Darček pre náročnú mamu
Ahojte, vzdy viete poradiť. Čo kúpiť mame? Je tesne po 50ke.Ja uz fakt nemám fantáziu. Knihy nečíta, darčekové poukážky neznáša, šatku, rukavice dostala minulý rok, darčeky z fotiek tiez nemusí, kupila som jeden kozmetický balíček YR a chcela by som este niečo. Dakujem Vám za nápady.
@ladyelsa87 tak jej daj len tu kozmetiku a hotovo keď sa jej nič nepáči a máš pokoj
Podľa mňa by si sa mala nastaviť na to, že jej ofrflanie k Vianociam patrí.. môj svokor bol podobný, čokoľvek bola blbosť ale poďakoval a nakoniec to aj používal.. ja darčeky vymýšľam rada a aj tak mám pocit že to neviem a nikdy sa netrafim, a to mi už ani nikto neofrfle 😅
Ja by som jej dala urobiť u niekoho kresbu všetkých vnúčat a toho psa.. k tomu kúpila set pekných bavlnenych rusok a bolo by..
@ladyelsa87 no a inak okrem fyzickeho daru mozes spravit dar od srdca. Obraz, kolaz s vnucatami, kde budu nakreslene detske obrazky, listok z predstavenia - nie za rok, ale tak celkovo - ako bola pri narodkach alebo tak ... zavesit na stenu ako obraz.

@ladyelsa87 a nema nieco doma co by jej bolo treba nahradit? Fen, zehlicku? Alebo upgrade - sonicare kefka, naparovacka oblecenia. Ak ma rada umenie tak listok do divadla, na zaujimave predstavenie.