icon

Darček pre muža na tretie výročie

zuzana_2000
29. okt 2018

Baby chcela by som sa opytat s mužom sme spolu 3 roky 🙂 (no teda budeme 7.11.2018)
Snažíme sa o babo rok a pól a nič ...
momentálne som mala za sebou. Dve kolá clostibegitu
Takze čakáme a uvidíme. Robím si ovu testy a zatiaľ jedna palička ... takze neviem či mám ovu
Ale to nieje problém prečo sem píšem
Budeme spolu tri roky a ja neviem čo dať mužovi ako darček, menšiu pozornosť ...
Som zúfalá neviem jak pokračovať :/ a čo mu dať alebo s čím ho prekvapiť
Dakujem baby za hocijaký trik a radu

matulienka10
29. okt 2018

@zuzana_2000 co tak stravit niekde spolu vikend mimo domu...nemusi to byt hned nejaky drahy wellnes...ale skus pozriet nejaky zlavomat....oddychli by ste si... mozno sa presli niekde v prirode.... a hlavne boli spolu v tejto uponahlanej dobe 😉
...alebo urob romantickú veceru...so svieckami a vinkom... so vsetkym co k tomu patri....😉

andrejka1974
29. okt 2018

My vždy ideme na večeru do reštaurácie kde bežné nechodíme iba na výročie aj my máme 7.11.ale tento rok už 26

dankavass
29. okt 2018

Akurát máme za sebou s manželom piate výročie a my si darčeky ako také nedávame 🙂 keďže už máme dieťa, čas osamote je pre nás vzácny, preto na výročie putuje syn k babke a my chodievame na večeru, pohárik a potom si doma otvoríme vínko, dáme vaňu pustíme film a venujeme sa jeden druhému.

kratucka
29. okt 2018

@zuzana_2000 najkrajšie darčeky sú čas strávený s tou osobou takže tiež by som ti poradila nejaký víkendový pobyt kde by ste si spolu oddýchli!

henriettak
29. okt 2018

kúp volaký víkendový pobyt, kde budete sami dvaja, oddýchnete si a možno sa vám aj zadarí 🙂

saslavka73
29. okt 2018

Tri roky ste spolu a nevieš ho prekvapiť? Čo spravíš po 20 tich 30 tich? To máte tak málo fantázie?

sarahj
29. okt 2018

Ja tomu svojmu tiež väčšinou nejaký relax pobyt/masáž alebo niečo na tento spôsob (nech sa spolu odreágujeme, zrelaxujeme), minulý rok som kúpila knihu Our love challenges -ide o "príbeh našej lásky" kde si vypisujeme ako vyzeralo naše 1.rande, 1.vianoce a sú tam rôzne "výzvy" ktoré pomaličky plníme - tá kniha je skvelá fakt. Alebo mu napíš dopis s nejakými vašimi zážitkami a čo si na ňom ceníš (ale to asi nie každý muž ocení). Ale my celkovo radi cestujeme tak nejaký výletík nás vždy poteší - a ten výlet vôbec nemusí byť drahý-niekde na SK alebo v ČR, na ubytku sa dá ušetriť ak by ste hľadali cez napr booking.com tak použi cashback portál https://www.plnapenazenka.sk/ kde ti vrátia pár % z ceny nákupu. 🙂

221girl
29. okt 2018

My sme mali teraz 10rokov 🙂 v strede tyzdna. Priatel si zariadil aby prisiel skor z prace, nakolko chodi neskoro. Doniesol mi ruze, a kupil malinovy cheesecake. Uz dlho chcel fotku z mojich promocii, nemohli sme sa k tomu dopracovat tak som dala spravit fotku, kupila ramik, sampanske a jeho oblubene zakusky (sme sa smiali, ze sme sa teda tradili) ...tiez podla mna nie je vyrocie o darcekoch ale o spolocne stravenom case

emmi101
29. okt 2018

Možno by bolo fajn, ak by ste sa niekam spoločne vybrali a vyvetrali si hlavy mimo domáceho prostredia. Osobne si myslím, že by vám to obom moc pomohlo

hettinka
29. okt 2018

@zuzana_2000 nejaký pobyt cez Zlavomat?

susanne6
29. okt 2018

na prvý rok rodinný obed v kaštieli, kde sme mali svadbu (kedže sme už mali 3 deti 😉 ), druhý rok listky na koncert no name, treti rok parové klučenky s motom a datumom svadby, štvrty rok také to drevené srdiečko na stenu a na nom pravidla šťastného manželstva, piaty rok vtipné trička pre páry a teraz sa chystáme tiež na nejaký welnesík 🙂.... to toho spusta, len fantáziu použit

158polica158
29. okt 2018

https://www.zlavomat.sk/akcia/656204-jesenne-kr...
My sme si so snúbencom včera kúpili takýto pobyt v Prahe. Myslim ze je to za smiešnu sumu 3 dni 4* hotel parkovanie raňajky wellnes internet v cene 109€.
Objednala som lístky do divadla, pojdeme kuk vianočné trhy, po divadle dobra vecera. Takze ssi by som šla týmto smerom ..

rembura
29. okt 2018

@158polica158 podla mna taketo darceky su uplne najviac, my sme sa tiez tento rok dohodli, ze uz si nebudeme kupovat take materialne veci, ze oblecenie, kozmetiku a co treba, dohodli sme sa, ze si budeme davat zazitkove darceky, predsa len zazitky su to, co nam nikdy nik nevezme! 🙂

veronnica080
5. nov 2018

Niet nad to dať si ako darček to, že strávite čas spolu a nejako aktívne, niet nad takýto darček, oddych relax, to poteší aj po troch, aj po siedmych, aj po dvadsiatich rokoch 🙂