Darček pre muža 50+, ktorý práve chudne
Čo by ste darovali chlapovi čo práve chudne z vyššej váhy, vek 50+. Okrem poukážky do fitka a pod.
Funkčné oblečenie,vhodnú obuv.
Ak aj cvičí, tak balík masáží, či už športových, alebo thajských, podľa toho čo má rád. Poukážku do športového obchodu. Poukážku do obchodu typu Gymbeam, BioTechUSA. Ak cvičí popri chudnutí, zaplatiť jemu a sebe prihlášku na Spartana hoci len na tú najkratšiu 5km trasu.
@melanta nie necvičí, teraz má tesne pod stovkou, na narodeniny dostal bicykel, ale nepoužíva ho nejak pravidelne. Na nič také že dakam sa objednať a tam ísť u neho nehrozí, je jedno či masaž či wellness
Funkčné oblečenie,vhodnú obuv.
@babababka ,,Funkčné oblečenie,vhodnú obuv,, Na čo?
Aj na ten bicykel,aj na túry apod.
Aj na ten bicykel,aj na túry apod.
@babababka na bike veci má, (dostal toho hladu na 50ku) na túry nechodí
Ťažko potom radiť, ak ani ty nevieš. Prečo dostal bike, ak ho nepoužíva pravidelne? Veď darčeky sa majú kupovať podľa toho, čo má dotyčný rád. Môj muž dostáva lístky na koncert, zápas (FC Barcelona, grandslam, F1), kurz varenia u Gordona, wellness. Tak ak dotyčný rád sedí doma, tak spoločenskú hru, ak sa doma hrávate. Poukážku do kníhkupectva, ak rád číta. Poukážku do obľúbeného obchodu. Veď vieš, čo má rád, prípadne čo občas spomenie počas roka.
@anonym_autor a musi to suvisiet schudnutim?
Však o ňom napíš viac, chudnúť môže aj mimo narodenín. Pokiaľ to nie je ako hobby môže sa aj na taký darček uraziť.
to, co muzovi, ktory nechudne - cokolvek, co ho potesi.
ake ma zaujmy ?
aky mas rozpocet ?
ako dobre toho muza poznas ?
Ťažko potom radiť, ak ani ty nevieš. Prečo dostal bike, ak ho nepoužíva pravidelne? Veď darčeky sa majú kupovať podľa toho, čo má dotyčný rád. Môj muž dostáva lístky na koncert, zápas (FC Barcelona, grandslam, F1), kurz varenia u Gordona, wellness. Tak ak dotyčný rád sedí doma, tak spoločenskú hru, ak sa doma hrávate. Poukážku do kníhkupectva, ak rád číta. Poukážku do obľúbeného obchodu. Veď vieš, čo má rád, prípadne čo občas spomenie počas roka.
@melanta kupujeme darček nášmu nadriadenému. Sme si istí že nikam nepôjde hoci by dostal letenku a lístky na zápas. Ani na koncert by nešiel keď je to ďaleko. (V minulosti takto sníval že pôjde na elán a mal aj možnosť ale nešiel kvôli diaľke) Nebude nikam cestovať, nečíta knihy. Doma asi kutiluje ale vonkoncom netuším čo má doma a čo nie. V práci je náš päť aj s ním, zvykneme sa zbierať po 10-15€
Kúpil by som visiaci zámok s reťazou, ktorá je dosť dlhá na zamknutie chladničky (ako vtip) + viacero menších balení proteínov s rôznym príchuťami, aby mohol testovať, ktorá mu najviac sadne.
Je to nadriadeny, nijako zvlášť ho (osobne) nepoznáte, ku športu vzťah nemá, nerád cestuje... V tom prípade by som kúpila nudný darčekový kôš zo zdravej výživy a hotovo. Nech chudne 😇
@melanta kupujeme darček nášmu nadriadenému. Sme si istí že nikam nepôjde hoci by dostal letenku a lístky na zápas. Ani na koncert by nešiel keď je to ďaleko. (V minulosti takto sníval že pôjde na elán a mal aj možnosť ale nešiel kvôli diaľke) Nebude nikam cestovať, nečíta knihy. Doma asi kutiluje ale vonkoncom netuším čo má doma a čo nie. V práci je náš päť aj s ním, zvykneme sa zbierať po 10-15€
@anonym_autor
darcekovy kos so zdravymi potravinami a poukazka do najblizsieho obchodneho centra, taka vseobecna - podla vysky rozpoctu
@anonym_autor tak potom darčekový kôš. Nie taký hotový, dajte urobiť z vecí, ktoré vyberiete, zdravé maškrty, kvalitnejšie veci. V tých hotových košoch je kopec blbostí. Inak tieto informácie si mala napísať hneď, úplne to mení situáciu. Každý počíta po prečítaní otázky, že sa bavíme o niekom blízkom.
