icon

Darček pre seba

10. máj 2026

Kúpili ste niekedy darček sama sebe? Ak áno čo to bolo? ❤️

Strana
z2
anonym_998c7d
10. máj 2026

Kúpila som si balík thajských masáži

petamich
10. máj 2026

Kupujem si darceky bezne 🙂 naposledy nausnice k 40tke. Povodne mali byt od manzela, ten bol tvrdohlavy, ze on mi nieco vyberie sam, tak co som mala robit.

rozculena
10. máj 2026

@anonym_autor ako myslíš že darček? Kúpim si čo chcem,musím to nazývať darčekom?

anonym_d5e30a
10. máj 2026

Pravidelne, naposledy letenku 🙂.

autor
10. máj 2026
@rozculena

@anonym_autor ako myslíš že darček? Kúpim si čo chcem,musím to nazývať darčekom?

@rozculena myslím tak že na sviatok alebo sa len tak potešiť niečim väčším

autor
10. máj 2026

Ja premýšľam že si kúpim niečo na narodeniny keďže viem že nikto mi nevidí do hlavy tak by som sa potešila sama len či na mňa nebudú kukať ako na debila doma.

petamich
10. máj 2026
@anonym_autor

Ja premýšľam že si kúpim niečo na narodeniny keďže viem že nikto mi nevidí do hlavy tak by som sa potešila sama len či na mňa nebudú kukať ako na debila doma.

@anonym_autor ja asi nechapem, preco by na teba mali pozerat ako na debila? a preco by si to vobec mala niekomu vysvetlovat?

Ako pisala uz @rozculena, bezne si kupim co chcem a nikomu sa nespovedam, rovnako ako si bezne robim radost aj na sviatok, ked citim potrebu, si nieco kupit, tak vtedy tomu hovorme darcek.

Aky je rozdiel, ci si zajtra kupim zahradne kreslo, lebo mi bude robit radost si tam citat alebo si o mesiac kupim naramok na meniny? Ani jedno ani druhe nikto neriesi aspon teda u nas.

rozculena
10. máj 2026
@anonym_autor

@rozculena myslím tak že na sviatok alebo sa len tak potešiť niečim väčším

@anonym_autor dnes som si objednala zmrzlinovač😂

anonym_b43300
10. máj 2026

k okrúhlemu výročiu - prsteň

anonym_86d91a
10. máj 2026

@anonym_autor sluchátka

anonym_585d57
10. máj 2026

Ja si kupujem darčeky každý mesiac - kabelka, peňaženka, kozmetika, parfém, topánky, permanentka do fitka, sluchádlá, teraz externý HDD. Hocičo 🙂

anonym_aeb6be
10. máj 2026

Tiež si kupim čo chcem ale aj muž mi kupi či chcem a nemam ani sviatok.

vkatush
10. máj 2026

Bežne si kúpim a len poviem manželovi "aha čo si mi kúpil" 😂

anonym_be1761
10. máj 2026

@anonym_autor kupujem si stále niečo. Zážitky, parfumy, šperky, kvalitnú kozmetiku, zážitkovú večeru, knihy. Pre mňa je život jedna veľká hostina a to teda v každom smere 😉

marca12
10. máj 2026

Jasne,ze kupila. Kupim si a potesim sa. Naco mam niekomu vykladat,co som si kupila.

anonym_ca3972
Včera o 02:58

Ja nemam nic,co by som velmi chcela,ani k narodeninam.Nie som veru narocna,ked mam chut si nieco nove kupit,tak necakam na sviatok.Sme v meste,tak ideme a kupim si.Takze nic speci nemam.
Ale uz dlho si kupujem rupsak do prace,a nie a nie si ho kupit.Musim to mat riadne v hlave a ist cielene na to do mesta,inac ho zase nekupim ako vzdy.

anonym_f681ff
Včera o 04:40
@anonym_ca3972

Ja nemam nic,co by som velmi chcela,ani k narodeninam.Nie som veru narocna,ked mam chut si nieco nove kupit,tak necakam na sviatok.Sme v meste,tak ideme a kupim si.Takze nic speci nemam.
Ale uz dlho si kupujem rupsak do prace,a nie a nie si ho kupit.Musim to mat riadne v hlave a ist cielene na to do mesta,inac ho zase nekupim ako vzdy.

