Darček pre muža na tretie výročie
Baby chcela by som sa opytat s mužom sme spolu 3 roky 🙂 (no teda budeme 7.11.2018)
Snažíme sa o babo rok a pól a nič ...
momentálne som mala za sebou. Dve kolá clostibegitu
Takze čakáme a uvidíme. Robím si ovu testy a zatiaľ jedna palička ... takze neviem či mám ovu
Ale to nieje problém prečo sem píšem
Budeme spolu tri roky a ja neviem čo dať mužovi ako darček, menšiu pozornosť ...
Som zúfalá neviem jak pokračovať :/ a čo mu dať alebo s čím ho prekvapiť
Dakujem baby za hocijaký trik a radu
My vždy ideme na večeru do reštaurácie kde bežné nechodíme iba na výročie aj my máme 7.11.ale tento rok už 26
Akurát máme za sebou s manželom piate výročie a my si darčeky ako také nedávame 🙂 keďže už máme dieťa, čas osamote je pre nás vzácny, preto na výročie putuje syn k babke a my chodievame na večeru, pohárik a potom si doma otvoríme vínko, dáme vaňu pustíme film a venujeme sa jeden druhému.
@zuzana_2000 najkrajšie darčeky sú čas strávený s tou osobou takže tiež by som ti poradila nejaký víkendový pobyt kde by ste si spolu oddýchli!
kúp volaký víkendový pobyt, kde budete sami dvaja, oddýchnete si a možno sa vám aj zadarí 🙂
Tri roky ste spolu a nevieš ho prekvapiť? Čo spravíš po 20 tich 30 tich? To máte tak málo fantázie?
Ja tomu svojmu tiež väčšinou nejaký relax pobyt/masáž alebo niečo na tento spôsob (nech sa spolu odreágujeme, zrelaxujeme), minulý rok som kúpila knihu Our love challenges -ide o "príbeh našej lásky" kde si vypisujeme ako vyzeralo naše 1.rande, 1.vianoce a sú tam rôzne "výzvy" ktoré pomaličky plníme - tá kniha je skvelá fakt. Alebo mu napíš dopis s nejakými vašimi zážitkami a čo si na ňom ceníš (ale to asi nie každý muž ocení). Ale my celkovo radi cestujeme tak nejaký výletík nás vždy poteší - a ten výlet vôbec nemusí byť drahý-niekde na SK alebo v ČR, na ubytku sa dá ušetriť ak by ste hľadali cez napr booking.com tak použi cashback portál https://www.plnapenazenka.sk/ kde ti vrátia pár % z ceny nákupu. 🙂
My sme mali teraz 10rokov 🙂 v strede tyzdna. Priatel si zariadil aby prisiel skor z prace, nakolko chodi neskoro. Doniesol mi ruze, a kupil malinovy cheesecake. Uz dlho chcel fotku z mojich promocii, nemohli sme sa k tomu dopracovat tak som dala spravit fotku, kupila ramik, sampanske a jeho oblubene zakusky (sme sa smiali, ze sme sa teda tradili) ...tiez podla mna nie je vyrocie o darcekoch ale o spolocne stravenom case
Možno by bolo fajn, ak by ste sa niekam spoločne vybrali a vyvetrali si hlavy mimo domáceho prostredia. Osobne si myslím, že by vám to obom moc pomohlo
@zuzana_2000 nejaký pobyt cez Zlavomat?
na prvý rok rodinný obed v kaštieli, kde sme mali svadbu (kedže sme už mali 3 deti 😉 ), druhý rok listky na koncert no name, treti rok parové klučenky s motom a datumom svadby, štvrty rok také to drevené srdiečko na stenu a na nom pravidla šťastného manželstva, piaty rok vtipné trička pre páry a teraz sa chystáme tiež na nejaký welnesík 🙂.... to toho spusta, len fantáziu použit
https://www.zlavomat.sk/akcia/656204-jesenne-kr...
My sme si so snúbencom včera kúpili takýto pobyt v Prahe. Myslim ze je to za smiešnu sumu 3 dni 4* hotel parkovanie raňajky wellnes internet v cene 109€.
Objednala som lístky do divadla, pojdeme kuk vianočné trhy, po divadle dobra vecera. Takze ssi by som šla týmto smerom ..
@158polica158 podla mna taketo darceky su uplne najviac, my sme sa tiez tento rok dohodli, ze uz si nebudeme kupovat take materialne veci, ze oblecenie, kozmetiku a co treba, dohodli sme sa, ze si budeme davat zazitkove darceky, predsa len zazitky su to, co nam nikdy nik nevezme! 🙂
Niet nad to dať si ako darček to, že strávite čas spolu a nejako aktívne, niet nad takýto darček, oddych relax, to poteší aj po troch, aj po siedmych, aj po dvadsiatich rokoch 🙂

@zuzana_2000 co tak stravit niekde spolu vikend mimo domu...nemusi to byt hned nejaky drahy wellnes...ale skus pozriet nejaky zlavomat....oddychli by ste si... mozno sa presli niekde v prirode.... a hlavne boli spolu v tejto uponahlanej dobe 😉
...alebo urob romantickú veceru...so svieckami a vinkom... so vsetkym co k tomu patri....😉