V mladosti hrával futbal, ale mal úraz a potom prestal, mohol by hrať aj ďalej medzi starým mládencami ale musel by si dať operovať obe kolená a asi ešte niečo. Bojí sa ihiel a je mu na odpadnutie od krvi. Má psa z útulku.
@anonym_autor tak potom darčekový kôš. Nie taký hotový, dajte urobiť z vecí, ktoré vyberiete, zdravé maškrty, kvalitnejšie veci. V tých hotových košoch je kopec blbostí. Inak tieto informácie si mala napísať hneď, úplne to mení situáciu. Každý počíta po prečítaní otázky, že sa bavíme o niekom blízkom.
@melanta sorry, nepísala som že pre manžela, brata, otca aby to nebolo mätúce
Je to nadriadeny, nijako zvlášť ho (osobne) nepoznáte, ku športu vzťah nemá, nerád cestuje... V tom prípade by som kúpila nudný darčekový kôš zo zdravej výživy a hotovo. Nech chudne 😇
@vroni je našim nadriadeným dva roky, pred tým bol na takej pozícii ako sme my teraz čiže nežný kolega
Ten darčekový kôš je super nápad, plus mu tam kúpte daku vtipnú zasteru alebo tričko.
@anonym_autor, ten preklep pobavil 🤣🤣🤣 Ale fakt by som mu ten darčekový kôš dala. Môžete tam zakomponovať aj niečo osobnejšie, ale inak žiaden dar asi nevyužije
@vroni ,*bežný
@anonym_autor tak mu kúpte nejaký kôš so zdravými potravinami...Oriešky, proteíny, med, sušené ovocie. Keď nechce, podaruje ďalej.
Symbolicky rukavice do fitka (nejake lacne) a medzi ne strcit amazon poukazku. Aby mal co rozbalovat, nech to vyzera ako darcek, lebo len karticka, kod, obalka a pod je take trapne.
@anonym_autor dobru bonbonieru haha
@anonym_autor dobru bonbonieru haha
@anonym_13bec2 alebo takyto "dzem", ked chudne https://www.sashe.sk/SimplicitybySim/detail/jah...
Pripadne este listky do kina (a uz si vyberie, co si pojde pozriet), poukazku do knihkupectva.
Ked ma psa z utulku, tak terbars dat v mene kolegov/firmy/jeho mene, penazny prispevok do utulku alebo nakupit veci do utulku a moze to tam on (alebo spolu zaviezt).
Alebo zdravsi darcekovy kos, dobru flasu alkoholu, ak je kutil, tak poukazku do Obi (ak mate poruke), tam si snad kazdy najde nieco svoje.
Paličky na chôdzu, neviem ako sa to presne volá
Prispejte v miestnej zoo v jeho mene na chov nejakeho hada a dajte mu darcekovy poukaz so sloganom -nieco v style "had sa zbavuje starej koze, ty sa zbavujes starych kil" (viem, toto nie je tak uplne vydareny text, ale tuto myslienku premeny, ze obaja maju nove telo, by som do toho textu zakomponovala,skuste sa spytat chatgpt)
rozne funkcne oblecenie, vyzivove doplnky, napr. aj z gymbeam 🙂 istotne by som sla tymto smerom.

Ak aj cvičí, tak balík masáží, či už športových, alebo thajských, podľa toho čo má rád. Poukážku do športového obchodu. Poukážku do obchodu typu Gymbeam, BioTechUSA. Ak cvičí popri chudnutí, zaplatiť jemu a sebe prihlášku na Spartana hoci len na tú najkratšiu 5km trasu.