icon

Darček pre mamu

5. mar 2023

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, či by ste mi pomohli vybrať darček pre moju mamu. Bude mať 47 rokov, a ja neviem čo jej kúpiť. Keď hovorila,že by chcela chodiť ku kozmetičke, som jej kúpila poukažku ku kozmetičke,povedala že ďakuje,ale trvalo jej skoro rok kým k nej išla, keď som sa opýtala prečo, tak že on to len tak povedala, že by k nej chcela ísť. Minulý rok som ju zobrala do kina na ženský film, to ofrflala že kino je hlasné, a film o ničom. Potom som jej kúpila knihu o Agate Christie,lebo má rada detektívky a Poirota,povedala že pekná kniha,že vyzerá kvalitne a že si ju prelistovala. Tak ja neviem že čo,kozmetiku,to používa roky to isté,zmenu odmieta,hocičo iné kozmetické sú blbosti čo nepotrebuje. Nemyslím to v zlom, veď nemôžem jej dávať darček a chcieť nech má z neho radosť,nemôžem mať očakávanie keď robím niečo nezištne, len chcem ju potešiť,no neviem ako,resp. čim. Niečo cca do 20 eur. Manžel povedal nech ju vezmem na kávu a zákusok. To sa mi zdá málo,navyše ona nerada chodí na kávu. Máte prosím nejaké tipy? Ďakujem.

Strana
z2
dankanka
5. mar 2023

Poukazka do dm, billy, lidlu...inak ozaj...jak starenka

lienka9
5. mar 2023

A poukazku do tesca alebo kauflandu.ved tam hadam chodi,alebo nejake miestne potraviny.tam si isto kupi co sa jej bude pacit.my sme dali babke na vianoce a velmi ju to potesilo :D alebo teda neviem odkial si,ale v BA su v hociakom obchodaku darcekove poukazky.proste neutralny obchodny dom a nech si tam vyberie obchod aky chce.a za 20 eur sa da potom uz kupit od oblecenia,drogerie,jedlo cokolvek.zas nieje to tak malo.

lenkamamalenka
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2