icon

Darček pre náročnú mamu

ladyelsa87
29. nov 2020

Ahojte, vzdy viete poradiť. Čo kúpiť mame? Je tesne po 50ke.Ja uz fakt nemám fantáziu. Knihy nečíta, darčekové poukážky neznáša, šatku, rukavice dostala minulý rok, darčeky z fotiek tiez nemusí, kupila som jeden kozmetický balíček YR a chcela by som este niečo. Dakujem Vám za nápady.

Strana
z3
kittykat22
1. dec 2020

@ladyelsa87 a nema nieco doma co by jej bolo treba nahradit? Fen, zehlicku? Alebo upgrade - sonicare kefka, naparovacka oblecenia. Ak ma rada umenie tak listok do divadla, na zaujimave predstavenie.

1katus1
1. dec 2020

@ladyelsa87 tak jej daj len tu kozmetiku a hotovo keď sa jej nič nepáči a máš pokoj

jana_eyre_2
1. dec 2020

Podľa mňa by si sa mala nastaviť na to, že jej ofrflanie k Vianociam patrí.. môj svokor bol podobný, čokoľvek bola blbosť ale poďakoval a nakoniec to aj používal.. ja darčeky vymýšľam rada a aj tak mám pocit že to neviem a nikdy sa netrafim, a to mi už ani nikto neofrfle 😅

Ja by som jej dala urobiť u niekoho kresbu všetkých vnúčat a toho psa.. k tomu kúpila set pekných bavlnenych rusok a bolo by..

kittykat22
1. dec 2020

@ladyelsa87 no a inak okrem fyzickeho daru mozes spravit dar od srdca. Obraz, kolaz s vnucatami, kde budu nakreslene detske obrazky, listok z predstavenia - nie za rok, ale tak celkovo - ako bola pri narodkach alebo tak ... zavesit na stenu ako obraz.

Strana
z3