Darček pre aktívnu svokru na Vianoce
Moja svokra je moderna aktivna zena, aj ked po 60tke. Nepoznam ju tak dobre, aby som jej mohla vybrat nieco personalizovane, tak sa skor musim uchylit k nejakemu viac generickemu darceku. Napadlo mi, ze by som jej dala nejake poukazy na masaze, kedze aktivne sportuje, otuzuje a stara sa o seba. Ak su tu nejake zeny, ktore uz maju nevesty, potesil by vas takyto darcek alebo by ste prijali radsej nieco hmotne, s cim nie su dalsie starosti?
A co poviete na headspa?
A co poviete na headspa?
@anonym_autor nevadí jej keď sa jej niekto hra s vlasmi?Ak nie tak ano
Nemam uplne vyhradeny budget. Viem si predstavit minut aj okolo 200 eur ale zas nechcem to hrotit aby sa necitila nejak zle kvoli tomu. Nepozname sa velmi dlho a nezvykneme sa obdarovavat, kedze sa stretavame len vynimocne. Matrace su uplne mimo, rovnako wellness, to uz sa bavime o ovela vyssej sume. Ta masaz sa mi pozdava aj preto, ze tam nebude konkretna suma ako napriklad keby som jej dala poukazku do Martinusu doslova so sumou. Ten kos co tu niekto spominal mi zase pride ako nejaky darcek pre dochodcov, este aj s vitaminami, to by sa hadam aj urazila 😀 Darcek ma byt odo mna, nie od mojho partnera. Ja ju ani nechcem odbit, chcem ju praveze potesit ale neviem co by potesilo aktivnu zenu v jej veku, kedze moja mama je uplne iny typ. Mozno mi este napadla nejaka procedura na okraslenie ale bojim sa tak naslepo. Alebo headspa ale s tym nemam skusenost.
@anonym_autor dala som rodicom vždy daky poukaz do hotela na welness a večeru keďže ocino robí v zahraničí a neviem nafixovat presný dátum a vždy ma to vyslo do 100€ svokre sme kúpili zakopane na 2 noci za 78€ všetko sa dá 🙂
@anonym_autor Uplne mimo standardu: najlepsi darcek, ktory som kedy ja dala mojim rodicom, boli genograficke testy na identifikaciu genetickych korenov a predkov.
Chodi plavat? Mozno permanentku do nejakeho hotela/plavarne tam v meste kde byva, kde bude aj wellness (ak chodi na take) alebo tam ponukaju aj masaz, kozmetiku. ze si vyberie, co chce
Vdaka za tipy! Kupovat poukazky do potravin alebo drogerie mi pride take dost divne. Ako keby bola nejaky socialny pripad 😀 Teda aspon ja to tak vnimam. Tomuto sa urcite chcem vyhnut. Chcem ju potesit niecim co jej spravi radost. Aj poukazka do sportoveho obchodu znie fajn ale ona si kupuje take premiovejsie veci, rozne znacky, tak neviem kde by som jej to kupila. Este mi napadlo, ze mozno nejake listky na koncert ale ak by som jej kupila 2 tak neviem ci by mala s kym ist, je sama. My zijeme mimo.
@anonym_autor Tiež si myslím a poukážky si nedávame a skôr si kupujeme darčeky zážitkové a svokre 20 rokov ak nie viac jej obľúbený parfum.Švagrina jej kupovala vždy voňavé sviečky a všelijaké drahé aroma sady.