@anonym_ca3972 čo si kupuješ? 🧐

anonym_ca3972
Včera o 05:09
@anonym_f681ff

@anonym_f681ff ja nemam nic praveze take,ked idem tak napr.ze nove oblecko ale aj vtom som minimalista.Skor clovek mysli na deti ako na seba.Im sa kupuje.Doma uz mame vrakovisko elektrokolobeziem,som ich napocitala,ze 9ks z toho asi 4idu.Uz niekolko ich skoncilo medzi odpadom.

vilma7
Včera o 05:11

Vždy som si kúpila čo som chcela ale nenazvala som to darčekom. Veď zarábam tak si môžem predsa kúpiť čo chcem ;)

maryetta
Včera o 05:20

Neviem ci kupila. Ale vypytala som si prsten. Chcela som taku pamiatku na toto obdobie. A planujem casom este jeden-aby som raz mohla zanechať tuto pamiatku obom dceram.

3009
Včera o 06:47

Ja si kupujem čo chcem, resp. potrebujem. Manželovi len to oznámim. Ale zas nepotrebujem si kupovať stále nejaké blbosti.

anonym_c1df0e
Včera o 06:57

@anonym_autor Samozrejme, bezne si kupujem na Vianoce darceky pre seba a ano aj na narodky si niekedy nieco kupim a vlastne aj minule som si objednala podprsenky...len tak, lebo mi uz treba...je to darcek pre mna ? Aj ano aj nie.

anonym_c1df0e
Včera o 07:00
@anonym_f681ff

@anonym_f681ff Ty sa asi pytas na to slovo "rupsak" vsak ? Co pouzila anonym_ca3972
Ale spravne to ma byt ruksak. Cize batoh na chrbat. Tiez mi skoro oci vyvalilo z jamiek ked som to precitala.

zuzacka16
Včera o 07:20

keď niečo potrebujem, kúpim si, sem tam si tiež sama urobím pre seba radosť..teraz napríklad budem mať 40tku o chvíľu, tak som si tiež kúpila a povedala chlapovi, toto mi môžeš dať k narodeninám, teda ja som si kúpila a on mi to zaplatí, nemám 5 rokov, aby som čakala že čo mi kúpi ale aj on sám často povie, vyber si a ja ti to kúpim, alebo mu poviem, že čo by som chcela..ale aj inokedy si kúpim, nielen k sviatku..

ivicatolic
Včera o 07:27

@anonym_autor áno, budem mať okrúhle, nečakám od nikoho nič, sama si doprajem 😁😁😁, náušnice a kabelku 💞👍

tenerifka
Včera o 07:34

Kupila som si nedavno v Madride zlate nausnice s pravymi perlami, k narodeninam..... Nie ze by mi muz nechcel nic kupit, ale potrebovala som si ich vyskusat,ktore mi najviac pristanu, a navrhla som mu to sama, ze si to tak poriesim a jeho odbremenim, , ved peniaze su aj tak spolocne

lubina
Včera o 07:36

Na VS som si vzdy ked som urobila skusku nieco male kupila, ako odmenu pre seba 🙂. A aj teraz si obcas sama nieco kupim, ako darcek a aj dcery to ucim, ze si mozu same sebe kupit darcek (aj ked samozrejme darckey dostavaju aj od inych).

samskia
Včera o 08:03

kupujem si pravidelne nieco, co mam rada, co ma potesi. nepotrebujem na to nejaky specialny dovod, aby som si dala darcek, ani to tak nevolam 🙂

zuzubb007
Včera o 08:08

Ja si vždy kúpim, keď niečo chcem, či mám sviatok či nemám, žijeme len raz, netreba si to obhajovať sviatkom , a muž tiež nemusí o tom vedieť čo si kupujem, zarábam, zarábam moja vec 😜

muchotrafka298
Včera o 08:34

Ja si kupim co chcem a kedy chcem. Zarabam, mam vlastne peniaze a mozem ich minat na co uznam za vhodne. Nikdy som si nekupovala nic s tym, ze by som to potom chlapovi ukazovala, ze aha, co si mi kupil. Je to trapne a smiesne.

Strana
z2