icon

Darček pre rodičov k Vianociam

sabca_m3
11. dec 2021

Ahojte,zaujimalo by ma čo dávate rodičom na Vianoce? Jasne.. mala by som vedieť kto ma co rád ale skôr ma zaujima co také kúpiť rodine - hlavné ktorá ma uz ozaj všetko. Strčiť len kozmetickú tasku mi príde take no🤷 tak ci ma tu niekto neinspiruje🙏

Strana
z2
sasitimi17
12. dec 2021

Naši sú športovo založení, takže som im dokupila kvalitné funkčné oblečenie lepšej značky a mama ešte chcela ľadvinku tu kabelu 😀

tykat
12. dec 2021

@sabca_m3 za posledne roky co si spominam... domacu pekaren, kavovar, skrinku na kluce, digestor (chceli), keramicke noze, odpadkovy kos s automat.otvaranim (videli u nas, chceli), tlakomer, dekorativne led flase na zahradu (svokra videla u mna a chcela), knihy (pre svokra), balik vyrobkov z medu, vakuove nadoby na potraviny...

didi2102
12. dec 2021

@sabca_m3 moji rodičia majú 60 a 61,dostávajú napr zážitkovú večeru s wellnessom, lístky do aquaparku,tento rok tyčový vysávač,poukážku do kníhkupectva,kávovar,jeden rok poťahy do auta 🤭

merrysa
12. dec 2021

@sabca_m3 fotokalendar s fotkami ich vnucata 🙂

bimbambom
12. dec 2021

Mame každý rok niečo vyrobím , teraz dostane náhrdelník z ruženína ( má také rada) , otec dostane buď tričko alebo tepláky zo Slovenka , prípadne má rád pyžamá z Lidl . U nás sú Vianoce vždy skromné ( veru máme všetko ) aj jedla máme akurát , nevypekáme 30 druhov koláčov a podobne 🙂

missdiva
12. dec 2021

@sabca_m3 podla mna je naj darcek dovolenka (u nas su zazitky nad vsetko).
Ale hlavne treba vyberat podla toho kto ma co rad. Jasne,ze ak niekto neznasa cestovanie nebude to to prave. Spis si kto co rad robi a podla toho hladaj vec. Super darcek vie stat aj 10€.

laila22
12. dec 2021

@missdiva porád super darček za 10€ pre dedkovcov.. 😉

missdiva
12. dec 2021

@laila22 no to je prave to co pisem, vyberaj podla toho co maju radi.
Napr. hubarovi som kupila pekny kosik s hubarskym nozom, pyrotechnikovi solnicku a koreniku v tvare bomby - uprimne sa tesili, ta ista vec by bola pre niekoho ta najvacsia hovadina na svete.

viestta
Odpoveď bola odstránená
matabb73
12. dec 2021

@sabca_m3 kávovar maju? Ja som si minulý rok kúpila capucino automat a som s nim veľmi spokojná. Alebo aj knihy sú dobrý darcek, ak radi čítajú. My si v rodine pre dospelých kupujeme knihy.

laila22
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2