Nemam uplne vyhradeny budget. Viem si predstavit minut aj okolo 200 eur ale zas nechcem to hrotit aby sa necitila nejak zle kvoli tomu. Nepozname sa velmi dlho a nezvykneme sa obdarovavat, kedze sa stretavame len vynimocne. Matrace su uplne mimo, rovnako wellness, to uz sa bavime o ovela vyssej sume. Ta masaz sa mi pozdava aj preto, ze tam nebude konkretna suma ako napriklad keby som jej dala poukazku do Martinusu doslova so sumou. Ten kos co tu niekto spominal mi zase pride ako nejaky darcek pre dochodcov, este aj s vitaminami, to by sa hadam aj urazila 😀 Darcek ma byt odo mna, nie od mojho partnera. Ja ju ani nechcem odbit, chcem ju praveze potesit ale neviem co by potesilo aktivnu zenu v jej veku, kedze moja mama je uplne iny typ. Mozno mi este napadla nejaka procedura na okraslenie ale bojim sa tak naslepo. Alebo headspa ale s tym nemam skusenost.
@anonym_autor co tak poukazku do hair spa?
@anonym_0a6da0 tak ak sa tu mohli baviť o matracoch, čo tiež nie je najlacnejšie, tak wellness je ešte oproti tomu nič 😂 moje 2 matrace stáli 1000€ 😖 a to boli v akcii, ale zas na druhej strane sú skvelé a mám ich už pár rokov, žiadne preležaniny na nich nie sú, takže pecka kúpa 😁
@miselka257 my sme tiež asi pred tromi rokmi kupovali nové matrace, tak viem, aké sú ceny, aj pri nich som písala, že je to finančne náročné, okrem toho nevie rozmery a každý preferuje niečo iné, my máme s mužom každý inú tvrdosť, ved sa tam aj váha zohľadňuje
@minenkaa poukážka do Dm mi príde ako peniaze 😅 čo si tam cenné alebo pamätné kupi?
@anonym_99f7de prečo by to muselo byť niečo cenné alebo pamätné? Mne sa poukážka páči, nikdy ma neurazila
Ja nechapem potrebu kupovať cudzim ĺudom nejaké osobné dary. Keď prídem na navštevu donesiem kavu, dezert, vino a vybavené.
Ja nechapem potrebu kupovať cudzim ĺudom nejaké osobné dary. Keď prídem na navštevu donesiem kavu, dezert, vino a vybavené.
@anonym_335090 U nas v rodine sme zvyknuti sa na Vianoce obdarovavat. Mamku mojho partnera nepovazujem za cudzieho cloveka a na Vianoce jej chcem urobit radost, nie odbit ju dezertom z potravin. Navyse som pisala, ze chcem skor genericky dar nez osobny, citaj poriadne.
@anonym_335090 U nas v rodine sme zvyknuti sa na Vianoce obdarovavat. Mamku mojho partnera nepovazujem za cudzieho cloveka a na Vianoce jej chcem urobit radost, nie odbit ju dezertom z potravin. Navyse som pisala, ze chcem skor genericky dar nez osobny, citaj poriadne.
@anonym_autor píšes odbornou terminologiou o personizovanom darčeku a nevieš čo jej dať. Tak si protirečíš sama, lebo keby to nebola pre teba cudzia osoba, tak nemás taketo problémy Tvoj partner už má vybrané personizovane darčeky pre tvojich rodičov?
@anonym_autor píšes odbornou terminologiou o personizovanom darčeku a nevieš čo jej dať. Tak si protirečíš sama, lebo keby to nebola pre teba cudzia osoba, tak nemás taketo problémy Tvoj partner už má vybrané personizovane darčeky pre tvojich rodičov?
@anonym_335090 Nechapem naco prispievas do temy, do ktorej nemas co povedat. No naco? Ty nemas potrebu, tak ok, nemaj. Ja mam. Darceky mojho partnera nie su predmetom otazky. Ako to suvisi? Aha, nijak.
@anonym_335090 Nechapem naco prispievas do temy, do ktorej nemas co povedat. No naco? Ty nemas potrebu, tak ok, nemaj. Ja mam. Darceky mojho partnera nie su predmetom otazky. Ako to suvisi? Aha, nijak.
@anonym_autor lebo, je to verejné forum a vyjadrujem svoj názor k danej téme.
@anonym_autor lebo, je to verejné forum a vyjadrujem svoj názor k danej téme.
