Darček pre muža na 30. narodeniny: Nápady?
Nejaké napady? 😬
Hobby? Čo má rád a čo nie? Ťažko radiť bez info a nepoznáme ho..
@anonym_autor Ja len tak strelím od brucha a možno mimo, ale existuje možnosť kúpiť titul Lord. V škótskom národnom parku mu kúpiš pár štvorcových stôp pozemku a dostaneš certifikát o vlastníctve a nadobudnutí titulu Lord.
Je to netradičné a také niečo určite nebude čakať.
Pozri viac sem:
Ja osobne by som istotne išla štýlom zážitok 🙂 Je to 30tka, takže za mňa takto, nech si to proste pamätá navždy.
Ešte dodám že mame 1. Ročne dieťatko hej 😁 akože neviem on ma už všetko.
@anonym_autor Ja som ti chcela navrhnut, ze by si mu kupila listky na zapas na nejaky oblubeny futbalovy klub v zahranici, ak taky ma alebo celkovo na nejaky atraktivny zapas plus letenku a ubytko. A ze by ste sli spolu. Lenze s 1 rocnym dietatom asi tazko. Tak mozno ak ma rad auta, tak jazdu na formule
@anonym_autor čo má rád? Ťažko sa radí keď tu nieje vypísaný žiadny základ
Let balonom, tandemovy zoskok padakom, vylet lanovkou na lomnicak, prelet nad vysokymi tatrami vrtulnikom/lietadlom, jazda pretekarskym autom na okruhu, niekolkochodova vecera v top restike, degustacia rumov, tantricka masaz... Kombinacia uvedeneho v jeden den ;) zalezi od budgetu. Urcite sa mu to bude pacit a nezabudne na ten den vo svojom zivote.
Let balonom, tandemovy zoskok padakom, vylet lanovkou na lomnicak, prelet nad vysokymi tatrami vrtulnikom/lietadlom, jazda pretekarskym autom na okruhu, niekolkochodova vecera v top restike, degustacia rumov, tantricka masaz... Kombinacia uvedeneho v jeden den ;) zalezi od budgetu. Urcite sa mu to bude pacit a nezabudne na ten den vo svojom zivote.
@tato_ ďakujem.
Tatricku masaz? 😂 tu ma každý deň odomna hahah
Môj chcel profi raketu na padel a nejakú novú campovaciu výbavu... na nejaké zážitkové poukazy nie je vôbec, keď od kolegov dostal raz vyhliadkový let, tak to nakoniec aj prepadlo, preferuje praktické dary... ale pre niekoho iného by to mohol byť najviac super darček samozrejme... ty ho poznáš, skús aspoň niečo o ňom napísať alebo sa poraď s niekým, kto ho tiež pozná
Ma rad mma zápasy, čo s stýka materiálnych veci ma rad rôzne značky (dosť drahe) ale oblečenie mu nechcem kupovat. Teraz napriklad sa začal zaujímať o zbrane. Ide si robiť kurz na strelnicu 😃😂.
@anonym_autor Ja len tak strelím od brucha a možno mimo, ale existuje možnosť kúpiť titul Lord. V škótskom národnom parku mu kúpiš pár štvorcových stôp pozemku a dostaneš certifikát o vlastníctve a nadobudnutí titulu Lord.
Je to netradičné a také niečo určite nebude čakať.
Pozri viac sem:
@anonym_96999a tak o tom som este nepocula 😀
Ma rad mma zápasy, čo s stýka materiálnych veci ma rad rôzne značky (dosť drahe) ale oblečenie mu nechcem kupovat. Teraz napriklad sa začal zaujímať o zbrane. Ide si robiť kurz na strelnicu 😃😂.
@anonym_autor tak napr lístky na octagon, KSW keď bude zaujímavá karta.
@anonym_autor tak napr lístky na octagon, KSW keď bude zaujímavá karta.
@anonym_bdfa13 že by som ho tam poslala samého?
@anonym_autor nemá kamarátov?
@anonym_autor a ty tam nemôžeš ísť?
@anonym_autor no tak mu daj poukaz na glocka napríklad a k tomu náboje😉
@anonym_autor skvele, takze mu mozes kupit darcekovy poukaz na strelbu zo zbrane na strelnici. bude mat instruktora takze by nepotrwboval ani zbrojny preukaz.
@anonym_autor skvele, takze mu mozes kupit darcekovy poukaz na strelbu zo zbrane na strelnici. bude mat instruktora takze by nepotrwboval ani zbrojny preukaz.
@anonym_82fec2 viete mi odporučiť nejaký? Prosím?
Môj chcel veľký zlatý pečatný prsteň
Môj chcel veľký zlatý pečatný prsteň
@anonym_648a5e on už ma tri. Chcel by retiazku zlatu ale na takú hrubú nemám 😂
@anonym_648a5e on už ma tri. Chcel by retiazku zlatu ale na takú hrubú nemám 😂
@anonym_autor no hej , dnes stojí zlato majland 😆.môj hovoril že na 40 takú reťaz , ale 5-10 tis e dat neviem odkiaľ 😂
@anonym_autor no hej , dnes stojí zlato majland 😆.môj hovoril že na 40 takú reťaz , ale 5-10 tis e dat neviem odkiaľ 😂
@anonym_648a5e hej no hahaha
@anonym_autor Ja by som rada vedela, čo má informácia o ročnom dieťati spoločné s narodeninami tvojho muža, keď ti ide o darček pre neho ? 🤷 A keďže z tvojej strany výpovedná hodnota o záujmoch a záľubách tvojho muža je nulová, tak ti nedokážem poradiť nič na mieru, jedine všeobecné veci ako napr. voňavku, dovolenku alebo nejaký pobyt len pre vás dvoch, nejaký masážny prístroj, nejaké kutilské náčinie a pod.
@anonym_autor Ja by som rada vedela, čo má informácia o ročnom dieťati spoločné s narodeninami tvojho muža, keď ti ide o darček pre neho ? 🤷 A keďže z tvojej strany výpovedná hodnota o záujmoch a záľubách tvojho muža je nulová, tak ti nedokážem poradiť nič na mieru, jedine všeobecné veci ako napr. voňavku, dovolenku alebo nejaký pobyt len pre vás dvoch, nejaký masážny prístroj, nejaké kutilské náčinie a pod.
@anonym_f29c82 veď tu už viac krát napísala, čo má muž rád a informácia o ročnom dieťatku je veľmi dôležitá. Vylučuje rôzne zájazdy a pod.

Letenky a hotel v NY.