icon

Darček pre kamaráta môjho syna za 45 EUR

14. júl 2025

Ahojte ,malý bol na oslave svojmu kamarátovi , kamarát si vypýtal špecifický darček za skoro 45 eur plus kuriér a čokoláda ,teda vlastne maminka , darček sa musel dať vyrobiť ..objednala som , vyrobilo sa, zaplatila som , boli sme blahoželat kamarátovi , všetko super , oslava bola ok..bolo nás tam viac ..vedel čo od nás dostal , nakoľko sme dostali špecifické zadanie..
Veľmi zle som sa začala cítiť až potom ,čo mi domov zavolala maminka oslávenca ,že či je to všetko čo od nás dostal , a teda či len to. ..chcela by som ešte napísať ,že sme priemerná rodina,s priemerným platom..a pre kamaráta sa mi to zdalo aj tak dosť,a chcel to tak sa mu to kúpilo ...
Tak som jej povedala že áno , že či je to málo , a ona že veď nevadí no ...
Viac na oslavu asi nepôjdeme , chápem oni sú finančné inde , ale nie sme rodina ani nič podobné , dostal tam aj 150 eurové darčeky ale od babky , my nie sme nič len , sa kamarátia..
Myslíte že som len precitlivena?
Maminka cenu darčeka vedela ..

Strana
z4
autor
14. júl 2025
@ha_ha

@anonym_autor Aj ty si bola na oslave? Celý čas?

@ha_ha áno bola ,na jej želanie, ako dozor pre deti ,sme tam boli viacerí,keďže tam mali aj rodinu aby sa stihli všetkým venovať

maciatkolulu
14. júl 2025
@anonym_autor

@deti95060810 oslava bola fajn, ale ja som čo vek nenáročný 😅 bolo dobré, ako od začiatku píšem , deti sa zabavili ,bolo to ok..to až tým telefónom začala po oslave , my sme odchádzali spokojný z oslavy

@anonym_autor a zaručene ste odchádzali spokojní,lebo sa vás z nej išlo viac ..

autor
14. júl 2025
@maciatkolulu

@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣som sa pobavila,ja beriem oslavy,detské oslavy,ako niečo ,čo je pre deti príjemné strávený čas. Kontrolovať,čo kto a za koľko doniesol? Tak podľa mňa sú naozaj inde,ale nie finančné....

@maciatkolulu kontroloval to aj malý na oslave aj prekrekrutil očami ak dostal niečo ,čo celkom nechcel, aj sa opýtal ,toto načo? Bolo mi blbo aj za neho miestami 🤷ale nášmu darceku sa potesil ...tak som to neriešila ..aké nie každý dostal inštrukcie , ale sa ich možno nedržali , neviem neskúmala som to , bolo mi to jedno ..

autor
14. júl 2025
@maciatkolulu

@anonym_autor a zaručene ste odchádzali spokojní,lebo sa vás z nej išlo viac ..

@maciatkolulu nechápem 🙈

mayami
14. júl 2025
@maciatkolulu

@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣som sa pobavila,ja beriem oslavy,detské oslavy,ako niečo ,čo je pre deti príjemné strávený čas. Kontrolovať,čo kto a za koľko doniesol? Tak podľa mňa sú naozaj inde,ale nie finančné....

Ja som sa tvojím príspevkom len utvrdila, že tento svet je riadne v p... Ľudia už nebudujú vzťahy, ale zakladajú si na materialistických sprostosti a tak aj ako ľudstvo dopadneme. Že to jeho mame nebolo trápne vôbec sa niečo takéto opýtať, je asi riadne inde, ale hlavne charakterovo.

maciatkolulu
14. júl 2025
@mayami

Ja som sa tvojím príspevkom len utvrdila, že tento svet je riadne v p... Ľudia už nebudujú vzťahy, ale zakladajú si na materialistických sprostosti a tak aj ako ľudstvo dopadneme. Že to jeho mame nebolo trápne vôbec sa niečo takéto opýtať, je asi riadne inde, ale hlavne charakterovo.

