Darček pre priateľa
Priateľ bude mať narodeniny, neviem mu vymyslieť darček. Mala som pre neho vymyslené slúchadlá, za 50€, ale bude hlúposť mu to dať dva dni vopred? Cestujeme na víkendový výlet a hodili by sa mu.
Neviem však či to nieje malo, že mu to dám vopred a na narodeniny už nebudem mať nič akoby.
Je to prvý "sviatok" od kedy sme spolu, prepáčte stresujem trochu :D. Mame 21
úplne v pohode darček. super si to vyymyslela.
Kĺudne aj 2 dni dopredu, popr. v deň narodenín.
Hádam nie je taký somár čo bude tvrdiť že bude mať celý rok smolu - stretla som sa s tým u nadriadeného. Dal nám to potom vyžrať všetkým. 🙄
Ja by som mu ich dala vopred s tým, že aj keď má narodeniny o dva dni, vieš, že sa mu zídu už teraz, tak ti prišlo lepšie ich dať takto skôr, ale oficiálne zagratulovanie by som urobila až v deň narodenín, nie vopred. Možno len s nejakým muffinom so sviečkou, prípadne s čokoládou, hocičím malým, čo má rád 😊
Lebo je mi blbé len tak podat ruku na prázdno, on na sladké moc nieje že by som mu niečo upiekla, tak neviem :D.
Ale áno asi mu ich dám vopred, aby si ešte nekúpil iné a bude po darčeku
úplne v pohode darček. super si to vyymyslela.
Kĺudne aj 2 dni dopredu, popr. v deň narodenín.
Hádam nie je taký somár čo bude tvrdiť že bude mať celý rok smolu - stretla som sa s tým u nadriadeného. Dal nám to potom vyžrať všetkým. 🙄
@anonym_ef3143 milý pán.. 🤦
Pre môjho muža by boli slúchadla za 50 shit. Je narocny. Ale take veci si vyberá zasadne sam. Darčeky si dávame len symbolicky a každý si kúpi čo potrebuje sam podľa potreby
Pre môjho muža by boli slúchadla za 50 shit. Je narocny. Ale take veci si vyberá zasadne sam. Darčeky si dávame len symbolicky a každý si kúpi čo potrebuje sam podľa potreby
@anonym_fa6b20 tak my sme mladí, nebudeme si kupovať auta a iphony :D viem že tieto slúchadlá si pozeral
Ale moja otázka, že čo mu mám dať potom v ten normálny deň narodenín? Gratulovať asi skôr nebudem..

Ja by som mu dala kľudne tie sluchátka vopred keď sa mu hodia