@anonym_335090 😂 Dobre.
@anonym_335090 😂 Dobre.
@anonym_autor autorka, ja to myslim v dobrom. Komplikuješ si zbytočne život a v konečnom výsledku, to možno nikto ani neocení. Keď už, tak sa poraď s partnerom, kedže sa jedna o jeho maminu.
ja mam taku podobnu aktivnu svokru a vzdy ju potesi prirodna kozmetika, nieco drahsie sa snazim. Veci na sport si kupuje sama, do toho sa jej kafrat nechcem, lebo viem ake to je dostat nieco v tejto oblasti co sa mi samej nepaci :D. Ale neviem ako tvoja, ci tiez ma rada kremiky, peelingy a podobne.
@anonym_autor ja som uz viackrat davala ako darcek masaz, aj tento rok idem dat svokre k Vianociam. Idealne nejaku thajsku, u nas maju na vyber olejovu aromaticku, bylinkovu, atd., nemusi to byt len klasicka thajska, ktora je v obleceni. Odporucam celotelovu 1,5-2 hodinovu a je to super relax, vsetkych to potesilo a mam to aj osobne viackrat odskusane. Este aj nieco take ako kurz u nejakej vizazistky ak sa rada lici, popripade zazitkove kreslenie ak je skor umelecky typ, ale ak rada sportuje, tak masaz je super aj na regeneraciu. Aj head spa je dobry napad 🙂
@anonym_autor ja som uz viackrat davala ako darcek masaz, aj tento rok idem dat svokre k Vianociam. Idealne nejaku thajsku, u nas maju na vyber olejovu aromaticku, bylinkovu, atd., nemusi to byt len klasicka thajska, ktora je v obleceni. Odporucam celotelovu 1,5-2 hodinovu a je to super relax, vsetkych to potesilo a mam to aj osobne viackrat odskusane. Este aj nieco take ako kurz u nejakej vizazistky ak sa rada lici, popripade zazitkove kreslenie ak je skor umelecky typ, ale ak rada sportuje, tak masaz je super aj na regeneraciu. Aj head spa je dobry napad 🙂
@sasazu0000 Dakujem za tipy. Kupim nakoniec nejaku beauty/wellness sluzbu, len ma zarazilo, ze z toho co som pozerala v meste kde zije, tak vsetky taketo salony predavaju len voucher-y na utratu, nie konkretne voucher na vybranu proceduru. To mi pride doslova take ako dat obalku. Skusim zavolat, ci sa da priamo na vybranu proceduru nieco vyrobit.
Dakujem vsetkym za prispevky, nakoniec to bude nejaka beauty sluzba podla dostupnosti mesta kde zije.
@anonym_autor ak ma rada koncerty, tak za mna poukážka Ticketportal na rok 2026 a nieco si v tom roku vyberie.
@anonym_0a6da0 ved si sama svokra vyberie, nevesta len zaplati...🙂 sa mi paci, ako to niektore drazdi... 😍 moze jej aj bicykel kupit...
@anonym_9804fb na to si ako prišla, že by ma toto dráždilo? To by som na tom musela byť veľmi zle. Nie som svokra, ani mi to zatiaľ nehrozí, moja svokra je úžasným človekom, ale matrac by odo mňa nikdy neprijala. Je to úplne nevhodný darček a do 200 eur kvalitný tak či tak nekúpiš
Nezvyknete sa obdarovávať. Ja by som jej poukážku nedávala. Dajaku yankee candle, vianočné ponožky alebo aj nejaké termo športové, vianočnú ozdôbku. Keď kupuješ len sama za seba to stačí, keď jej syn kupuje darček zvlášť 🤷

@minenkaa poukážka do Dm mi príde ako peniaze 😅 čo si tam cenné alebo pamätné kupi?
@anonym_99f7de cenne a pamätné a to prečo
Môže si kúpiť krémy ,šminky ,vitamíny