@mayami tak koho si človek púšti k sebe....to,že to ide do sraviek je jasné.

weleda123
14. júl 2025

Akože, neviem aké staré sú deti, ale u nás ani v rodine také drahé darčeky nejdú. Cez 50 eur dávajú len starí rodičia a krstní a napríklad moja sestra a švagriná malej kupujú darčeky do 20-30 eur. My deťom švagrinej tiež tak. Toto mi príde brutálne prehnané, keďže sa jedná o cudziu osobu prakticky.

anonym_874cc3
14. júl 2025

Ty kks😃😃, keby mi takto decko zareaguje na darcek, ktory mu donesiem, ze prekruti ocami, tak si ho zoberiem naspat, ze ked sa mu nelubi, nech necha tak… akoze des, co niektore zeny „vychovavaju”..

krasneleto
14. júl 2025

@anonym_autor nie si precitlivena... mamicka toho chlapca je pekne drbnuta na hlavu... v zivote by som si nedovolila zavolat mame dcerinej kamosky, ktora donesie 45€ darcek a neviem co k tomu.. ale zase moja dcera by si nikdy take nieco ani nedovolila vypytat... ak aj chcela nieco drahsie, moje kamaratky jej dali € a poskladali sa... aby mi nejaka mater nadiktovala 45€ darcek a neviem co k tomu a este by mi zavolala, na ten telefonat by nikdy nezabudla... to co je za spolocnost pre boha? ved to si dospely ludia nedavaju len tak taketo darceky

anonym_76362b
14. júl 2025
@anonym_autor

@maciatkolulu kontroloval to aj malý na oslave aj prekrekrutil očami ak dostal niečo ,čo celkom nechcel, aj sa opýtal ,toto načo? Bolo mi blbo aj za neho miestami 🤷ale nášmu darceku sa potesil ...tak som to neriešila ..aké nie každý dostal inštrukcie , ale sa ich možno nedržali , neviem neskúmala som to , bolo mi to jedno ..

@anonym_autor Dobre rozmaznane nevdacne dieta z neho vychovavaju. Bodaj by im to v puberte vratil.

anonym_0a5677
14. júl 2025

Ja by som ani na takú oslavu nešla. Je to vrcholne cez čiaru pýtať si špecifický darček a ešte aj v takej hodnote. Chlapca učia veľmi zlým návykom. Vyrastie z neho pekne rozmaznany narcis

miskakyska
14. júl 2025

.... a o aký darček teda išlo??.. nejedna čaká na odpoveď, ktorú ignoruješ😁

autor
14. júl 2025
@miskakyska

.... a o aký darček teda išlo??.. nejedna čaká na odpoveď, ktorú ignoruješ😁

@miskakyska nebudem to konkretizovať išlo o jeden maly drevenný model ,ktorý má môj syn a on ho chcel tiež .

ahhola
14. júl 2025

Maminka oslavenca je dobra truba... To vyvolavala vsetkym pozvanym, ci ti dali dost😂

kitycat
15. júl 2025

@anonym_autor toto je VYMYSLENE

ema22270
1. aug 2025

Podla mna darcek do 20e pre dieta je uplne v poriadku - ked chodil syn na oslavy spolužiakov, tak tych 15-20e sme minuli, pride mi to uplne postacujuce.

ibatanecnica
1. aug 2025

@anonym_autor to vazne ma niekto ''chrbtovu kost'' a zavola ci je tovsetko? Asi by som prerusila kontakt s takymito ludmi. Ja som nikdy nekupovala takndrahe darceky. Ine je rodina babka dedko surodenec. Ale.kamarat? To co je toto za sposoby?

saxana000
2. aug 2025

Ja nie som ochotna investovat do tychto reciprocnych detskych oslav viac ako 10e.. nakolko je pomaly kazdy mesiac jedna alebo dve na ktoru je dcera pozvana.omalovanky fixky svietiace jojo balzam na pery nejakych gumacov a dovidenia.. keby si vypytal niekto darcek za 50e poviem normalne ze neprideme. Tolko davam na narodeniny vlastnym detom.
Na sibacku u nas dostal kazdy z chlapcov kinderko apebo zajacika z kosika a vybavene. A nech si myslia o mne co chcu.je mi to sedecne ukradnute

Strana
z4