym prikladom pre svoje dieta. Kupovat pyrotechniku a potom taky hajzlici ako Vas syn to hadzu starym ludom a psickarom pod nohy alebo pod parkujuce auta. Gratulujem
@princeznasevera A fixy na grafity. Najlepší vek, začať s grafitmi. O 2 roky mu kúpi spraye.
@princeznasevera Neviem co presne mysli tou pyrotechnikou, ale moze to byt aj ohnostroj. Ja osobne klasickych piratov tiez neznasam. Ale ohnostroje si velmi rada pozriem. A kludne by som si kupila aj pol hodinovy keby to nestalo tak nenormalne peniaze, ktore len vyletia do vzduchu.. A zato nikomu pod nohy ani pod auta nic nehadzem
Knihu, postelne obliecky, pyzamo, capicu, powerbanku, sportovy ruksak
@najk a prave kvoli takym ako ty ja musim sediet v kupelke s mojimi mackami a cakat kim strielanie skonci co oni idu umret od strachu. To ti nevadi? Asi ti nikdo nestrielal ohnostroj v kupelke ze
@marca12 ja tomu rozumiem a verím, že to môže fungovať (asi aj funguje) u malých detí, ale 10-12-rocnym sa už kupujú skôr praktické veci, oblečenie, nejaké športové potreby a pod., čiže tam už podľa mňa ani nie je veľmi čím tu pozornosť odviesť, keďže si už aj samé vedia povedať čo si želajú
@princeznasevera To ako mozte povedat, ze hajzlici ako Vas syn??? Nepoznate, sudite a este sa vulgarne vyjadrujete!!! Ja tiez neoblubujem pyrotechniku, ale prskavky, vcelicky patria k Silvestru. Mna skor zaraza, ze vacsina psickarov je ochotna zaplatit neskutocne peniaze u veterinara a ked ma doplacat u zubara 20E, tak povie, ze nema, lebo platil za psa 200E. Zvietata su povysovane nad ludi. 😲 Btw mam doma zverinec, voliery s vtakmi, ryby, plazy. Mne je skor luto tych psikov, co byvaju v bytoch, (husky, vlciak...atd), to je vyslovene tyranie, nie 1 delibuch.
@princeznasevera a Tebe niekto striela ohnostroj v kupelke ked sa pytas ci ho niekto nestrielal mne?
@najk keby si mala doma zviera vedela by si ze sa to ozyva nie nestriela ale napisala som to ze to zviera je v strese a v tej kupelke je zalezene lebo hlada ukryt no tam je to 2x nasobne pocut viac ako v izbe
@princeznasevera mali sme dvoch psov vonku. Na Silvestra ich otec vzdy zobral do pivnice. V pohode to ten jeden den zvladli. Keby sa tak velmi bali, dam tabletku na ukludnenie. Ja mam teraz doma novorodenca. Tiez bude mozno plakat a bude sa bat. Ale ukludnim ju a zvladneme to. Kvoli tomu nebudem nadavat na ohnostroje..
My sme mali sucku a petard sa nebála. Pekne ohňostroje na Silvestra sa mi páčia, samozrejme, mimo Silvestra tie petardy nemám rada.
Ale v každom prípade petardy a ohňostroje nepatria do rúk 12-ročnému decku. Asi preto to aj predávajú len dospelým, že to deti nemajú čo odpaľovat. Aj obyčajne prskavky môj syn pali pod dozorom. A len na Silvestra.
No a graffiti tiež môže byt aj umenie aj vandalizmus. Ak to niekto vie robiť, len na legálnych plochách, tak super. Ale strčiť decku fixky a chod si kreslit von, to neschvaľujem. A tiež by som si dala pozor na partiu, v akej sa tým pádom pohybuje.
Radšej by som nakúpila plátna a farby, ak je chlapec umelecky nadaný.

@nyusika ...tak ani nie, lebo ma to rozlozene na doma, u jednej babky u druhej babky a u krstnej mamy. Dostane len to co potrebuje a co vyuzije a sam chce, tiez to vychadza u kazdeho jeden darcek, doma teda aspon tri.