icon

Darček pre 7-ročné dievčatko do 50 EUR

19. feb 2026

Neviem čo ju baví, je to moja neter ktorú uvidím prvý krát v živote zo zahraničia. Chcem jej však dať nejaký darček v hodnote do 50€ cca, ma niekto dcérky a vie mi poskytnúť nápady čo takéto slečny baví?

anonym_573d82
19. feb 2026

opýtaj sa jej matky

tato_
19. feb 2026

Modelovacia hmota, sada znackovych fixiek (posca), detska kozmetika, chlpate vankuse, oblecko/pyzamo s jej aktualnym motivom, sada goraliek a ozdob na vyrobu naramkov, 3h vstup do najblizsieho aqua parku, navsteva jump areny / fastfoodu / pizzerky ...

ivicatolic
19. feb 2026

@anonym_autor bábika v slovenskom kroji....juchúúú 😊👍

loyda
19. feb 2026

Moju 7 rocnu dcéru bavia kadejaké kreatívne sady, fixky, diamantové maľovanie a podobne tvorivosti. Ďalej knihy (ale to asi nevieš, čo má rada). Ale sú aj kadejaké zošity na nalepkovanie a podobne. Ďalej sa dcéra hra s legom dosť často. Teraz na Vianoce dostala foťák, ktorý hneď vytlačí fotku a fotí asi všetko 😄 karaoke reproduktor, ak neter rada spieva.
Máš nejaké info, čo ju baví? Čomu sa venuje? Lebo napr. Moja dcéra sa s bábikami hrala minimálne.
Prípadne ako tu bolo spomenuté, nejaké pyžamo, alebo obliečky s obľúbeným motívom.

anonym_16e559
20. feb 2026

Spýtaj sa jej mamy. Alebo vezmi malú na nákupy, nech si sama vyberie.

mirola
20. feb 2026

nepytaj sa jej matky, mna ked sa niekto spyta .. nikdy neviem odpovedat a poviem hocico.. proste sama mavam problem kupit malemu darcek aby zaujal, nie este rozmyslat za inych. kup jej toto : https://www.kaufland.sk/product/512184152/?utm_...
Moj maly to ma a nevie sa s tym dohrať.. aj mne sa to paci... 🙂

kiki68
20. feb 2026

Za mna fixky/ farby su idealne. A nejake farebne papiere vzorovane/ blok. Taketo maju 6-8 rocne deti asi najradsej. Plus veci do peracnika, nejaky privesok pekny

saxana000
20. feb 2026

Gumickove naramky su v kurze aj ine kreativne sady vyroba balzamov na pery alebo bomby do kupela .ani barbie pripadne roboticke zvieratko od furreal nikdy nesklame alebo nejake lego pripadne spolocensku hru.. spytaj sa mamy mozno aj korcule ladove alebo kolieskove by ju potesili ak nema.

vikusjk
20. feb 2026

@anonym_autor v tom veku asi vacsina dievcat nepohdrne nicim kreativnym. Zajdi do dracika, alebo teda neviem, ci si v zahranici ty, alebo ona. Ale v hrackarstvach mavaju take hotove kreativne sady. Budu isto lacnejsie, cize mozes este prikupit napriklad plysaka, alebo nejake farbicky, fixy, su take Top model sady nalepovacie, to moju tiez bavilo, ze si lepila nalepky akoze oblecenie, dizajn, alebo rozne ine.

anonym_6b1b97
20. feb 2026
@saxana000

Gumickove naramky su v kurze aj ine kreativne sady vyroba balzamov na pery alebo bomby do kupela .ani barbie pripadne roboticke zvieratko od furreal nikdy nesklame alebo nejake lego pripadne spolocensku hru.. spytaj sa mamy mozno aj korcule ladove alebo kolieskove by ju potesili ak nema.

@saxana000 moju by Barbie veru sklamala na celej čiare.